desemberlys
Utstyr
  • Nikon d70
  • nikkor 18 - 70mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/250s
  • Filmtypeiso 200 raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1265
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230307} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Geir B.
Et utrolig malerisk bilde med fin sammenheng mellom forgrunn og bakgrunn. Fint også med den høye, blå himmelen.

Huset på odden gir landskaprommet en konkret, lesbar dimesjon.

Mulig en liten kutt fra bunn gir et ennå mer konsentrert utsnitt :-)

mvh
Geir
Ann T.
Lyset og fargene på dette bildet er helt utrolig vakkert! Stillheten og roen siger over meg når jeg ser på det. Velgjennomtenkt komposisjon. Det lille huset på andre siden av vannet er en meget fin detalje som gir ekstra interesse og referanse til hvor store og mektige fjellene er. Veldig bra jobbet!

Mvh. Ann
Tine H.
Helt nydelig. Det speilblanke vannet gir en utrolig effekt. I motsetning til tidligere kommentar ville jeg kanskje heller kuttet litt i toppen av bildet, idet blåfargen ble veldig skarp i forhold til de duse fargene i resten av bildet. Men veldig flott slik det er også. Mvh Tine
Kenneth K.
Dette ble meget vakkert. Veldig fint lys med etn fin stemning. Skarpt og fint bilde som er så flott! Det er god komposisjon på dette bilde å. Vakkert.


mvh Kenneth
Tom Dysa S.

Jeg bare sitter og nyter dette flotte bilde, og føyer meg inn i rekken av rosen/kritikken fra de over... hmmm holder du ett kurs, vis jeg kommer nordover hehe...(litt serrøst også da) Mvh Tom Dysa...
Tom A. T.
Pent og delikat landskapsbilde. Han må ha hatt bildet ditt i tankene han som bygde huset akkurat der. Det er i alle fall ikke noe minus for bildet ditt ;o)..
Meget severdig.
mvh Tom T
Kristoffer Ø.
Dette bildet synes jeg var kjempeflott! Dette er det bare å nyte, og det gjør jeg til det fulle:) Jeg får en rolig følelse av bildet, og det er til inspirasjon for uerfarne som meg!

Norge har fantastisk natur, og dette bildet er et perfekt bevis!

Mvh
KRistoffer
Anne-Lise S.
Nydelig lys! Delikat! Flotte farger! Herlig landskap! Nyter det! :-)

Anne-Lise
Espen A. I.
Desemberlyset er fantastisk. Her ser vi et godt eksempel på det, nemlig et mjukt lys som softer landskapet på en utrolig måte. Jeg liker dette svært godt. Malerisk og pent utført, har ikke noe å tilføre - dette gir ro i sjela

mvh Espen
Tone A.
Hei
Eit vakkert landskapsbilde der blåtonespelet på himmelen og refleksjonane i sjøen gir ein flott effekt i landskapet prega av desemberfargane.
Flott komposisjon med forgrunnen som har brune vekstar dekka av eit tynt snølag. Dette litt dytre er ein flott kontrast mot dei kjølige blåtonane som pregar sjøen.
I venstrekanten av sjøen er det mørkare fjellet reflektert og som gjentek fargane i forgrunnen. På den flate odden er det fleire hus som ligg delvis skjult i alt det brune pga manglande lys der. Kun det eine huset med naust ved sjøen ligg opplyst med lys snø og vert eit blikkfang i bildet.
Høgreiste fjell med flotte linjer og fin struktur med ulik mengde snø bakover. Flott dybde med fjella bakover og det tunge skylaget over fjella mot den klare himmelen med fint lysspel gir ein flott effekt til bildet.
Sjøen ligg der stille med refelksjonar og småe øyer som gir litt liv. Skarpe detaljar og fin komposisjon der ein kan kutta både oppe og nede, men eg likar det slik det er. Vakker og kald desemberstemning som som osar av fred.
Pirket er den steinen som er kutta i sjøen i høgrekanten. Elles flott eksponert. Kor er dette ifrå? Motivet minnar meg litt om eit bilde som Kurt Sedeniussen hadde frå nord ein stad.
Godt nyttår!
:) Tone
Tone A.
Hei igjen
Nokre skrivefeilar: '' Sjøen ligg der stille med refleksjonar'' skulle det vera.
:) Tone
Kjell Sigurd S.
Oj, dette var et majestetisk landskap fanget på en malerisk måte. En super eksponering som har gitt nydelige toner og et troverdig inntrykk av kald desember. Fargen i vannet er viktig for totalinntrykket. I like!

Kjell S
Tommy G.
Jeg har sett igjennom noen av bildene dine, og jeg må si jeg er mektig imponert. Har du tryllefingre, eller et magisk kamera?

Dette bilde er mektig, skarpt og klart, du har dypde; perfekt eksponering og hvitbalanse... Et utrolig vakkert landskapsbilde!

Mvh.,
Tommy
stein l.
Takk for gode tilbakemeldinger.
Bildet er tatt på E 10 ved Bøosen i Flakstad Kommune. Innerst i pollen.
Mvh Stein l
Daf F.
Eit bilde med mykje innhald, eit godt bilde, men for meg har bilde for mykje av det blå i seg. Det er som om det er fargelagt. Demping av det blå vil gjere bilde meir naturtru, sannare! Det er no mi meining.
Dag
kine p.
Oisann. Dette var flott.
Kjetil K.
Nydelig bilde! Fin komposisjon, balanse og dybde. Et bilde fylt med ro og harmoni. Flott!
:)

-Kjetil-
Rune S.
Fantastisk bilde! Mektig og kjølig landskap. Virkelig godt å se på.

Mvh
Rune S
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg blir nesten målløs av denne nydelige naturen, det er så fantastisk flott. I dette bildet er selvfølgelig lyset (veldig fine blåtoner!) viktig, men den klare luften og lite vind gjør også mye for bildet. Komposisjonen med fjell og hus fungerer bra både for balanse og for å gi riktige proporsjoner. Godt nyttår, Stein. Jeg har hatt stor glede av dine bilder fra det mektige nord!

Hilsen ingebjørg
stein l.
Tusen takk for alle kommentarer. Godt nyttår til dere alle !

Hilsen

Stein liland
Fredrik E.
Henger meg på av ros, ett vannvittig flott bilde. Men for å komme med litt pirk, så ville jeg ha kuttet 1-2cm i toppen. Kanskje et mer panoramaformat hadde gjort seg?? Bare tanker jeg gjør meg. Uansett grattis med et flotters bilde.
Odd E. k.
Hei Stein!

Et flott komponert bilde, der landskapet er noe koldt. Terrenget i forgrunnen fremmer et fint landskap. Vannet med speilingen av fjellene innover i bildet er klart og tydelig og inneholder en fin blåtone. Husene og fjellene i bakgrunnen gir en fin dybde i bildet sammen med en lettskyet himmel. Et severdig bilde Stein!

Mvh

Odd E.
Kacper R.
◙кя◙..

Utrolig fint landskapsbilde! veldig god komposisjon, fine farger :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu