Fangst
Middagen er sikret.
Usikker på bildekategorien. Er i tvil om hendene burde vært med. Litt off-season, kanskje...
Utstyr
  • Canon Rebel XT (tilsv. 350D)
  • Canon EFS 18-55mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Knut Børge S.

Barracuda om jeg ikke tar feil..;) du som fiskan?? et bra bilde..
mvh KBS
Yngve Sem P.

Takk for det, og du tar ikke feil. Dessverre var det nok ikke jeg som fikk den på kroken...
Bjørg S.

Stilig bilde, og en fryktinngytende fisk i fokus. Likte godt at du hadde fått fisken i fokus, mens fiskeren som renser fisk i bakgrunnen er duset ned og litt ufokusert.
Er det sand på hendene i forgrunnen eller har du fått noen flekker på bildet?
Håper for han med hendenes skyld at fisken var død??!!

Mvh Bjørg

Yngve Sem P.

Hyggelig at du likte bildet, Bjørg, og siden du spør; det er nok sand du ser på hendene. Ser på dine egne bilder at du også trives i tropiske kyststrøk :)
Bjørg S.

Det har du helt rett i. Varme strøk er herlig på kalde tider, og gir så mange flotte motiver man ikke finner her hjemme til å feste på linsen vet du. :-)
Mvh BJørg
Mads G.

Flott bilde, tror det ville ha vært bedre uten hendene i forgrunnen men ingen ting kan gjøres med de nå. Behagelig grønnfarge i bakgrunnen.

Mads
Yvonne Ringnes N.

Hei Yngve.

Dette bildet minner meg sånn om turen min til Kenya i februar! :) Jeg var på øyen Lamu i det indiske hav og var med fiskere ut på havfiske. Hva slags fisk er dette? Wahoo? Jeg tok en slik på stang - 13 kilo! :)

Kommer selv til å legge ut noen fiskebilder etterhvert. Bildet ditt er fint, men jeg synes ikke hendene burde vært med.. Det hadde vært stiligere med bare hodet til fisken. Burde også fått med mer av mannen som står og rensker fisken i bakgrunnen. At hele den fisken var med..

Men stilig og interessant vinkel, og egentlig stilig at både fisken og himmelen er grå..

Hilsen Yvonne.
Yngve Sem P.

Til Yvonne: Dette er altså en barracuda, fanget veldig nær der du var i februar, ved Malindi i Kenya. Spent på dine bilder, Lamu er utrolig pittoresk !
Er wahoo en fisk ? Høres mer ut som et utrop når man fanger en 13 kilos på stang: ''WAHOO !!!'' Må ha vært en knall opplevelse.

Fint at du ikke liker hendene, jeg er ikke videre begeistret for dem, jeg heller. Men det var eneste måten der og da til å få åpnet kjeften på denne muskelbunten av en fisk. Litt uenig med deg om hele fisken i bakgrunnen, synes ikke jeg behøver å vise den ettersom fiskehodet i forgrunnen forteller hva det er vi ser der bak.

Tusen takk for kommentar !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu