Fant ikke flere bilder i dette utvalget!
Knuste Drømmer
Dette bildet har jeg tatt i forbindelse med et skoleprosjekt/fotoutstilling som handler om sorg!
Bildet inngår i albumet Kunst & Håndverk prosjekt 2006 - Endte opp med en bildehistorie. 3 bilder gir grunnen til de 2 siste bildene som skal symbolisere selvmord. Ble hengt opp i piggtråd på utstilling, i 20x30. Jeg har tekstremser mellom bildene som gir bildene mer mening. Det var en del av konseptet mitt å fotografere et dikt, som handler om selvmord.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-11 18:30:37
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger459
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227500} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Hei og velkommen til foto.no
Du gir deg ut på et vanskelig tema her. Jeg skjønner hva du har tenkt når jeg leser teksten under bildet, mens bildet i seg selv virker litt tilfeldig. Til venstre er det mye luft, mens høyresiden er kuttet veldig nært bladet, noe som gjør bildet litt ''skjeivt''. Omsetting av følelser til bilder gir en stor utfordring siden fotografen må putte følelsene inn i bildet på en synlig måte. I dette tilfellet blir bildet mer en illustrasjon til teksten.

NB: ikke nødvendig å legge samme bilde både på kritikken og galleriet.

Lykke til videre!

Tor-A
Kristoffer Ø.
Ja, bildet ble litt tilfeldig egentlig, og jeg oppdaget etterhvert at temaet sorg er kjempevanskelig tema. Det jeg egentlig ikke har skrevet her er at etter hvert i prosjektet endret jeg litt ''problemstilling'' og bestemte meg for å fotografere en bildeserie, som skal illustrere et dikt.
Sondre S.
Må si at jeg er uenig med Tor-Arne. Jeg synes det er et stilig trekk å kutte bildet nær bladet til høyre, og gi mere luft til venstre. Det gjør at bildet blir mindre firkantet og mye mer spennende. Dessuten er det behagligere å se på sammtidig som det får fram budskapet på en bedre måte. Bildet er fantastisk ellers også. Må si at dette er ditt desidert beste bilde! Stå på!
Avsluttet .
Hei igjen. For å si set som det er så var bildet så stort at det kom utenfor skjermen på høyre side. Så den kommentaren ble litt feil på en måte :-)
Tor-A
Kristoffer Ø.
Jeg tenkte meg egentlig det, så jeg la ut en forminsket versjon, men den ble litt kuttet den og siden den svarte rammen fortsatt er stor;p fra nå av legger jeg ut bildene mine sånn at det passer;)

Kristoffer
Tom Dysa S.

Her må jeg si du du beveger deg ut på dype grunner... og det er ikke lett,men du er veldig på rikitg vei det må jeg si, tenker ikke mest på bilde i seg sjøl, men det og lage en story med bilder,og appå til om tema sorg, og selvmordstanker.. det er sterke greier.. for en på din alder... men godt jobba Kristoffer... Mvh Tom Dysa..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu