To pyramidar.

Dette biletet gjer seg best i fullskjerm.
Bildet inngår i albumet Island - Bilete frå Island, hovudsakleg frå mai 2006 og august 2007. Ulike uttrykk og motiv.
Utstyr
  • Hasselblad Xpan
  • 45mm f4
  • Blender-
  • FilmtypeTMAX 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger714
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Kunne ved første øyekast raskt blitt tatt for å være et indianertelt midt ute på den amerikanske forblåst vidda. Fint panorama dette, med den lille pyramidegreia og ''sveiva'' på toppen som blikkfang.
Amund Blix A.
Fantastisk! For et sug i bildet(i fullskjermvisning selvsagt). Dette var saker....

Og Erich von Däniken ville vel ha satt pris på dette ;-) Nok et ''bevis'' for ''alien influence on Earth'' :-)

Amund
Knut-Inge J.
Enkelt! Nydeleg! Islandsk!
Eirik H.
Takk for kommentarane.
Thomas R.
Flott bilde dette, veldig riktig komposisjon og god utnyttelse av bildeformatet. Men er det ikke tre pyramider på bildet?
Eirik H.
Kanskje er det 5, to store og tre små.
Ivar B.
Flott bilde Eirik! Herlig toneforløp og dramatisk lys. Dybdevirkningen er særdeles god. God utnyttelse av gjentagende former. Jeg ser to store og tre småjeg også:-) Meget bra! Mvh Ivar.
Arne S.
Pyramiden som form danner et eget kraftfelt og representerer en utfordring/potensiale når det gjelder visuell tilnærming. Bildet er bra, men jeg er ikke overbevist om at du har utnyttet motivet optimalt. For meg hadde bildet blitt sterkere ved en midtstilling av pyramiden. Dette vil forsterke pyramidens kraft i forhold til omgivelsene og ikke, som nå, framstå som en underordnet del av landskapet.
Eirik H.
Takk for kommentarane. Interessant det du seier om midtstilling Arne. Eg tenkte fyrst på det, men eg kom til at biletet vart litt statisk då. Men eg trur eg skal prøve meg litt fram likevel.
ingebjørg fyrileiv g.
Et bilde med veldig gode valører og lys. Jeg liker komposisjonen slik den er nå, men det hadde også vært spennende med en midtstilt versjon tenker jeg. Fin tekstur i pyramiden og tonene stå i god kontrast til den dramatiske himmelen. Gresstuvene gjør også mye for bildet.

vh ingebjørg
Tormod I.
Virkelig flott stykke arbeid. Midstilling kunne fungert. Det hadde kanskje vært bra med litt mer luft til høyre for den innerste av disse tre formasjonene.
Espen A. I.
Melankolsk og middelaldersk stemning over bildet. Delikate toner og komposisjonen stemmer godt, kan tenke meg bildet er mye bedre på større utskrift. Flott med dybde og gresstuster, men kunne også tenkt meg mye mer himmel, siden jeg er så glad i den.

mvh Espen
Avsluttet .
Liker formatet. Veldig fin kontrast også.. det blir som om pyramiden lyser. Skyene er jo også veldig fine og gjør en finish på hele landskapet. Bra jobbet!
Anne Lene B.
Hei Eirik
Vakkert, stemningsfullt og mystisk!! Utrolig flott komp og fine toner, gresset gjør mye for bildet!! :-)

Mvh
Anne Lene
Geir B.
Et flott bilde der både pyramidens form og textur står i kontrast til landskapet rundt. Samtidig aner man at den står i et regulært mønster sammen med flere andre pyramider ......

I tillegg er den relativt lyse pyramiden plassert slik i billedflaten at den har en visuell dialog meg den mørke fjelltoppen i bakgrunnen - dette er med på å definere den store flate sletten og landkapsrommets størrelse >>>> nydelig gjort :-)

Videre spiller bakkens struktur fint opp mot skyenes skiftende valører der fjellkjeden definerer en harmonisk overgang langs det gylne snitt.

Jeg er derfor - på det mest bestemte - uenig i en midtstilling. Det vil i så fall gjøre at styrken i denne komposisjonen vi ser her helt vil miste sin subtile styrke.

mvh
Geir

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu