....holme....
.....holme i islagt vann.....
...i grålysningen før skodda letter...
Utstyr
  • Sony digitalt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger250
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_22881} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anita Ø.

Grått og flott, litt vel mørkt kanskje.
Nils B.

'Morn du'' Kjekt bilde, men er det en anelse for blått? Kunne tenkt meg å sett det i større format. Jeg tror ikke dette formatet rettferdiggjør bildet.
MVH Nils
Eskil O.

Har prøvd å gjengi den mystiske stemningen, det korte lyset, den hørbare stillheten som er i en sånn morgenstund før verden liksom vokner til liv. Var så vidt våken selv. Samtidig er det et veldig enkelt motiv, derfor har jeg valgt å gjengi det så¨enkelt som mulig. Men tar gjerne imot synspungter og råd. Takk for kommmentarer.

Eskil.
lars morgan k.

Er enig med NBH, dette bildet rettferdigjøres nok i et betydelig større format, ser teknisk bra ut, har på min skjerm ujevne fargeoverganger, det gjør faktisk motivet mer interessant.

vennlig hilsen
Lars Morgan
Eskil O.

Mulig dere har rett, jeg har kutta ganske mye av det både oppe og nede.


Eskil.
Tom B.

Dette viderbringer ikke mye av den ''hørbare stillheten'' Eskil. Unnskyld meg, men dette ser ut som et mislykka og tilfeldig snapshot ut av baderomsvinduet.
Ooops, det ble vel kanskje litt sterkt.

Men, jeg ser meningen og aner hva du vil formidle. Hva med en omgang i levels ? Jeg tror jeg ville ha begynt der. Når nivåene er rettet opp tror jeg kanskje at jeg ville forsøkt litt forsiktig med layers og forskjellige filtre, blur osv.
Kanskje også bruke clone stamp for å få vekk buskene på hver side i ytterkant.

Nå glemmer jeg helt at dette ikke er mitt bilde, men ditt. Kommentarene er bare ment som forslag for å utnytte det potensialet som tydelig ligger i motivet. Gjør som du vil, men forsøk deg i alle fall fram med levels...
TomB.
Arne S.

Tom kom med mange gullkorn her. Ikke mange igjen til meg nå :) En midstilling av hovedmotivet sidelengs, litt vater i underkant, og bort med smågreinene, og dette blir meget bra! Arne
Eskil O.

Tom. Takker for rettledning. Det er mye av den digitale biten jeg ikke får til enda, men jeg lærer. Jeg er klar over at det ikke er det ''store'' bildet,men shit au,..Arne, jeg har nettopp kikket på nettsidene dine, der var det mye å lære, skal ta meg en tur dit å se mer.

Eskil.
Frøydis Halvorsen B.

Hei Eskil:)

D hær vart kanskje litt mørkt for meg, og litt for uklart, men d va egentli ikke nå gærnt me bilde-sånn store feil va d ikke... D va veldi fint at du har fådd me den buen trean går i-bra. Syns bilde kunn ha værtr kutta litt i nede... Eg syns du har fådd stemninga veldi godt me. Ikke av dine bæste bilda, men bra nok:)

Frøydis
Eskil O.

Okay da.

Eskil.
Tom A. T.

Syntes at dette blir litt ''dødt'', men det er kanskje den stemningen du vil formidle. Er enig i at du har vist mye bedre bilder før.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu