Et lite utsnitt fra Bromölla i Skåne.
Utrolig fotogent landskap med masse gamle trær og bebyggelse.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230890} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Marcelo V.

Dette var stilrent og pent. Fint lys og stemming.
MV
Anne-Lise S.

Nærmest en dus pastellverden du viser oss, Stig Børre, og hva passer vel bedre akkurat på den siste dagen dette året?! Så kan vi drømme oss inn i det tåkete landskapet ditt, der alle negative tanker og uvaner gjemmes vekk i tåka, og der vi gjør vårt for å skride inn i denne rosa og fredelige verdenen etter midnatt. Der inne kan vi tulle oss inn i positive tanker om å ikke være engstelige for å ta egne valg til tross for hva noen rundt måtte mene, eller vi kan hoppe over gjerdet og gjøre det nye vi lenge har hatt lyst til men som vi av ulike grunner ennå ikke har gjort...

Liker godt hvordan du fører oss innover i bildet ditt via gressletta nærmest oss, og hvordan jeg kan vandre rundt i bildet ditt og kikke. Det ser ut som det pleier å være hester der? Det kraftfulle treet er fint plassert, og det samme med huset. I det hele er alle elementer plassert på en måte som gjør at stedet virker fullendt. Om enn kanskje huset ser noe tomt ut i vinduene...

Vil benytte anledninga til å si ''TUSEN TAKK for at du deler dine opplevelser bak kameraet med oss her ute. Etter hvert av dine bilder ser jeg frem til et nytt, og jeg er alltid spent på hva du kommer med. Du er allsidig og jeg liker det du gjør! Du er en inspirator! ;-) TUSEN TAKK også for alle dine lærerike og inspirerende kommentarer av mine egne bilder. Jeg har lært av dem også. Det er ikke alltid jeg har sett det du har sett, men du har stort sett fått meg til å se på et bilde med litt nyere øyne, og dine tips har beriket bildet, og meg!

GODT NYTT ÅR til deg og dine, Stig Børre!

Jeg ser fortsatt frem til hvert eneste nye bilde du legger inn her!

Nyttårshilsen,
Anne-Lise
monica p.

Å du vide verden, er det virkelig mulig??
Snakk om pink castle da, liker bildet ditt, en flott stemning, men huset ville kanskje gjort seg bedre i en annen farve, hvitt kanskje.
Ha et riktig godt nyttår.
Mvh Monica:o)
Rune S.

Nydelig bilde i flott komposisjon og farger. Artig med det huset. Liker også de flotte trærne i siluett. Meget vellykket, synes jeg.

Godt Nytt År og takk for kommentarer og råd i det gamle!

Mvh
Rune S
Ole E.

På thumbnailen så ikke dette så all verdens spennende ut. Men jeg må si at i stort format så er dette et fint, godt komponert bilde, tåkete, men ikke dyster stemning. Likte dette. Takk for alle kommentarene dine gjennom året som snart er over, jeg ønsker deg og dine et godt nyttår!
Ole-Kristian T.

Flotte, dekorative trær som strekker seg opp i den grå tåkedisen. Morsom farge på huset, som skaper kontrast til det grønne og det grå. Stemningsfullt bilde synes jeg! Ha en hyggelig nyttårsaften og et godt nytt fotoår :)
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer, og godt nytt år!

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu