Moldefjorden i full storm
På vei til arbeid på fredag hadde jeg en 1/2 time til rådighet før jeg skulle krysse fjorden. Tok da med meg kamera og stativ og ruslet i fjæra. Er klar over at steinen i midten er midstilt i komposisjonen men likte lyset og fargene.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Tokina Tokina AT-X Pro 12-24mm f/4
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/2s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger577
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228761} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Richard F.
Kjempebra, og ganske skarpt selv om det er med blender 4 (jeg har samme objektiv og tror jeg må blende ned litt for å få god skarphet). Hva slags lukkertid brukte du?
Ivar B.
Her var det fart og spenning. Fin og tung stemning som understreker stemninga og det dårlige været. Vannspruten er jo lekker da. Steinen er noe midtstilt ja, men ser ikke at kutt skulle gi bedre resultat. Imponerende å få en slik skarphet på den lukkertiden i dette været. Mvh Ivar.
Terje S.
Bilde er tatt på blender 22 og med lukker 1/2 sek. Stativet lå helt klistra nedi bakken og jeg måtte dekke til for å unngå de værste vindkasta. Stort sett alle bildene jeg tok ble skarp. Har nok flere på lur utover vinteren. Trodde bilde var tatt med 12 mm men når jeg ser på raw fila må jeg korrigere til 19 mm. Bilde er beskjært i underkant.

Mvh Terje
Tom E.
Hei!
Synes dette ble veldig bra,fint lys og slør på sjøen.Om det er litt midtstilt gjør ikke meg noe.Fine kontraster i bildet.
mvh tom
Geir Helge S.
Du har fått frem mye uværsstemning her! Det lave kanmerastandpunktet gir en gor nærhet til dramaet.
Mvh Geir
Jarl Johnny J.
Dette var lekkert. Liker bruk av lukker her for å få frem kraften i bildet.

Var ute og skulle ta noen vind bilder selv her for ikke så lenge siden og måtte stå og holde fast stativet for at det ikke skulle blåse over ende. Men da jeg blåste overende selv ga jeg opp =). Så det er ikke bare bare.

Fikk en utrolig fin og kald fargetone i bildet også som jeg likte svært godt. Bra bilde :)

Mvh Jarl
www.3j.no
Anne-Lise S.
Dette var kraftfullt og med masse dynamikk, flotte farger og dramatisk natur!

Anne-Lise
Knut H.
God illustrasjon på havets krefter.Fint lys
i bilde,den store steinen mitt i bilde
liver opp og skaper god kontrast.
Imponerende skarphet.
Knut
Kacper R.
Dette her likte jeg!
Selv hadde jeg brukt litt kortere lukkertid for å få med flere detaljer av bølgen... kanksje 1/6- 1/8s. Ellers synes jeg at bildet var veldig fint!

Hilsen Kacper.
Rolf S.
Jeg syns det er flott serie du har vist av uværet ved kysten i det siste og dette er ikke noen untak.
Stikkord som lys, farger og skarphet opp i all dramatikken gjør bildet severdigt.
Mvh Rolf
Kjell Sigurd S.
Herlig landskap og et skikkelig ruskevær. Jeg liker lyset og dramatikken i bildet. Komposisjonen er bra, den noe venstretunge forgrunn balanserer fint gjennom den midtstilte steinen og lysglimtene gjennom skylaget opp til høyre. Støtter forslaget om kortere lukkertid for å få mer struktur i vannet. Ellers meget vakkert dette Terje.

Kjell S
Robin J.
Herlig landskapsbilde med flott teknisk utførelse. Mvh RJ
Eirik H.
Eg er samd med deg at steinen blir for midtstilt. Her må du gjere eit val. Kutte til venstre eller høgre. Utan ein meir effektiv komposisjon blir ikkje biletet noko meir enn ein dokumentasjon av eit naturfenomen.
kåre l.
Vilt og vakkert :-)
Vil tro at et kutt på venstresiden ville hjelpe godt mot midtstillingen. Foreslår venstre siden det er så fint lys på himmelen i høyresiden.
Liker lukkertiden her. Gjør bølgene softe men likevel kraftfulle. :-)
Erik J.
Utrolig flott! Fine bølger og steiner gjør dette absolutt severdig. Midtstillingen av steinen plager ikke meg her, og det er etter min mening utelukket å kutte både på venstre og høyre side, altfor mye fint der! Men kanskje noe kan oppnås med å kutte litt av det mørke i toppen, slik at steinen ikke blir midtstilt også i høyde?
Bjorn F.
Hei Terje.Synns dette ble meget bra .likte godt den mørke tunge himmelen som er en fin kontrast til de lyse litt slørete sjøen. Meget severdig Anbefales varmt.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .
- meget pent
Avsluttet .
Nok et bilde som blir som musikk for mine øyne!:) Love it!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu