den nye byen
jeg synes det kommer godt frem hvor dramatisk dette øyeblikket var.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger265
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole-Kristian T.

Spennende bilde! Men, beklager, skjønner ikke kommentaren din. Kan du forklare det dramatiske øyeblikket?
Mathilde Eide H.

Brasilia..?
Håvard H.

Faaantastisk lys, himmelen virker litt for god til å være sann og så mangler det litt på skarpheten.

Spennende yrke du har forresten, hva slags jobber tar du som filmfotograf? Har alltid snust litt på det...
Anna Rosa L.

Å jeg liker navnet så godt til bildet!
Stilig bilde ellers også!
-rosa-
Rebecca A.

Med dramatisk mener jeg himmelen. I Brasilia er himmelvelvingen mer spesiell enn noe annet sted i verden fordi den er svært stor. Når skyene legger seg tett i tett og regnet vil ut er det et dramatisk øyeblikk for alle som er der.

Jeg jobber som logger for tiden og trives med det. Mitt videokamera har vært med meg på reise i Sør Amerika..

Ole-Kristian T.

Da forstår jeg.. Jeg liker bildet godt! Veldig spesielt lys, spennende arkitektur og linjer i bildet! Og skyene er jo høydramatiske! Og så liker jeg kontrasten mellom den varme jordfargen og de kalde fargene på himmelen. Flott bilde :)
Rune L.

Tøffe linjer. Men synes det er litt for mye mørke i forhold til lyse områder. Er for mye enten eller, altså helt mørkt eller helt lyst. Tror bildet hadde blitt bedre om større deler av skydekket var lysere, og at de mørkeste skyggene kanskje viste litt mer detaljer. Bør kunne gå bra å justere på, om ikke bildet var undereksponert.

Mvh
Rune
Rebecca A.

Takk for all tilbakemelding!

Jeg har justert bildet i Microsoft Picture It!(justerte hele bildet i kontrast og skarphet). Gleder meg til å jobbe mer med det i Photo Shop.

Brasilia er en utrolig spennende by for en fotograf. Det er veldig få turister der som igjen betyr at man kan ta seg god tid til å finne de spennende vinklene og vente på de store tunge skyene uten å få en albu eller et stygt blikk fra folkemengder.

Jeg lurer også på om noen av dere har hatt tekniske problemer med Canon EOS 350?! Hadde problemer med autofokusen og leverte kamera til reperasjon før reisen. Desverre er mange av bildene uskarpe og jeg mistenker autofokusen for å fuske gjennom hele turen. Vil gjerne vite om flere har hatt samme problem...



Kristoffer L.

Oscar Niemeyers futuristiske, arkitektoniske visjoner har sin egen spesielle signatur. Dermed skjønte jeg at det måtte være Brasilia som var åstedet for bildet.

Jeg tror mystikken vil styrkes om du beskjærer endel i nedre kant. Lar du bildets nedre kant gå like ovenfor de vertikale sprossene til høyre, ''frigjør'' du bygningene fra bakken, og kobler dem til himmelen og de dramatiske skyene i steden. Jeg er litt usikker på palmene til venstre; kanskje burde du vurdere å flytte venstrekanten litt innenfor disse.

Da mener jeg at du vil sitte igjen med et bilde som er fremtidsbyen Brasilia verdig. :-)

- Kristoffer
Kristoffer L.

PS. Men kanskje bør palmene stå - prøv deg fram! :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu