lysets bevegende idyll (sett og studert fra bilvinduet)
Jeg vil med dette takke for et strålende fotoår og gode innspill og hjelp her inne. Hadde det ikke vært for dere.. ;)
Bildet inngår i albumet Fjellene i Nord - Disse bildene er tatt på kjøreturen Namsos-Alta, opp og ned på fire dager.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-05 20:31:06
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger483
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Ivar B.
En vellykket abstraksjon fra den norske fjellhemen. Jeg liker at du har konsentrert deg om form, linjer og lys og skapt et spennende abstrakt bilde men likevel konkret nok til at jeg kjenner meg igjen i landskapet. Godt nytt år til deg også Ingebjørg, og takk for alle engasjerende kommentarer og inspirerende bilder du har delt med oss. Mvh Ivar.
Anne-Lise S.
Flott observert dette, Ingebjørg! Fine linjer i fjellheimen!

Ønsker også deg et lærerikt GODT NYTT ÅR, og ser frem til flere foto-opplevelser fra deg! Takk for hyggelige og givende kommentarer på egne bilder også!

Nyårshilsen,
Anne-Lise
Terje S.
Flott linjer og topp komposisjon av jente som jeg virkelig beundrer for sin dyktighet/kreativitet bak kamera. Bilde er litt Espen ''stil'' men du har i løpet av året vist at du har ett selvstendig og bredt bilde reportoar.

Takk for flotte og konstruktive kritikker i året som snart har gått Ingebjørg.


Mvh Terje
Hans Jacob H.
Stilige linjer og flott lysspill i et fint landskapsbilde.

Godt nytt år til deg.
Kenneth K.
Jeg syns dette var velykket. Fine linjer i bilde. Meget bra. Jeg likte at det ble svart/hvit.


Godt nytt år Ingebjørg

mvh Kenneth
Kjell Sigurd S.
Enkelt fint utsnitt av norsk natur med flott linjeføring. Ønsker deg et godt nytt år og håper på mange nye inspirerende og kreative kunstverk fra deg i 2007.

Kjell S
Torbjørn K.
Godt nyttår til deg også, Ingebjørg. Takk for alle de lærerike kommentarene du har gitt meg i året som har gått. Dette synes jeg ble et fint vinterbilde, som gjorde seg godt i sort-hvitt. Enkel og ren komposisjon der lyset spiller en viktig rolle.

Torbjørn
Øyvind A.
Bra, fint lysspill, fine linjer.
Godt nytt år!
Ø.
Stine J.
Veldig fint lys som du har fått fram på en god måte.

Godt nytt år til deg. :)

mvh Stine
Jan Frode A.
Linjer i form av lys og skygge som gir et fint drag i bildet, innover fra høyrekantens nedredel. Godt plassert overgang mellom fjellet og himmel, med et spennende skyggeparti inn mot øvre høyredelen. Du har formidlet lyset veldig bra syntes jeg, og gjort et flott sort/hvitt bilde.

Ønsker deg et spennende, godt og kreativt nytt år. Ser fram til å følge med på bildene dine framover. :-)

mvh Jan Frode
ingebjørg fyrileiv g.
Takk så mye for fine tilbakemeldinger og gode ord her!

-ingebjørg
Avsluttet .
Dette falt ismak hos meg.Fine linjer,lyset og skyggene,et bilde som er spennende på sin enkle måte.
Hilsen Tone!
Fred S.
Der dukket du opp ja, Ingebjørg, mens jeg koste meg med å kommentere noen av ''blinkskuddene'' på bildekritikken, samtidig som jeg blir mer og mer overbevist om at galleriet, tross en en del svakheter, er det blivende stedet. Takk for invitasjon til Seierstuva, forresten, vi må komme tilbake til det, eventuelt andre geografiske alternativer. Hadde vært morsomt det, før du forsvinner til Lofoten.
Bildet: Greit nok, uten at jeg hopper i taket eller faller i staver. Ble LITT for enkelt, kanskje, selv om jeg vet du mener at det enkleste er det beste ( og det er det jo også i mange tilfeller)
Linjene som ''berrflekkan'' lager er fine, de, fint lys/skygge-spill i snøen, himmelen er godt eksponert, du har greie nok tegninger i det mørke området under skavelen der oppe til høyre. I det hele tatt er alt greit, men tror jeg synes at motivet ble littegrann kjedelig denne gangen.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere to siste.

Fred - Det er nok mange skjulte (og ikke skjulte) skatter både på galleriet og på kritikken, men jeg har et inntrykk at de kan være mer samlet på kritikken. Jeg er nok ganske så vekslende om hvor jeg befinner meg og når man følger med på de bokmerkede blir det litt hipp som happ. En tur hadde vært veldig hyggelig og tross alt travel skolegang, må vi prøve å få det til.

Når det gjelder bildet, forstår jeg godt hva du mener, sel om jeg har ting som er enklere enn som så. Selv liker jeg skyggespillet og linjene godt, men er ikke helt fornøyd med gjengrodde partier her og der.

-Ingebjørg
Espen A. I.
Dette er helt etter min minimalistiske smak og stil, knallbra figurering av bildet, flotte formasjoner og linjer som brer seg om bildet, men en mer kraftig presentasjon i form av en komposisjon som kanskje kunne vært mer spenstig kunne vært ønskelig.

mvh Espen
Odd Tore S.
Jeg er redd for at jeg hopper noe lavere enn de fleste andre her.
Linjer, flater; OK, men for meg blir det litt for tilfeldig. Kanskje er jeg urettferdig, fordi slike syn er omgivelsene rundt hytta, og da blir det som fenger andre lett dagligdags.
Kanskje ville det vært mer å hente i skavlen mot toppen av bildet, der ser det ut til å være formasjoner, skygger og kanskje litt tekstur.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.
Takk fin tilbakemelding fra dere to.

Odd-Tore - at du hopper lavere enn de andre trenger du aldeles ikke å være redd for! Jeg er heller glad for at du er ærlig, vet du. Jeg kan også ha slike omgivelser rundt hytta (men litt andre fjell..), men kanskje jeg også fenges litt ekstra uansett :)

Slenger ut en ny versjon fra en annen vinkel og med et annet utsnitt. Gir dette noe mer enn hva den første ikke kunne gi?

-Ingebjørg
Inger-Lise S.
Enkelt og stilrent. Fin lys/skyggeskildring.
Enig med deg i at skattene like gjerne kan dukke opp på galleriet som kritikken, eller omvendt;-)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu