Julemorgen...
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger497
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229789} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Hakon B.
Hei Anne Lise,

Flott lys, farger og stemning. God start på dagen!

mvh
Hakon
Avsluttet .
Nydelig lys som lager en herlig stemning i dette bildet.Som Hakon sier:en god start på dagen:-)Det lover godt for framtiden:-)
Hilsen Tone!
Rune S.
Det var en koselig julemorgenstemning med nydelige bjørker i vakkert lys mot en fin bakgrunn.

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.
Ja, med rim på bakken og sola som kom frem og som skinte over deler av landskapet, ro i husa og med eget barn fortsatt i dyp søvn, ga det å se dette en god og fredelig ro både over landskapet og i sjela!

Anne-Lise
Ketil K.
Fredelig stemning og nydelige farger her, det nesten rødebrune mot fargene i åsen bak gjorde seg! Rimet får stå for vinterstemningen!
Kjell Sigurd S.
Sterke kontraster og fine farger. Litt tomt og svart oppe til venstre. Ellers et fint og stemningsfullt bilde synes jeg.

Kjell S
Tom A. T.
Her formidler du et nydelig lys som framhever fargene i landskapet på en riktig så stemningsfull og severdig måte, som igjen er et viktig element for at bildet hever seg hakket over mer ''vanlige'' bilder av samme sjanger.
God Jul
mvh Tom T
Knut H.
Fin dus og rolig stemning over bilde.
Nydelige farger i sollyset med rimet
på bakken og den mørke bakrunnen
skaper god kontrast i bilde.
Forsatt God Jul Anne Lise
Hilsen Knut
Ann T.
Hei Anne Lise, du har fått frem et pent kontrast mellom det rød-brune farger på bjørketreet som er i nydelig sollyset og skyggelagt fjellsiden i bakgrunnen. Fin stemning i bildet som jeg liker godt.
Mvh. Ann
Avsluttet .
Hei
Det var et mektig lys du har fått på de trærne. Meget bra bilde men noen fine kurver i landskapet, jaja, vi kunne jo vært foruten asfalt og de veifenderene da.
Et veldig fint og kontrastfylt bilde, likte dette.

Fortsatt god jul til deg.
mvh arild
Rita S.
En märklig vinter vi har...grön och vacker..du har fått en oerhört vackert ljus som förgyller din bild och ger stämning av juldagsmorgon...

God fortsättning och Gott Nytt År till dig
Vh
Rita
Anne-Lise S.
Tusen takk til dere som har fått sneket dere innom dotten for å kikke litt innimellom ribbefett, surkål og medister, pinnekjøtt og rakfisk, torsk og kalkun! :-) Hyggelige kommentarer! Ja, lyset var helt utrolig. Motivet finnes rett utenfor her jeg bor; jeg bor fortsatt i skygge når sola skinner nedenfor jordet mot elva og det skyggelagte partiet på andre siden av elva. Treet sto liksom der og strålte ... En fin morgenstund! Bilveien og gjerdet synes jeg skaper to fine linjer i landskapet, om enn menneskeskapte elementer i et landskap ikke alltid er av det åpenbart vakre!

Anne-Lise
Terje K.
Her har du fanget lyset på en fin måte. Den varme forgrunnen mot den kjølige bakgrunnen. Flotte farger og nydelig komp.

Ha en fortsatt fin Jul.

Terje
Inge S.
Hei.
Her har du fanget et meget fint lys på disse buskene som
fremstår med herlige farger mot den mørke bakgrunnen.
Flott.

Mvh Inge
Anne-Lise S.
Hjertelig takk Terje og Inge! :-)

Anne-Lise
ingebjørg fyrileiv g.
Dette bildet har utrolig gode farger og lys. Bjørkene står nærmest og gløder som et annet bål og til den kalde bakgrunnen blir det veldig bra. Det jeg synes er noe dumt, er veien bak. Den deler trærne og tar mye oppmerksomhet hos meg.

vh ingebjørg
Reidun G.
Fint lys og farger du har fanget her.
Ser du har samme fargen på snøen som jeg har :-)

mvh
Reidun
Anne-Lise S.
*ler* Ja, det er en merkelig farge på snøen nå i vinter... ;-) Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger fra dere begge to!

Anne-Lise
Johnny S.
Hei Anne-Lise, et riktig flott bilde du her har kombinert. Jeg liker spesielt godt fargespillet i bildet, samt kontrasten mellom forgrunn og bakgrunn. Og da gjør det ingenting at den mørke bakgrunnen fyller en del, for det forsterker etter min mening fargene på trærne, og som jeg betrakter det er det nettopp det som skal være blikkfanget:-)
Anne-Lise S.
Flott at du gir meg dine betraktninger av dette motivet, Johnny! Takker for hyggelig tilbakemelding! :-)

Anne-Lise
ingeborg w.
Vakkert lys som fremhever trærne mot den kalde, mørke bakgrunnen. Fargene er varme i solskinnet. I en idyllisk verden skulle jeg gjerne sett en kjerrevei, ikke asfaltvei med autovern, men sånn kan en ikke velge. Det blir som det blir.
Anne-Lise S.
Det var dette lyset jeg også la merke til, og som fikk meg til å tusle ut en tidlig morgen fordi jeg bare måtte benytte sjansen til å forevige det! Takk for utdybende kommentar over hva du likte i bildet! :-)

Anne-Lise
Erling Dagfinn L.
er imponert over alle dine bilder (motiver), ikke minst dette, du må ha en egen evne til og se fine motiv og ikke minst, få til fine komposisjoner. BRA jobba!!!

mvh dagfinn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu