Hvit jul
Endelig kom julesnøen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-31 00:40:10
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/3.3
  • Lukker15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger406
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Magnus H.

Flott bilde, likte spesielt lyset fra venstre, og ikke minst skyene! Bra jobba!
Margrethe A.

Flott bilde og kjekt at du har fått med stjernene! I motsetning til kommentaren over liker ikke jeg lyset fra venstre da det ikke ''passer inn'' i et slikt nattebilde. Lyset nede i dalen (på høyresiden) er flott å se på - samme med lysene fra hus lenger borte.
Johannes V.

Hei!
Dette var lekkert! Skikkelig julestemning...utrolig bra! Flotte farger, bra komp og herlig stemning. Tøft med skyen i dalbunnen. Et kjempeflott bilde!

Mvh
Johannes
Henrik T.

Deilig stemning i bildet. Trekanten nederst i venstre hjørne skulle ikke vært der. Kanskje ikke stolpene heller, men de er nok mye å be om.

-
Henrik
Anne-Lise S.

Kald, men god stemning over dette nydelige vinterbildet ditt! Liker fargene dine og det er vakkert at du har fått med deg stjernene. Tåka nede i dalen er flott og gir en litt mystisk stemning over det hele. Hva ville vi sett dersom den ikke lå der...? Fine linjer og god dybde her, med veien nærmest som kun er oppkjørt en eneste gang. Liker til og med strømstolpen og kablene, nettopp fordi der ligger nysnø på dem, og de er en naturlig del av landskapet. Kunne nok ønske at lyset på nærmeste tre var duset ned slik at det ikke dominerte så mye, men mer var som på trærne nedenfor. Det ser nesten ut som om det er en regnbue oppe i åsen på venstre side i bildet?

Anne-Lise
Ole-Kristian T.

Vakkert bilde :) Slutter meg til flere av de andre kommentarene. Synes lyset til venstre er for sterkt og bryter for mye mot øverste del av bildet :)
Kenneth K.

Veldig fin julestemning på dette bilde her. Dette likte jeg. Veldi fin dybde og skarphet i bilder her Fin komposisjon syns jeg å. Dette var bra Jan meget bra syns jeg. Tåka og stjernene gjør dette enda mere stemningsfylt.


Godt nytt år mvh Kenneth
Camilla S.

Heisann

Skikkelig koselig julebilde!
Er det årets snø? Savner å ta slike bilder som dette, her hos meg er jo det like varmt som det er om sommeren nesten.. hehe.
Du har mange flotte detaljer med i bildet, øynene mine vandrer fint rundt å oppdager mange ting å studere.
Selv synes jeg fargeversjonen var den mest kledelige versjonen til dette motivet.
Ønsker deg et godt nytt år!

-Camilla
Bjorn F.

Hei.
Vakker vinterstemning med fint lys du viser her.Det jeg liker best er bakre del ,skodda åsene og himmelen.Forgrunnen blir for meg for for urolig tross sine snøkledde fine furuer.
God jul til deg.
Hilsen Bjørn.
Jan Erik O.

Takk til dere alle for fine kommentarer.
Er enig i at lyset til venstre er litt for skarpt, det er utlyset på garasjen som årsaken til det. Vurderte faktisk om jeg skulle slå det av før jeg tok bildet, men gjorde det altså ikke (dumt).
Ettersom jeg har tatt dette bildet fra verandaen skjønner dere sikkert at disse strømkablene har vært til ergrelse mange ganger. Ofte har de blitt klonet bort, men jeg har foreløpig ikke gjort det på dette bildet.
GODT NYTT ÅR til dere alle

Mvh Jan Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu