Lavaøgle
på Bartolomé Island på Galapagos
Bildet inngår i albumet Sør Amerika og Antarktis -
Utstyr
  • Nikon F65
  • Nikkor 28-80
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger400
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228763} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Aleksander M.
Bra skarphet på dette bildet!
Dyret går nesten i ett med bakgrunnen. Men jeg synes det er stilig ettersom det viser kamuflasjen dette dyret har.
Synes kanskje bildet blir litt ''tungt'' på venstresiden. Den ser ut den veien, og er i den siden, men har egentlig ikke noen andre forslag enn å ha litt mer luft der. Da vil i så fall ikke dyret synes så godt, og det er ikke sikkert det da blir positivt for bildet.

Mvh Aleksander
Knut H.
Hei Torbjørn.
En øgle?som nesten går i ett med omgivelsene
er ikke lett og forevige heller.Bilde er skarpt
og illustrerer fargesjateringene i øgla som
sikkert ønsker at fotografen stakk av.
Hilsen Knut
Avsluttet .
Likte dette bilde. Enig m kommentarer som nevnt over. God skarphet i bildet. Dette er ikke noe en ser hver dag. Stilig å ha foreviget et slik flott bilde.

Linn Therese S. Skarvøy
Stein Oleiv B.
dette likte jeg. fine farger, knallgod skarphet, og fine mønstre, både på øgla og i steinene. alt i alt liker jeg den stramme diagonal kompen, samt det tette utsnittet. skulle ellers gjerne ønsket at hodet var det som var fremhevet, som det er nå er det kroppen som fanger øyet, og prøver man dra dem opp mot hodet, detter den bare ned igjen på kroppe. det jeg prøver å si er det at kroppen kunne vært i de omgivelsene/bakrunnen hodet nå er i, og motsatt ang. hodet. det spisse blikket, og den dinosauriske utformingen i ansiktet til øgler er noe å ha med når en tar bilder av disse.
Thorbjørn R.
Takk for kommentarene. Jeg er enig i det Alexander sier. Bildet blir litt venstretungt, men øgla blir nok mindre synlig med et større utsnitt (jeg har dessuten lite på gå på i forhold til originalen).

Knut: Tja...Jeg tror vel egentlig ikke øgla hadde noen motforestillinger mot min tilstedeværelse. I likhet med de andre dyrene på Galapagos var denne krabaten fullstendig tam.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu