Silverpels i skogen 4
Ekornet må enkelte ganger ta seg en pust i bakken etter all den hamstringen. Da er det godt å kunne sette seg ned og kose seg med nøtta samtidig som sideblikket holder god oversikt over et eventuellt bakholdsangrep.
Midtstillingen av ekornet gir et bedre inntrykk av det å være aleine i den store skogen (ingen ved siden). Øyet gir et fint sideblikk.
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Sigma 50-500 mm
  • Brennvidde250mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Egil S.

'Silver'' is good!

Godt bilde, og igjen bra utført!

Ha en trivelig førjulsstri med baking, vasking, pakking osv.
Inge S.

Hei.
Helt topp dette og som vanlig er det tekniske også helt topp:-)
Meget bra.

Mvh Inge
Knut Børge S.

Det er noen flotte ekorbilder du har her Odd, og dette er intet unntak! Skarpt og fint bilde av ekornet, der vi kan se at det har et årvåkentblikk for potensielle predatorer. han en riktig god jul:)
mvh Knut Børge
Ellen Therese R.

Hei Odd E!

Fin blåfarge og skinn i pelsen. Teknisk er dette bra som vanlig. Men ryggen mot publikum, da...? De andre bildene av samme krabaten er i så fall litt mer spennende :-) Men morsomt å se silverpelsen fra andre vinkler også.

Hilsen Ellen
Tom E.

Hei!
Blir ganske så misunnelig på disse ekorna dine.Artige skapninger som du formidler på en fin måte.
mvh tom
Trond B.

Hei.
Jeg synes du har bomma litt her. Ikke særlig spennende ekornbilde.
MVH Trond.
Odd E. k.

Takk for kommentarene og god førjultid til dere alle.

Egil: Farlig å si det, men her på dotten er en vel noe tilgitt muligens. Ingen vasking eller baking på meg nei. Fotografering og jobb tar nok den tiden. Pakking blir det nok tid til.

Ellen Therese: Ja, denne gangen snur'n ryggen til, ikke for å avvise noen på dotten, men for å kunne formidle det ekornet muligens opplever ved å sitte på en stubbe i skogen. Det å samtidig illustrere øyet (det vidsyn som ekornet har), så kan den ta seg en pause i åpent landskap uten å ha noen umiddelbar ryggdekning. Jeg ønsker også å ha ekornet midtstilt, dette for å kunne forsterke det inntrykk det er å sitte aleine på en trestubbe i skogen.

Takk igjen for alle kommentarene!
Mvh

Odd E.
Knut H.

Hei Odd.
Og vise verden fra et ekorns ståsted er
også inntresant,alle vinkler kan belyses
sånn som her.Atter et prima bilde med
bakrunnsimfo som vi setter pris på.
Alle kan ikke bake og vaske,de er
en vikte jobb og spise også.
Hilsen Knut


Hans-Jørgen H.

Hei Odd!
Baking, vasking og førjulsstria - javel. greit nok det, men ekorngutten her har nok andre tanker... Her gjelder det fremfor alt å få dekka helt primære behov som å sanke mat og å overleve i en skog med mange farer og fiender, samt å føre slekten videre.

Synes du har lykkes bra jeg med ekornets positur. Formidler her en egen følelse og stemning enn i den tradisjonelle stillingen. Får en ensomhetsfølelse her. Et litt annerledes men godt formidlet bilde.
Hilsen Hans-Jørgen.
Lars B.

Hei Odd.
Rart med dette ekornet som sitter med ryggen til, men som vi likevel har øyekontakt med! Flott pels og hale. Skikkelig dybde i bildet - nestet litt 3D over det...
Bra!

Hilsen Lars
Odd E. k.

Takk til dere isite også for kommentar til bildet.

Hei Knut! Ja, jeg er enig i at en også må spise.
Jeg ønsker ikke å komme inn på hva dyrene tenker, men det blir nok min egen oppfattelse av min egen stemning som blir gjengitt i bildene overfor dyrene og fuglene. Har heller ikke blitt godt kjent med ekorna, men jeg studerer deres oppførsel når de er i nærheten.

Hei Hans-Jørgen:

Ønsket å formidle en følelse og stemning som du skriver, der det å sitte på en stor stubbe aleine og se utover skogen vil fremme det.

Hei Lars!

Bli nok en mulig følelse av 3D fra denne vinkelen.

God natt alle sammen her på dotten!!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu