Farvel....
Bildet inngår i albumet Mennesker og portretter - Her finner du mine portrettbilder. Du vil også finne situasjonsbilder av mennesker her, der selve handlingen er det viktigste for bildet og ikke personen/e selv. Dersom du skulle finne et bilde av deg selv her, og du finner bildet krenkende, gi meg en melding om det så fjerner jeg bildet straks det er mulig!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-07 14:02:41
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Brennvidde6mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/202s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231474} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hei
Et greit bilde hvor du har fått med deg de små ting som gjør bildet til en reise, med vinduskarmen nederst og stolrygg med litt reklame og sånt.

Jeg tror du med hensikt har valgt å ha bildet såpass kontrastløst og det funker bra for meg.

mvh arild
John H.

Hei Anne- Lise.
Her har du forsøkt å formidle en hverdagssituasjon og stemning uten å lykkes fult ut. De små detaljene som forteller om en person på tur er uskarpe og vindurammen i underkant er også skjemmende. Skjønner at du ikke har lagt vekt på at bildet er teknisk godt, men her går de tekniske svakhetene ut over formidlingen. Et stort pluss for uttrykket til personen. Du kan bedre og ideen er kjempegod. Så bare stå på. Du er kreativ og søkende i det du gjør. Bildet ditt er muligens bedre i farger men da må det beskjæres litt i underkant og til h.
Godt nytt år fra
John
Anne-Lise S.

Takk til dere to! Har valgt å ta med noe nede + setene til høyre for å vise at personen sitter på et tog. Har bluret bildet på høyre side, og har ikke skarpet det opp. Ønsket bilde konturløst og tomt. Det synes jeg at jeg har fått til, men kanskje nettopp derfor fungerer det ikke slik jeg håpte?

Anne-Lise
Avsluttet .

Hei,
Bildet traff meg umiddelbart, trolig på grunn av uttrykket til personen bak ruten. Oppfatter vel tittelen like mye som et farvel sagt, eller tenkt, av betrakteren. Blikket til kvinnen er ikke rettet mot noen person rett utenfor vinduet. Mot hva? Det er blant annet dette som setter fantasien i sving. Uttrykket hennes, er det hardt? Kanskje litt, rundt munnen. Ikke egentlig i øynene. Jeg ser lenger på det, og aner en gjennomgående vekhet. Vanskelig valg, er vel ”konklusjonen” jeg sitter igjen med.
Liker beskjæringen, og også uklarheten. Hvis bildet hadde vært enda mer uklart… hadde det da skapt en illusjon om at forstyrrende lysreflekser kunne hindre kvinnen i å se noen som faktisk stod der? Vet ikke om dette kan være aktuelt…
Men jeg liker bildet som det er.
Mvh Rune
Steinulf L.

Nært og fint dette. Ville nok kuttet bort den nederste grå stripen. Det gjenværende er tilstrekkelig til å gi det inntrykket du beskriver. Fint at du ikke har noen reflekser i glasset.
Anne-Lise S.

Fine og dype betraktninger du gir meg rundt dette bildet, Rune! Sier tusen takk for dem! Setter pris på tanker som dukker opp av seg selv når man ser på dette!

Takk til deg også, Steinulf! Har lagt inn ny versjon med kutt nå. Takk for tipset om kutt også til John!

Regnfull hilsen fra Kristiansand,
Anne-Lise
Tom E.

Jeg syns du er veldig god til å fange ansiktsuttrykk og stemninger Anne-Lise. Her blir jeg også sittende å fundere over historier som kan ligge bak denne scenen. I motsetning til flere her, holder jeg en knapp på v1. Det er for så vidt greit at stripa nederst ble tatt bort, men jeg syns ikke den gjorde så mye. Ulempen er at når bildet ble retta opp ble også vinkelen kvinnen sitter i endret. Hun sitter litt rettere i v2, dermed ble det litt mindre......sårt?....trist? Vet ikke helt, men jeg syns det tok bort ørlitte grann av stemninga. Bildet ble litt straightere.

Mvh TomE
Anne-Lise S.

Rart hvordan en ørliten vinkel kan ha såpass mye å si for det inntrykket eller innholdet et bilde gir..... Takk for at du ga meg dine betraktninger! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu