Familie i motlys på Borestranden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231920} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Laurberg G.

Dejligt modlysbillede. Måske en indmarkering af personerne og en anelse lyshævning på disse. mvh. lau
Inge S.

Hei.
Pent dette og fine siluetter. Fin skarphet og god dybde. Tror jeg ville
kuttet litt i toppen fordi det er for lyst.
Ellers bra.

Mvh Inge
einar e.

Takk for kommentarer. I denne situasjonen tok jeg en rekke bilder og brukte hånda for å skjerme mot selve sola. Etter en del fram og tilbake ender jeg opp med som dere ser her - og jeg mener at bildet godt kan stå slik som dette.
mvh Einar
Avsluttet .

Jeg syns bildet er utrolig fint og liker spesielt godt skyggene som faller i sanden bak familien.Men jeg ville nok som Inge sier kuttet litt i toppen,da får bildet en helt annen stemning som jeg syns ble enda bedre.Men ellers fint lys og fin stemning.
Hilsen Tone!
Ole-Kristian T.

Stemningsfullt og fint bilde, flott med familien i siluhet, og du har en enorm dybde i bildet skapt ved bl.a. strandlinjen, mennesker og hester langt bak, og husene enda lengre i bakgrunnen. Likte dette veldig godt :)
Avsluttet .

Flott stemning du har fanget her Einar, hadde det vært flere mennesker på stranda denne dagen, kunne en nesten brukt det i en reklamebanner for Elkjøp: folkevandring på vei til Elkjøpsalget, synd de vandret feil vei da....ler

Nei, til fornuften. Selv om du hadde sterkt motlys denne dagen, har du klart å fange det spesielle lyset som oppleves der ute.Det som jeg syns gir mest liv til ditt bildet, er måkene. De setter prikken over i`en i dette motivet.

Meget bra Einar.

Hilsen
arne
einar e.

Mange takk til alle! Nå har jeg vært ute i selskap noen timer og tok bare en rask titt på foto.no før legging. Bildet er som sagt fra Borestranden her på Jæren. Strendene har minket en god del siden oktober, og som hobbymeteorolog er det fasinerende å følge med på utviklingen. Vil uværet fortsette? Blir det ikke vinter i det hele tatt?
I hvert fall går det mye folk langs stranden hvis været er fint på søndager - og hvis du da ligger noen meter bak dem som går sørover vil motiv som dette dukke opp rett som det er, men det er viktig å skygge for sola med hjelp av den ene handa. Dette beskjærer jeg så vekk i Photoshop, bruker s-kurven og øker fargemetningen en tanke. Jeg mener at selve gruppen av mennesker, skyggene, måkene og den grafiske bevegelsen innover mot et punkt til venstre er viktige egenskaper i motivet. Det sterke lyset øverst tror jeg nok kan forsvares - selv om meningene kan være litt ymse om akkurat det. Så får vi se...
mvh EINAR
Anne Ø.

Utrolig flott lys, litt rosatone.
Liker stemningen med personene på vei
innover og fuglene.
Her ville jeg ha kutta endel av himmelen,
til den øverste fuglen.
Synes det øker dybden.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu