Over Valnesvatnet
Nå er lengselen etter snø så stor at jeg måtte grave i arkivet fra i fjor vinter... Her på vei hjem fra hyttetur i et gnistrende vinterland.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm ED
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/1250s
  • FilmtypeISO200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger183
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227890} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Jammen godt at du gravde i arkivet Andreas for dette var veldig fint.Og sånn skulle jeg gjerne hatt det snart.Syns du har en flott komposisjon her med skisporene som kommer fra høyre hjørnet og fortsetter mot andre siden,liker også stemningen den lave sola gir og selvfølgelig diamantene som gnistrer i snøen.Et herlig vinterbilde.
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Dette er flott. Liker godt hvordan du har valgt komposisjonen med de skrå skispora innover i terrenget, med skiløperen på vei ut av bildet, og for deretter at øynene søker det skiløperens øyne skuer. Vi lever i et flott land!

Anne-Lise
kåre l.

Fin komposisjon :-)
Kan nesten høre at det knirker kaldt i snøen her.
Snø og vinter er ikke akkurat min favoritt, men dette er et flott område både sommer som vinter. Veldig vanskelig å gå over vannet nu... Men det er nok ikke lenge til det fryser. :-)
Stig Børre E.

Hei Andreas.
Et flott komponert vinterbilde. Skiløperen er kanskje plassert lit vel langt ut mot kanten.
Fin dybde og fint med de diagonale skiløypene.
Sola ødelegger en del i mine øyne. Ville beskjært den vekk. Syns også bildet er for mørkt. Det gror helt igjen enkelte steder.

StigB
yngve f.

Dæven...
Har overhodet ingen sans for turgåing på ''bortoverplank''...., men et bilde fra barndommens sommer-oppholdssted (dessverre altfor sjeldent i voksen alder) må jo kommenteres.
Enig med de andre og synes faktisk bildet er veldig fint det, selv om jeg nok er litt innhabil her...
Men det ser jo faktisk gnistrende flott ut når dere forlater ''Sørvika'' og passerer ''Vindhågen'' på vinterstid... :-)
Ca midt mellom skigåeren og sola kan vel ''Isvika'' skimtes, med ''Falkflaugtindan'' i bakgrunnen. De to toppene lengst til høyre er ''Sandvasstindan''.
Men bildet ga meg nok en helt annen lengsel enn deg: Nemlig en tung lengsel etter vår og sommer. Sånn at man med sekk på ryggen, fiskestang i hånda, kamera i lomma, og en liten XO eller et par kalde nede i sekken, atter kan søke sjelero både natt og dag i dette naturskjønne området...!
PS: Har dessverre aldri opplevd ''Sørvika'' i vinterprakt...

yf
Andreas S.

Vindhågen var et navn jeg ikke hadde hørt før, men passer godt på dette området på ruskete dager ja. Nei Yngve du må nok bite i deg noen av ungdommens nykker å spenne skiene på så snart isen har lagt seg, for innover vatnet her på ski er noe helt for seg selv.

Hyggelig at bildet falt i smak. Håper på radikalt væromslag snart og da kan de kanskje bli nyere bilder herfra igjen...

mvh
Andreas
yngve f.

Knausen som stikker ut midt på bildet helt til høyre heter ''Vindhågen'', og det ligger et skjær mellom denne og sporene som da selvfølgelig heter ''Vindhågskjæret''. Der du har stått med kameraet er en del av det som kalles ''Sand''. Men skal jeg oppover dit på vinterstid bli det nok med det fremkomstmiddlet som har laget det øverst sporet, nemlig ''beltemoped''... ;-)

yf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu