Desember kveld ved Håtangen
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227481} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Stein S.

Flott bilde, fine farger og flott stemning, men det er for mye støy. Muligens ville jeg også beskåret bilde noe på høyre side, slik at fyret og huset ble borte.
Odd E. k.

Hei Oddrun!

Ett flott komponert bilde ved stranden. Fin forgrunn med vage rolige okerfarger som strekker seg ut i vannet. Store steiner som passer fint inn i forgrunnen. Vage bølger på vannet og et lite fyrtårn i bakgrunnen gir bildet stemning. Moloen og horisontlinjen gir en fin lagdeling innover i bildet. Skyene på himmelen gir byger og noe solgløtt, noe som gir et fint lys til motivet. Flott fanget og utsnitt Oddrun! Likte bildet!!

Mvh

Odd E.
Oddrun B.

Takker for positive kommentarer:)

mvh Oddrun
Tone A.

Hei
Her har du fanga dei siste restane av lys før det tunge skydekket lukkar seg igjen. Skydekket er veldig tungt i høgresida av bildet over horisonten, og bak fyrtårnet er det regnet som rår.
Flott forgrunn med steinane som rammar inn og fortset bakover i ein diagonal i venstrekanten. Det bruntona graset står fin til bruntonane til den vesle stranda, der det orangetona graset (?) er ein fin kontrast. Tangen ligg langt på land etter hauststormen på fredagskvelden med mykje regn. Tangklattane fortset utover stranda og den store steinen ved stranda er mest som ein baustastein i bildet.
Pga litt lang lukkartid er sjøen litt sløra med rolege bølger innan for moloen.
Og moloen dannar ei fin lagdeleing og kor sjøen er friskare bakover.
Og det veit jo eg som sit som ein liten svart positur med kvit lue utpå moloen. Du kan vera glad at eg ikkje hadde den røde jakken! Eg er jo litt galen som ålar meg litt utover på rullesteinar i mørket.
Bildet hadde hatt eit reinare uttrykk utan nausta og fyret, men då hadde steinen i forgrunnen blitt kutta.
Fine fargar, god dybde og ei flott stemning der lyset gir ein fin effekt til bildet. Støyen er nevnt elles ei vakker desemberstemning med utsikt mot Håtangen/Vojen.
:) Tone
Oddrun B.

Takker for din fine kommentar Tone :) La merke til en fotograf der ute på moloen og lurte jo på om det kunne være deg:)
Ser ut til å bli en fin ettermiddag på Håtangen/Vojen i dag,så du får ha en fin tur hvis du skal ut å fotografere.
Skulle gjerne ha vært der ute, men må ta julerengjøringa idag:)

mvh Oddrun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu