Noen ganger bare kommer de tankene...
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX Nikkor 12-24mm 1:4G ED IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger429
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Ja de gjør det..........et bilde som kaller på mange tanker dette her,liker hvordan trærne strekker seg opp mot himmelen og månen og syns også det er en litt mystisk stemning over bildet,viss en vil ha de tankene,andre ganger kan en ha helt andre tanker om et sånt bilde.Jeg liker det uansett:-)
GODT NYTT ÅR:
Hilsen Tone!
Kenneth K.
Ja meget bra tankene kommer å går. Jeg likte dette bilde. Dette var meget bra med fine detaljer. Jeg likte det. Praktfullt!

mvh Kenneth
Bjørg S.
Et flott nattbilde med en vakker måne og god kontur på skyene og trærne i bildet. Synes kanskje grenen opp til høyre i bildet tar litt vel mye fokus, så jeg ville gjerne sett det med litt mindre av den grenen, ellers et vakkert bilde med nydelige blåtoner i.

Bjørg
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kommentarer. Det var de mørke tankene jeg ville stimulere her. Bjørg; den øverste grenen ble bevisst valgt som en del av bildet for å både gi litt dybde og for å understreke det litt inneklemte/mystiske. Skal prøve ut forslaget ditt også.
Ivar B.
Jeg liker den tunge litt dystre stemningen i bildet. Herlig blåtone og månelys. Greina oppe i høyre hjørne må være med i mine øyne. Den blir et positivt irritasjonsmoment som bryter opp. Bildet hadde fått en mye flatere og kjedeligere komposisjon uten. Mvh Ivar.
G. Hanna W.
Hei!
Dette er flott!
Dystert, tungt, men alikevel så flott og behagelig stille!
Dette skal jeg se lenge på!

Mvh G.Hanna
Øyvind A.
Fine blåtoner, pent å se på.
Det appellerer ikke til mørke tanker for min del. For meg illustrerer det snarere hvor flott det er å være ute, gjerne i skogen, når det er måneskinn.
Ø.
Kjell Sigurd S.
Takk til dere også. Setter pris på deres synspunkter. Bildet er forøvrig laget ved Ullern kirke i Oslo.

Kjell S
ingeborg w.
Jeg liker den dype, mettede blåfargen. Greina kan få være der. Den gir dybde. Jeg ser for meg hvordan noen er på vei bortover mellom trærne der og så kommer det noen skumle menn. Det er godt det ikke er noen sånne her i skauen.
Ann T.
Stemningsfullt og tankevekkende som tittelen sier. Like denne dype blåfargen. Fint!

Mvh. Ann
Odd Tore S.
Pent og spøkefullt samtidig. Mener naturligvis litt dystert og spøkelsesaktig.
Nakne trær som spriker gjør seg, også den lille tendensen til uskarphet som jeg tror jeg ser litt til venstre for midten av bildet. I alle fall synes jeg at den ville gi litt drømmstemning, så da vil jeg se den.
Savner siluetten av ugle med et lysende øye. Hadde dette vært bildet til Lars-Anders M. så hadde den nok vært med.
Bra å se at du finner muligheter i dagens litt trøstesløse situasjon, så tidlig det blir mørkt nå blir det nesten bare tid til jobbing og kanskje en treningsrunde mens det er lyst.
Odd Tore
Bergliot E.
Vakkert og stemningsfullt bilde. Likte den dystre og stille stemningen man kan føle ved bildet. Fin dybde trærne gav.

Bergliot:)
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kommentarer! Har desverre ingen ugler med lysende øyne liggende i arkivet Odd Tore. Det får være et mål for fremtiden. Interessant at bildets stemning oppfattes forskjellig, slik vi mennesker er forskjellige.

Kjell S
Anne-Lise S.
I en sen nattetime slik som nå, skulle jeg gjerne hatt denne utsikten dersom jeg gikk utenfor.... Er det kanskje ikke slik for svært mange at ettersom nattemørket kommer sigende, og månen dukker frem, så kan man av og til bli sittende og la tankene flyte fra det ene til det andre.... Nydelig stemning over dette, Kjell Sigurd, og det er spennende å se noe annet fra deg enn artsbilder av fugl! :-)

Anne-Lise
Kjell Sigurd S.
Takk for kommentar Anne-Lise. Lager også andre ting ja, selv om fugl i perioder får mye oppmerksomhet :-)

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu