~ Green Winter ~
Vi savner kanskje snøen, men denne grønne vinteren kan også gir pene motiver. Tatt 25 des. 2006, Konnerud, Drammen.
Bildet inngår i albumet Norwegian Landscapes -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon NIKKOR AF-S DX VR 18-200 f/3.5-5.
  • Brennvidde44mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229820} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Fred S.
Kunne gjerne ha vært en kjølig sommermorgen dette, samtidig er vel lyset du har fanget her ''klassisk'' vinterlys, og du har tatt godt vare på det i bildet ditt. Rent og pent.
Fortsatt god jul til deg.

vh fred
Ann T.
Takk for rask tilbakemelding Fred. Tenkte på deg når jeg tok dette i dag - vet ikke hvorfor ;-)
Fortsatt god jul til deg også!
Mvh. Ann
Kjell Sigurd S.
Kjempefin stemning i bildet. Østlandet var badet i fin lav tåkedis i dag og du har fanget det flott her. Komposisjonen er enkel og fin, kanskje en liiiiten tanke trangt på høyre side. Gården der bak gir fin dybde i bildet. Lyset faller fint i bildet. Fine farger, også på himmelen. Dette ble et severdig resultat synes jeg.

Kjell S
Jan Frode A.
Det som jeg la merke til helt sånn umiddelbart, var det nydelige lyset. Når lys maler landskapet slik det gjør her, kommer de myke linjene og faregevalørene fram. Fott bruk av flater, der bakgrunnen blir som et mykt bakteppe, Detaljrikdom og fokus på forgrunnen, gir en absolutt meget severdig stemning.

mvh Jan Frode
Avsluttet .
Jeg ble overveldet av det flotte lyset og fine nesten litt duse farver. Se på trærne hvor fint sola skinner og dette er små ting som gjør mye for helheten i bildet.
Flott komponert og som sagt utrolig fint bilde.

mvh arild
Odd Tore S.
Smukt!
Tåka og rimet på bakken gir en helt spesiell stemning, lys i det som skulle vært vintermørke.
Bra uført.
Litt rart at vi på lille Julaften plukket over en liter lys piggsopp i Vestmarka, og den var full i vigør og ikke tæla.
Odd Tore
Anne-Lise S.
Aaaa... Nyyyydelig, Ann! Her har du vært på rett sted til rett tid. Utrolig deilig og morgenvarmt lys over trærne som du har plassert godt. Flott med disen som ligger over landskapet, og inndelingen du har valgt i bildeflaten. Fine og myke farger og et behagelig bilde å se på!

Fortsatt God Jul!

Anne-Lise
Amund Blix A.
Flott lys du har fanget her, dette er lett å like :-)

Mvh

Amund
Ann T.
Mange takk for alle hyggelige tilbakemeldinger! Disse setter jeg stor pris på!

Regards, Ann
ingeborg w.
Frostkledde marker, tåke og sola som lyser opp buskene så pent med gårdsbygningene delvis dekket av tåka i bakgrunnen. Sånt må det blir bra bilder av så lenge det tekniske sitter og det gjør det her.
Tone A.
Hei Ann
Her er det den frostkledde marka i forgrunnen som har fine linjer og lys-og skuggespel. Midtgrunnen er flott oppdelt med den markerte linja i forgrunnen med bjørketrea i gyllen morgonsol på venstresida, mens trea i høgresida ligg i skuggesida. Også er er det flott lys-og skuggespel på marka.
Tåkedisen pakkar inn alle trea rundt gården og husa, og gir bildet eit mjukt uttrykk. Husa med sine linjer og rødtonar er fine kontrastar.
Også himmelen med sine svake blåtonar, lette skyer og det svakre rosatona partiet er med å forsterka det mjuke uttrykket på bildet.

Flott eksponert, med fin dybde og flott lys-og skuggespel. Dette var i desember då alle sakna snøen, men likevel er det ei vakker vinterstemning i dette bildet. Det svake vinterlyset gir ein flott effekt her saman med tåkedisen.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu