Havørn i vintersol
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-11 21:13:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • EF300/2,8L IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeDigitalt 400 ISO
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger609
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232149} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Terje S.

Gratulere Magnar med nok ett flott havørnbilde i vakkert lys . Sylskarpt og flott .

Mvh Terje
Knut H.

Dette er mektig.flott miljø rundt ørn
som i sollyset er avbildet på en skarp
og fin måte.Dette kan du Magnar.
Hilsen Knut
Hans-Jørgen H.

Hallo Magnar!
kjempevakkert ørnebilde i et lavt, flott kveldslys!
Ha ei trivelig helg!
Hilsen Hans-Jørgen.
Aleksander M.

Flott havørnbilde med nydelig lys, flott positur og god komposisjon. Teknisk også meget bra!

Mvh Aleksander
ingebjørg fyrileiv g.

Svært flott bilde av den mektige havørna som speider majestetisk utover landskapet. Miljøet kommer godt frem og skarpheten ligger fint. Men jeg forstyrres litt av kvisten like over hodet og uklar furugrein foran, men det er ikke slik at det ødelegger. Jeg lurer også på om det bli litt hardt lys på nebbet, men det kan være skjermen min her.

vh ingebjørg
Robin J.

Svært flott bilde. Mvh RJ
Knut Børge S.

Et nydelig bilde av Havørna det her i behagelig lys. Det tekniske er på topp.
mvh KBS
Vegard L.

Slenger meg på det posivie som er sagt, Ett meget godt bilde. På min skjerm er det også litt hardt lys på nebbet. Detaljene er der slik at du har vel et potensiale til forbedring i PS.
Mvh Vegard
Espen B.

Gratulerer med et nydelig havørnbilde. Det ser ut som om kongen koser seg i sola. Teknisk utmerket og bra komposisjon. Den lave kveldssola belyser sentrale elementer i bildet og skaper dybde. Er bildet tatt fra skjul?
Rolf S.

Fint bilde der belysningen på ørna hever bilde, skulle gjerne sett at kvisten over hode var borte.
Mvh Rolf
Frode F.

Mektig.

Flott fanget, det tekniske behersker du åpenbart.

FF
Magnar L.

Tusen takk for rosende kommentarer fra dere alle. Hygglig at dere likte det. Er ganske godt fornøyd med dette selv også. Er veldig vanskelig å planlegge slike bilder. Men med mye tålmodighet og arbeid gjennom mange år så klaffer det av og til. E.B. spurte om det er tatt fra skjul. De fleste av mine ørnebilde er det, også dette. Det var noen av dere som nevnte kvisten over hodet på ørna. Enig i at den kunne vært borte, men den går det vel an å fjerne i P.S. også uten at bildet av den grunn er manipulert?
mvh Magnar
Stian H.

Hei.

Flott bilde av en flott fugl. Utrolig flott når den treffes av ei lav vintersol. Synes bildet er kjempeflott som det er, og ville ikke fjernet noen kvister, men det er min smak.
Drømmer om et slikt bilde i vinter, men tiden vil vise om det lykkes...
Svein B.

Her er du virkelig inne på noe Magnar. Her synes jeg du er flink til å bruke fint lys og miljø som gode elementer i bildet. Lyset reflekteres litt hardt fra nebbet og det området- en ørliten demping lokalt der bør kanskje prøves. Jeg ville nok også fjernet kvisten over hodet. For min del blir ikke bildet mindre verdt av den grunn. Hvordan det stiller seg i konkurranser osv er kan hende en annen sak. Meget flott bilde er det uansett.

Mvh
Svein B
Hallgrim B.

Hei Magnar. Nok eitt nydeleg ørnebilete frå deg, alt er meget bra, fargar, lys og skarphet. Men kunne du lagt ut ein versjon kor du har kutta den greina som stikk fram til høgre i biletet? Det verkar litt forstyrrande at den er såpass skarp når greina attom faktisk er skarp. Mvh Hallgrim
Magnar L.

Takk for kommentarer til dere siste også. La til en ny versjon der jeg kutta greina over hodet på ørna. Det ble kanskje bedre? Eller er dette manipulering? Kom gjerne med synspunkt på dette.
mvh Magnar
Kjell Ivar Ø.

Hei Magnar.
Mektig og flott ørna i et nydeleg lys og miljø. Greina over hodet kan berre vere. Er vel litt gammeldags når det gjeld manipulering.
Men en 1958 mod som begynte med film der vi la stor vekt på komposisjon
i skuddøyeblikket er det vel ikkje betre og vente. he he.
Mvh Kjell Ivar Øye
Odd E. k.

Hei Magnar!

Et meget fint lys inn på ørna, der skarpheten fremmer fine detaljer i fjærdrakten. Posituren er upåklagelig der den sitter vaktsom i furetreet med sine noe brusende manke. Omgivelsene er rolige og behagelige og viser det området ørna ferdes i. Bakgrunn like så, der den fremmer ørna på en fin måte. Et fasinerende og vakkert bilde i et fint utsnitt Magnar!

Mvh

Odd E.
Hans-Gunnar H.

Ja vil vel si at det er 'manupulert', om du knekker vekk kvisten i felten eller i PS, så er vel PS å foretrekke;)
Synes kvisten er med på og lage fin innramming av motivet og gi det 'mer' villmarkspreg, noe denne skapningen ikke taper på i mine øyne....så versjon #1 er og foretrekke herfra.....
Bildet, nydelig stykke arbeid....
MVH Hans-Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu