Polarsvømmesniper
Hunn i forgrunnen, hann i bakgrunnen.

Se flere av mine bilder på
http://www.ketilknudsen.com/galleries.php
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikkor 300 2,8 VR
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1600s
  • FilmtypeIso 200
  • Nei
  • AnnetBildet er grainet i jevne felter for å unngå banding. (Dette er vel godt norsk fotospråk?)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger977
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229778} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Kjell Sigurd S.
Uvanlig og effektfull bruk av lavt kamerastandpunkt. En fin fugl som jeg ikke har stiftet bekjentskap med, så fargegjengivelsen er det vanskelig å si noe om - men det ser fint ut. Flott skarphet og passe DOF. Skulle gjerne hatt blikkontakt med snipen og i tillegg kunne godt fuglene vært noe mer fristilt, ellers et fint utsnitt. Et feiende flott bilde er det Ketil.

Kjell S
Øystein S.
Nydelig og annerledes! Jeg ville kanskje beskåret litt mer - ca 1060*630 piksler med utgangspunkt fra øvre høyre hjørne. Da er bakerste fugl noenlunde sentrert.
Anne-Lise S.
Spennende kameravinkel, god bluring og nydelige farger. Et bilde man kan se på lenge pga. det uvanlige i det.

Anne-Lise
Tom A. T.
Herlig perspektiv og vinkel som framhever blikk og uttrykk på en annerledes og spennende måte. Flott bilde som vanlig er fra deg.
God jul til deg og dine
mvh Tom T
Knut H.
En spennende kombinasjon fra
en spennede vinkel bra dette.
Mvh Knut
Venche J.
Du verden for en fargerik fjærdrakt. Har den disse fargene hele året?

Flott utsnitt, bluring og kameravinkel.

Wenche.
Torgeir H.
Utrolig bra. Fint med bluringen her, posisjonen og alt.

-T.H
Knut Børge S.
Et flott bilde, skarpheten er fin og for noen farger. Dette var bra.
mvk KBS
Arne S.
Kanskje er det ornitologen i meg som presser seg fram, men jeg lar meg imponere av kombinasjonen kvantitet og kvalitet i fuglebildene dine. Til tider kan det gå inflasjon av fuglebilder her inne. Men bildene dine er så gjennomførte at de bare må nytes. Det lave standpunktet og nebbets berøring med vannet skaper nærvær i øyeblikket. Fuglen i bakgrunnen er passe duffus og gir bildet dybde. Fargene er herlige. Fortsett slik.

Ketil K.
Takker for hyggelige kommentarer! Jeg prøver å variere motivene. Ellers våger jeg den påstanden at det er god generell fototrening også å ta noen fuglebilder, selv om det kan bli for mye av det gode her på dotten til tider. Man får satt ganske mye på prøve, både hva gjelder motiv- og lysplanlegging, fototeknikk, hurtighet i komposisjon, vurdering av bakgrunner og valg av kameravinkel og ikke minst etterbehandling av bildene. Mye av lærdommen fra fuglefotografering kan overføres og anvendes i annen fotografering med helt andre motiver.
Roy M.
Fint og lavt standpunkt som fremhever fuglen på en flott måte. Likte blikket.

En smule mye magenta kanskje.

Ellers vil jeg, bare for å pirke ;-), påstå at dette er en hunn, da svømmesnipene har omvendte kjønnsroller. Se mitt bilde for sammenlikning av kjønnen bilde nr. 188573

Ellers, vil jeg benytte anledning til å skryte av de mange fabelaktige fuglebildene du har presentert den siste tiden.

Mvh, Roy
Ketil K.
Takk for det Roy, du har helt rett vedrørende omvendte kjønnsroller - og jeg har rettet bildeteksten. Det er som med vanlig svømmesnipe selvfølgelig! Ellers enig med deg i at det magenta kan dempes.
Aleksander M.
Du har veldig mange gode fuglebilder, og dette er ikke et unntak.
Jeg tror en av grunnene til at så mange liker bildene dine er at du gjør det litt annerledes f.eks. bilde nr. 229674 og bilde nr. 197977. I tillegg har du mer tradisjonelle og flotte bilder som f.eks. bilde nr. 259260. Den blandingen gjør at i alle fall jeg har bokmerket mange av bildene dine. Liker også veldig godt bilde nr. 273340 (selvfølgelig).

Mvh Aleksander
Svein B.
Hei Ketil- et flott bilde av polarsvømmesniper dette- og jeg liker godt det lave kamerastandpunktet. Henger meg på Arne S sine vurderinger av det billedmessige- jeg er også enig med Roy M i at bildet er vel metted med magenta. Og selvfølgelig er jeg også enig med de som nevner alle de fabelaktige fuglebildene dine- du har levert mye bra. Stor inspirasjon- og gode bidrag for alle med interesse for denne sjangeren til å kunne se motiv på kreative måter.

Mvh
Svein B
Kjetil Greger P.
Hei Ketil.. Du ahr truffet atter en blink her :)
Nydelig
Odd Tore S.
Morskt blikk og oppsyn på den som kommer imot. Kamerastandpunktet er uvant og meget effektivt, føler selv at jeg bruker vinkelsøkeren alt for sjelden.
På denne skjermen ser belysning og farger OK ut.
Du står for fuglebilder med någgå attåt!
Odd Tore
Ole E.
Effektfull bruk av lavt kamerastandpunkt. Jeg er imponert over fuglebildene dine. Dette er intet unntak, selv om det er litt kjedelig lys. Fjærdrakten er også litt ullen, men bildet faller i smak allikevel.
Ivar B.
Hei Ketil!
Et vart og fint fuglebilde. Den lave kameravinkelen og nebbets berøring gir en nær og var situasjonsbeskrivelse. Uskarpheten i forgrunn og bakgrunn gir et rolig og stemningsfullt bilde. Jeg kan ikke annet enn å la meginspirere og imponere av dette! Mvh Ivar.
Carsten A.
Veldig bra av mange grunner, jeg tror nok det lave kamerastandpunktet er en hovedårsak. Et visst fargestikk er omtalt.

MVH CA
Gunnar N.
Hei!

Et virkelig rålekkert bilde, farvestikk eller ikke. Kameravinkelen gjør susen.
Det gjør også det faktum at det er en polarsvømmesnipe i sin flotteste drakt.

mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu