Haukeliseter sommeren 06
Melkesjokoladenatur..
Jeg liker lyset og motivet, men skulle ønske jeg hadde mer luft oppe og nede.
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Dette så jo bare deilig ut,sommerluft og sommerfarger,det bringer minner om gode varme sommerdager,lange lyse kvelder:-)Litt mer luft oppe og nede,joda,men bildet gir uansett mange gode tanker om det som har vært og som forhåpentligvis vil komme så jeg syns ikke det gjør så mye.Lyset og fargene er fine,og den lille hytta i bakken og geita som tusler avgårde,alt i alt et bra bilde.
Hilsen Tone!
Eli B.

Idyllisk bilde, som vekker sommerfølelsen. Likevel et par ting, jeg synes det blir for stort sprang i bilde, menllom geita og hytta. Dessuten synes jeg at geita er for midtstilt, men stemningen er god og kommer godt frem. Fargene er fine.
mvh Eli
Avsluttet .

Ja det var det jeg også reagerte på med det samme, litt for trangt og stort mellomrom mellom de to hovedmotivene.
For å rette på det må du nok ta turen opp igjen til sommeren, et veldig lavt standpunkt hadde vel løst problemet?
Ellers er det jo idyll til tusen og bildet er teknisk godt med et minus på nevnte tranghet.

mvh arild
Inge S.

Hei.
Var du så høyt oppe? :-) Sommerlig og med friske fine farger og
fin dybde.

Mvh Inge
Egil S.

Melkesjokaladebilde ja - det er bare kua som mangler i så måte.
Flott motiv fra en flott plass.
Litt synd er det at man ser ned på geita i bildet. Tror det hadde blitt enda bedre dersom du hadde kommet ned til geita, og fått tatt bildet opper mot toppene i bakgrunnen.
Men bevares det er et absolutt severdig bilde dette.
Torbjørn K.

Jeg liker tele-landskapene dine, og komposisjonsmessig er dette ikke noe unntak. Jeg synes dog det blir litt vel trangt i topp og bunn her. Jeg synes fargene og kontrastene blir noe vel harde her, og jeg tror kanskje dette er et bildet som kunne fungert bra i sort-hvitt.

Torbjørn
Anne-Lise S.

Enig med deg ang topp og bunn. Utover det er jo dette et motiv som fint kan brukes som Norgesreklame. Herlig med geita i forgrunnen som labber ivei i det høye, grønne gresset. Hytta der oppe gir følelse av nostalgi, og naturen er mektig!

Anne-Lise
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Brennvidden her er 70 mm, med ryggen helt inntil hytteveggen, så uten vidvinkel kunne jeg ikke få med mer i topp og bunn. Et lavere standpunkt hadde gitt mindre avstand mellom geita og hytta, men det hadde også gitt hytta i silouett mot himmelen, som ville gitt problemer med utbrenthet. Geitene var heller ikke så interessert i meg og kameraet mitt. Kom jeg for nærme gikk de sin vei. Alt i alt, i denne situasjonen var dette det beste jeg fikk til. Inge, det er vel litt over 900 meter om jeg ikke husker feil, også går det bratt opp derfra. En tung stigning med tunge sekker når en skal ligge i telt over en uke. Torbjørn, svart/hvitt er en mulighet. Jeg prøvde gråskalaen, men da får jeg noen døde pixler på hytteveggen, muligens fra oppletting av skyggeparti.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu