Mot lysere tider
Nu går det mot lysere tider. Så her ser det ut ved 59 grader nord, men i år uten snø. Presis posisjon på treet er 59¤41'14.09''N og 10¤39'39.37''E om man vil leke seg på Google Earth.
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-25 15:11:20
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229648} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Aleksander M.

Flott
Synes midtstillingen fungerer bra!

Mvh Aleksander
Wenche J.

Morsom tekst du har paa bildet. Har aldri tenkt paa hvor vi er plassert her i verden paa denne maaten du beskriver:) Bildet er meget bra. Liker formen paa treet, lyset og skyggene. Hadde vaert spennende og sett et tettere utsnitt, men jeg liker bildet slik det er.
Mvh Wenche
Anne-Lise S.

Liker disse trærne dine! :-) Er selv fascinert av trær. Det er noe med livet ved dem, og tenk om de kunne fortalt alt de har sett... Flotte linjer og former har de, og for mange barn står de som tegn for frihet, fine gjemmesteder og klatresteder, for ikke å glemme et flott sted å ha ei hytte. Synes dette er flott plassert, og du får konturene av det fint frem mot det blå.

Fortsatt God Jul!

Anne-Lise
Rune S.

Takk for kommentarene Aleksander, Wenche og Anne-Lise! Hyggelig at dere likte bildet!

Mvh
Rune S
Eivind B.

Etter jeg ble sykelig oppslukt av ''Six Feet Under'' klarer jeg ikke tenke på annet enn den serien når jeg ser slike bilder av midtstilte trær på bakketopper;) Liker forøvrig bildet ditt veldig godt, den dype blåfargen er svært behagelig. Mvh Eivind
Rune S.

Takk for festlig kommentar Eivind! Hyggelig at du likte bildet!

Mvh
Rune S
Ole E.

Jeg kjenner dette treet igjen fra dine tidligere bilder. Fin midtstilt komposisjon, der sola er plassert med omhu. Skyggene leder blikket innover mot treet. Friske vinterfarger. Bra.
Rune S.

Takk for kommentaren, Ole! Hyggelig at du likte bildet. Jeg passerer ofte denne store og vakre aska når jeg er ute med hunden. Har nesten alltid med kamera. Så da blir det et fint motiv å øve seg på. Har møtt på flere fotografer, både amatører og proffer, som avbilder dette treet.

Mvh
Rune S
Knut Børge S.

Et nydelig bilde med flotte farger. Avslappende og beroligende å se på.
mvh KBS
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Knut Børge!

Mvh
Rune S
Hallgrim B.

Eg tykkjer at V1 er best på lufta i biletet, eg likar betre utsnittet i V2, men då vert det litt lite himmel etter mitt syn. Men det er klare og veldig fine fargar du har fanga Rune, så det er ingen grunn til å ikkje vere nøgd med biletet. Eg ville nok beskjært vekk litt av jordet som eg ikkje tykkjer gjer noko for biletet
Rune S.

Takk for kommentar og råd, Hallgrim! Hyggelig at du likte bildet. Jeg har lagt på litt saturation for å få opp fargene. Jeg har beholdt jorda i framkant for å ta vare på de lange vinterskyggene:-)

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu