Tre båter
Utstyr
  • Canon T90
  • 35-105
  • Blender-
  • FilmtypeFarge/negativ
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger93
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_2316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Verkligen trevlg bild..bra..
Reidar G.

Fine farger...
Jørgen J.

Takk for hyggelige kommentarer. Opprinnelig var det bare 1 båt, men med kopiering og fargevalg i photoshop ble det slik.
Petter H.

Jeg liker mange av bildene dine veldig godt, og du behersker tydeligvis Photoshop veldig bra. Men må du fikse på alle bildene dine? Jeg syns det er bedre å ha et ''orginalt'' bilde med noen få feil enn et perfekt fikset bilde. Uansett bør du skrive hva du har gjort med bildene, det er ikke innlysende alltid.
Avsluttet .

Dekorativt.
Jørgen J.

Hei Petter, takk for kommentarene, bildet er opprinnelig med 1 båt, og et av mine faste bilder for eksperimenter. Originalen er litt tam, med blasse farger. Mitt beste resultat er en svart/hvit kopi som er blåtonet, før jeg begynte med photoshop.
Carsten A.

Dette er dekorativ og original billedskaping i ''RGB''. Petter H's kommentar er etter min mening feil, dette bildet er slett ikke ''fikset'', det er skapt. Dessuten skjønner jeg ikke hvorfor det skal være et krav at autor forteller (detaljert?) om veien fram til det endelige resultatet. Det er en åpenbar misforståelse at et bilde er mer verdifullt dersom det er et ''originalt bilde'' (hva nå det måtte være).
MVH CA

Torbjørn V.

CA: Uenig med deg! Jeg syns at man bør la publikum få vite hvordan bildet har blitt skapt! Det er kanskje ikke så viktig i dette tilfellet, men er desto viktigere i presse-bruk! Det er jo mange eksempler på at et bilde har blitt ''skapt'' og utgitt for å være sant--men egentlig er direkte løgn!

Alle bilder er jo egentlig manipulasjoner--uansett hvordan de er laget--fotografens smak og behag vil jo alltid være avgjørende når det kommer til utsnitt, komposisjon, kontraster osv. Derfor kan man vel kanskje si at et bilde aldri forteller hele virkeligheten--men bare et utsnitt av den. Uansett bør man oppgi det når det er snakk om en montasje slik som her!

Ang: ''åpenbar misforståelse'' -- hva er det som gjør det til en åpenbar misforståelse?!?

Jeg syns foresten det er et utrolig stilig bilde!
:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu