God Jul
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228907} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ivar B.
Dette er et godt fotografi som det oser julestemning av den gode sorten av. Synes du har på mesterlig vis temmet kaoset av lys og skapt en kompossisjon der blikket dras mot stjernen. Jeg får litt følelse av å ligge i snøen og lage snøengler og kikke opp mot stjernene på himmelen, noe jeg liker og gir meg en god følelse. Slipper jeg fantasien til så ser jeg også konturene av en mann inne i lysfontenen under stjerna. Kanskje det er engler som daler ned i skjul. Mest ligner det likevel på en av gjeterne som var ute å holdt nattevakt, eller kanskje det rett å slett er josef som er ute å lufter seg under betlehemsstjernens vakre lys. Det ble kanskje litt heftig der inne i stallen. Nå slapp jeg visst fantasien til:-) Et bilde jeg likte svært godt. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Enig med Ivar,et knallgodt bilde og jeg fikk også mange assosiasjoner av dette bildet.ser også mannen inni lystripene fra stjerna og ellers et flott jilebilde som man kan se lenge på og kose seg med:-)
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.
Bling - bling fra deg også, Magnus! Ja, det er ikke fritt for at vi må gni oss i øynene i disse tider. Dette liker jeg godt. Skikkelig julestemning over dette. Flott! GOD JUL til deg også!

Anne-Lise
Caroline M. S.
Faller godt i smak her også! :-) Klart jul - uten å være ''julete'' på en glorete eller klisjeaktig måte. Også passet det godt med brunt og blått - uten noe hvitt - i hvert fall helt fram til i natt da det i hvert fall har kommet noe snø her (Oslo sentrum).

God jul! :-)
Arne S.
Kreativt og vellykket julemotiv som smyger seg elegant til side for klisjefaktoren. God jul!
Stig Børre E.
God jul Magnus!
Hyggelig og inspirerende å bli kjent med deg.
Friskt julemotiv. De gyldne tonene mot den blå himmelen
er innertier. Bra komposisjon.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu