Jotunheimen
Bildet er tatt i Stølsmaradalen.
Utstyr
  • Canon 350D
  • EF-S 10-22 mm
  • Brennvidde22mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger368
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228437} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erik J.

Flott naturskildring! Flotte fjell, fin himmel, fint lys, og det som gjør susen er forgrunnen. Evt. kunne det vært luket litt i denne, men bra gjennomført!
Avsluttet .

Dette var skikkelig knall altså :) til normalt syns jeg slike fjell bilder er litt kjedelig, men når det blir piffet opp av noen knall lilla blomster i forgrunnen så ble det ti ganger bedre! :D
eneste som kunne vært forbedret er vell om du hadd tatt vekk toppen av de blomstrene der det enda ikke hadde begynt å blomstre, men jaja :P
keep up the good work ^^
Avsluttet .

Hei.
Vakkert, klassisk landskapsbilde som stimulerer fjell- og sommarlengten.
- Fint at du har latt geitramsen få ein så markant posisjon. Raudfargen forsterkar djupna i bildet. - Du kunne ha kutta litt i både høgre og venstre bildekant så fekk du rydda unna nokre uskarpe blomar som skjemmer eit elles feilfritt bilde.
Mh Paul.
Bjørg S.

Et nydelig bilde fra Jotunheimen med klare fine farger. Synd at lyset ikke faller på begge fjellsidene i dette som ifølge mine barn kalles en U-dal og ikke en V-dal. Nydelig med blomstene i forgrunnen. Den fargen livet opp og gjorde bildet mer fascinerende. Blomsten til høyre kunne kanskje vært tatt bort om en skal pirke på noe, men ellers et flott landskapsbilde.

Mvh Bjørg
Ole-Kristian T.

Slutter meg til de andre her. Facinerende fjell som du har fanget med en bra kameravinkel. Pluss for blomstene også!
Svend Wiig L.

Hei Åsmund!

Komposisjon, motiv, eksponering mm. er bra!
Skulle ønske at du enten ''lekte'' gartner og fjernet hø. geitrams, eller brukte maks blender for å få det skarpt! (Behov for stativ)
Slike motiv skal enten være skarpt fra forgrunn til bakrunn, eller blender 5-8 for å få bare motivet i forgrunnen skarp!

Husk; dette er mine subjektive mening!!

Mvh Svend
Egil S.

Det bør ikke herske noen tvil om at dette er et pent bilde.
Som nevnt i en kommentar over så burde, toppene av de blomstene som ikke har begynt å blomstre blitt tatt bort ??????
Hva som menes med den påstanden vet ikke jeg, men geitramsen er nå en gang slik at den blomster fra nede og oppover. Skulle man da klippt vekk toppen av blomstene? Dette er surr!

Bildet er av stor kvalitet, og viser at du har evnen til å se alle de flotte motiver som finnes ute i naturen. Nydelige farger, skarpt og med en god dybde.
Fra meg: Meget godt jobbet! og- god helg!
Åsmund K.

Tusen takk for kommentarer alle sammen. Enig at geiteramsen til høgre skulle vært skarp. Interessant at så mange synes at eg skulle ha fjerna plantene som ikkje har blomstra. Eg synst personlig at dei skal være med.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu