Murene vi sætter
Fra vi fødes til vi dør vil der altid være mure omkring os. De fleste vælger og sætter vi selv. Nogle bliver sat af andre, af samfundet, af tiden vi lever i. Nogle må vi sprænge. Andre må vi acceptere.
Billedet udtrykker efter min opfattelse glimrende beskrivelsen. Det kunne muligvis være bedre kompositorisk. Men da det et eksponeret som øjebliksbillede, snapshot, og da den unge mand var særdeles mobil, var dette resultatet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-12 11:37:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Fuji Finepix 9500
  • zoom 28mm - 300mm
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/300s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231188} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jan Frode A.

Et godt komponert bilde, med en tankevekkende undertekst. Jeg liker godt måten du formilder budskapet ditt på sånn rent visuelt. Du bygger opp bildet på en god måte.
Jeg syntes dette er teknisk godt gjennomført med gode farger og en behagelig lyssetting.

mvh Jan Frode
Bente K.

Hei Lau, og velkommen hit.
Et tankevekkende og godt komponert bilde du starter med her på foto.no. Sammen med underteksten åpner dette bildet for ettertanke, noe som passer godt på årets første dag.
Jeg ønsker det et godt nytt fotoår.
Mvh Bente
Laurberg G.

Hej Jan Frode Aase, og Hej Bente. :-)
Rigtig mange tak for Jeres positive kommentarer til mit billede. At vække til eftertanke er vel mit mål. At nå ud over sig selv. Så at blive bekræftet af to så gode fotografer er ganske overvældende. Jeg håber fremover at kunne gøre mig fortjent til Jeres opmærksomhed, og ønsker Jer et rigtig godt Nytår.
Desuden vil jeg gerne sige tak for sidst til dig Bente, der tog dig tid til at besøge vores lille udstilling her i Struer. Dette var en stor opmuntring. mvh. lau
Cato R.

Hei Laurberg.

Må si tittelen dro meg inn til dette bildet, og da jeg fikk se bildet så ble jeg ikke skuffet. Synes dete er veldig bra, tonalt hadde det sikkert vært fint i s/h også siden det hadde lagt mer vekt på strukturen i veggen. På skriften under bildet er en god tankevekker.

Mvh

Cato
Laurberg G.

En stor tak til Cato Rusten for din kommentar, og for rådet om at lave det i gråtone. Her springer teksten på muren ''Vi kan godt'' meget tydeligere frem. Og da denne grafitti underbygger billedets mening og er grunden til at jeg først ser motivet og det budskab der er heri, har jeg selvsagt valgt at følge Cato´s indskydelse. Advarslen mod konvention og konservatisme får her den tilføjelse, at vi kan godt bekæmpe disse mure når og hvis vi vil. F.eks. ved ikke stædig at fastholde at det oprindelige absolut er det bedste.

Må jeg citere Jesus der siger:
''Hvo ser du splinten i din broders øje? Men bjælken i dit eget bliver du ikke var''.
mvh. lau
Rune S.

Jeg synes dette er et meget fint bilde på alle måter. Meget talende.

Mvh
Rune S
Brita Helen E.

Hei!
Har visst ikke fått med meg dette bildet før nå jeg.. Bedre sent enn aldri... :)
Et flott komponert bilde du viser oss her,men en tankevekkende undertekst.
Så sant,så sant...
Likte s/hv-versjonen best,synes kanskje at budskapet kom mer frem her...

Flott levert!!

Mvh Brita...
Kim Charloth F.

OJJJJJ!!!!!!!!!!!
Titelen og bildet, er bar efull klaff! For en effekt det gir, og bilde er så godt fanget.
magne f.

Som Brita Helen hadde heller ikke jeg fått med meg dette bildet som er av meget høy klasse. Stadig vekk bekreftes at det er i det enkle kunstneren viser sin styrke.

Et teknisk sett godt bilde. Men det er teksten, både på muren og din egen, som løfter bildet til ettertanke. En av de aller beste bildeopplevelsene (og tittel/tekst) jeg har hatt. Et mektig inntrykk!

Magne.
Laurberg G.

En stor tak til Rune Skogsrud, Brita Helen Elvestad, Kim Charloth Fauskrud og til magne farlund!
En særlig tak til magne farlund der ser skriften på væggen (om jeg så må sige) . Dette billede har altid, været et af mine foretrukne af egne billeder, men har også gennem tiden vist at det har svært ved at trænge igennem med sit budskab. Måske er det for enkelt.
mvh. lau
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu