Before you criticize someone, walk a mile in his shoes. That way, if he gets angry, he'll be a mile way - and barefoot.
Tatt utenfor parlamentet i Canberra
Fornøyd med composisjonen.
Utstyr
  • Canon Eos 20D DS126061
  • Canon EF 28.105mm 1:3,5-4,5 USM
  • Brennvidde58mm
  • Blenderf/9.5
  • Lukker1/150s
  • FilmtypeRaw
  • Nei
  • AnnetUtjevning av lys i layers
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger404
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229168} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Andreas K.

Det er skjelden man ser komposisjoner som skiller seg ut fra mengden. Jeg synes din gjør det. Tøft at du har fokus nær midten av bildet. Og hvis dette var meningen så syens jeg du har gjort en god jobb.

Og når fokus er etablert, begynner jeg å legge merke til andre detaljer. Får en litt ''fengselfugl'' følelse av å se på bildet. Skulle likt å se flere slike bilder i serie. Hadde blitt et bra konsept.

Mvh Andreas Kvalnes
Hege J.

Defintivt et annerledes bilde!
Bildet er enkelt og fungerer meget godt i mine øyne.
God bruk av flatene. Flott komponert med en fin bue og mannen som starter på den milelange veien i lånte sko. Meget god tittel til ettertanke.
Likte dette!

Mvh Hege
Avsluttet .

Her likte jeg både bildet og tittelen,et bilde litt utenom det vanlige som man kan få mange tanker av,komposisjonen er også veldig god:-)
Hilsen Tone!
hilde b l.

Hei Cato,
Flott og annerledes komponert, med enkle linjer og flater. Likte bildet ditt veldig godt. Strukturen på bygningen var fasinerende, og de lodrette linjene er en fin kontrast til den vannrette trasseen (heter det det?) som mannen befinner seg på. Grunn til å være fornøyd med dette!

-hilde b
Wenche J.

Hei Cato.
Liker enkelheten, renheten og den buede diagonalen. Dette er et annerledes motiv som skiller seg ut, som det blir sagt over. Tankevekkende tekst som passer bra til bildet. Jeg tenkte ''fengsel'' da jeg saa bildet:)
Mvh Wenche
Steinulf L.

Jeg fikk assosiasjon til en fange som slipper ut av fengsel. Fint bilde med enkle og få virkemidler og et spennende utsnitt.
Avsluttet .

Hehe, det er vell bare å henge seg på det de andre sier. Jeg får assosiasjoner fra flere hold, en fange som kommer ut av fengselet er et. Men jeg tenker også Sci-FI:) Stargate, f.eks:)
Jan Frode A.

Et spennende og godt komponert bilde, der bruk av flater og farger er glimrende. De få fargevalørene i bildeflata blir brutt av mannens klær. Et viktig element, og som bidrar til at bildet blir så spesielt, er fargen på hatten som samstemmer med muren bak. Linjer og former forsterker flatedelingen. Meget bra bilde.

mvh Jan Frode
Cato R.

Takk for alle de fine kommentarene.

Jan frode, jeg har faktisk ikke lagt merke til at fargen på hatten og veggen er lik:) Har vært for oppslukt i kun veggen. Veldig bra sett og takk for den. Bygningen var laget av en slags marmor, er ikke god på stein typer, fulgte ikke med på geologien min:)
Hilde, jeg vet ikke helt om man bruker ordet trasé i denne sammenheng, men jeg skjønner hva du mener og jeg synes det passer bra:)

Cato
Stig Børre E.

Hei Cato!
Imponert over bildene du har lagt ut. Høy standard.
Dette er meget spesielt. Komposisjonen er helt rå. Fargene er avstemte og står godt til hverandre. Jeg, som andre får Egon Olsen assosiasjoner - med Benny og Kjell utenfor venstre billedkant...

Originalt og friskt dette.

StigB
Fredrik E.

Arkitektur Cato? Hva sjera? Stor fallhøyde, men du holder deg på en flott linje kvalitetsmessig enda, det må jeg si. Du har skutt bra og truffet på linjene, som er veldig viktig i arkitekturbilder, noe mitt grunnfag i kunst &håndtverk lærte meg og noe du ikke finner i mitt siste bilde:) Artig og treffe deg her liksom, regner med flere bilder fra den kanten, kanskje knipsing av grinete unger etterhvert, eller hva? hehe. Vi prekast.
Rune S.

Meget stilig bilde og komposisjon med nydelig indeling av flater og farger.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu