Gisse i tre
Min katt som liker å klatre i trær.
Bildet inngår i albumet Katter - Det er "bare" et kattebilde...
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger440
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Steinulf L.

Den ser litt mellomfornøyd ut, synes jeg. Fint bilde, klare skarpe høstfarger,teknisk godt. Ville kanskje klonet bort kvisten bak kattens hode.
God jul til deg. Takk for innsiktsfulle kommentarer i året som har gått.
Avsluttet .

Tror dette må være et av de beste kattebilder jeg har sett.Nydelige klare farger,skarpt og godt,greinene som lager ramme rundt katten og så det herlige utrykket på den da,bare helt topp.
Ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år.
Hilsen Tone!
Inge S.

Hei.
Et meget klart og flott kattemotiv med gode farger.
Likte veldig godt den blå himmelen.
God Jul til deg.

Mvh Inge
Judit W.

Hei Ingeborg!

As I see, Gisse is still in a good condition, after arriving back from the winter-tour ;)

The blue sky and the sunshine is an excellent background for your cat. Nice composition!

God jul og godt nytt år!

Judit :)
Roy H.

Veldig fint. Fargekontrasten (blå/orange) gjør seg bra.
Mvh Roy
Ole-Kristian T.

Et bra kattebilde! Spennende vinkel, bra komposisjon, nydelig farge på himmelen. Til og med har katten funnet et tre som har farger som matcher pelsen dens :)
Kjell Sigurd S.

Morsom variant av katten. Fin eksponering hvor du har unngått utbrendte områder. Fin blikkontakt. Bare den holder seg unna småpippene så er jeg fornøyd :-) Trodde Gisse var et navn på grisen... Fin pus!

Kjell S
Odd Tore S.

Først presenterer du Gisse som om den tenker og oppfører seg som en hund, og nå har den skiftet personlighet og blitt til en hårfugl?
Gisse må være en sammensatt personlighet.
Fint fuglebilde av en katt, spenstige farger og katt.
God Jul til deg i iståka!
Odd Tore
Hanne S.

Flott bilde,sylskarpt og klare,rene farger. Fin vinkel!

-Hanne.
Arnulf B.

Et utrolig bra kattebilde, lyset faller fint inn og kontrasten mot den blå himmelen er herlig!

Klør nok også litt i fingrene for å fjerne den kvisten på venstre side av hodet... Greinene er skarpt gjengitt og rammer inn katten på en utmerket måte. Et flott bilde!
Bente K.

Vinkelen bildet er tatt fra får frem høydeperspektivet veldig bra. Det som også gjør dette bildet bra, er lyset og ikke minst blikket til katten.
Absolutt godt fanget.
mvh Bente
Anne R.

Dette var moro. Når jeg så bilde tenkte jeg, hvem søren har tatt bilde av Mattis å lagt inn her. De er prikk like bortsett fra øynene som er litt forskjellig.
Mattis ble forlatt i et kaninbur på Sandnes, og via dyreklinikken i Stavanger fikk jeg han. Nå bor han på Nesna og er verdens skjønneste pus.
De skulle bare vist de som forlot han. Dyrlegen her mener det er litt skogskatt i han og det er det vel i Gisse også. Halen, den lodne pelsen og løvemaken tyder på det. Dette var et nydelig bilde av en bedårende pus.
Hilsen Anne
Mone S.

Hei Ingebjørg og Godjul.......

Kuleste kattemotivet på lenge, reneste potkortet. KjempeSøt pus med et bestemt blikk.

~mone~
Jorunn L.

Ekstremt klart med fine kontrastar i fargane . Katten ser sjølvsikker ut der han sit på greina over deg, -ser ut som han er sjefen. Nydelig bilde.
JorunnL
ingeborg w.

Tusen takk for hyggelige kommentarer. Gisse er en spesiell katt med masse personlighet som er lett å ta bilde, både pga utseendet og fordi han er med på det meste. Odd Tore: Det ser ut som jeg får vent deg til å kommentere kattebilder. Anne: Nok ingen skogskatt, men skipskatt, større poter og en ekstra tommel på hver pote. Riktig God Jul til alle! Nå stenges maskinen til uti romjula.
John-Tore G.

Flott bilde av Gisse. Synes du har mestret utfordrende forhold bra her. Veldig skarpt og med fine farver i tillegg. Bra jobba. Takker så mye for mange hygggelige kommentarer i året som gikk

God jul og godt nytt år fra meg

Mvh John-Tore
Mari G.

Må si meg enig med alle kommentarene som alt er skrevet, flott bilde.

Mari
Ole E.

Definitivt et av de beste ''katt i tre''-bildene jeg har sett. Flotte sterke farger. Teknisk veldig bra.

God juul!
Ann T.

Hei Ingeborg! Jeg likte dette bilde veldig, ikke bare fordi jeg er meget glad i katter, men fordi jeg tror du har fanget hans personalitet på en bra måte - selvsikker, uavhengig, og bestemt! En tough men sjarmerende katt du viser oss her!

God Jul og Godt Nytt År fra meg!

Ann
Ann F.

Gisses kropp har samme retning som greiene på begge sider, og hodet innrammes av en bue over det. Hvor bevisst du var på det når bildet ble tatt vet jeg ikke, men resultatet er bra, det.

God jul fra Ann.

P.S. Ikke glem å si fra når/hvis du skal til Lomma el.lign.!
Ann-Olaug T.

Hei..
Og eit av dei beste katte bilde her inne dette ja.. Nydeleg plassering, flott farge i himmel, nærmast perfekt dette.
God Jul og Godt Nytt År.
Mvh Ann-Olaug
ingeborg w.

Tusen takk for flere hyggelige kommentarer. Ann, jeg kan ikke styre på millimeteren hvor han går, men jeg var veldig obs og prøvde å plassere meg selv riktig i forhold til ham og greinene. Det er ingen hemmelighet at jeg tok maaaassse bilder og sparte på tre. Dette er et av dem.
Laurberg G.

Hej Ingeborg. Er du sikker på at det er Gisse. Jeg tror at det er Garfield der har forvildet sig op i grenene her. Et aldeles fornemt billede af ham, og en nyhed da kun få har set ham i helfigur men som regel under sit slumretæppe eller igang med at stjæle fra middagsbordet.
Nå alvorligt. Tror at dette er det mest koloristiske kattebillede jeg nogensinde har set. Utrolig skarpt og i fin kontrast mod den blå, blå himmel. Også grene som grafisk element medvirker til at give billedet en god spænding. Mere af den slags fotografi. mvh.lau
magnus j.

skarpt og fint.
Fin katt!
Fine farger. Kult at du hadde øyen kontakt med katten. =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu