Meg selv..
Tok dette bildet av meg selv i speilet..så bra ble det jo ikke.. Men av en eller annen grunn likte jeg det bildet. Og det ble litt annerledes enn andre bilder jeg har av meg.
Synes bare det var litt annerledes enn andre bilder jeg har av meg.. men ser jo at bildet ikke er bra tatt ..også litt pga det ble tatt i speilet. Skylder på det;)
Men veldig dårlig fokus til ansiktet..
Men men..har akkurat fått kamera så prøver det bare litt ut..og satser på å få tilbakemld som jeg kan lære av. Ting jeg ikke legger merke til som andre legger merke til.
Så satser på at det vil bli litt bedre bilder etterhvert da;)

Ellers har jeg redigert det litt i picasa..klippet det til, og endret fargen.

  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-08 09:54:31
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350d
  • Standard..
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232402} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ole-Kristian T.

Hei, det ser ut til at bildet ''Jenta mi ute på tur'' er ditt første, og dette ditt andre bilde her på foto.no. Velkommen! Jeg liker dette også, synes du har fått fram en spesiell stemning i farger og ansiktsuttrykk. Har du brukt blitz? Den har i så fall forårsaket overeksponering i store deler av ansiktet. Ellers kan jeg ikke si så mye annet, er ikke så flink med det tekniske :) Synes utsnittet ditt er spennende. En lovende start dette :)
kristine l.

Takk for kommentar! Er ikke inne på fotografering i det hele tatt..men vet hva blitz er..og det kanskje det eneste! hehe..
Jeg brukte blitz ja..og dette ble tatt i speilet uten at jeg så hvor jeg siktet..så ikke værst at jeg traff da;)

Tusen takk!
Overeksponering..nå har jeg lært meg hva det betyr og! ;)
Avsluttet .

Heisann:) Flott bilde. Men det hadde gjort seg om du hadde prøvd å dempe highlighten en del:) Da ville du fått et adskilligere mer ''mystisk'' bilde. Hadde gått fra veldig bra til knall bra!
kristine l.

Elisabeth: Takk for kommentar! Det er nok for mye higlight der jah.. og kunne godt tenkt meg å prøve å dempe det litt. Men så var det hvordan man gjør sånt..hehe..;)
Kamran I.

Hei kristine.

Velkommen til oss, dette er bare starten og begynnelse på noe nytt for deg, og spennende skal det bli:)

Fin utsnitt du har på selvportrettet,liker det litt små fjerne blikket ditt som vandrer ut av bildet.Men som de andre her kommenterer, blitzen skeder litt.

Ikke vet jeg om du har noen form for bildebehandlingsprog, hvis du ikke har det, så burde du ha en hvis du skal jobbe med bilder på sikt. For du vil få mange gleder av det digitale mørkerom;)

Ellers så er det bare å stå på. Motiver overalt, bare øyet som ser, og vi som formidler det videre sånn at resten kan nyte.

mvh,
-m:kamran-
Julie E.

Hei og velkommen hit!
Har bare lyst til å si at det er mye godt å si om bildene du har lagt ut her. Synes ikke du skal føle at du kan for lite eller noe sånt. :)
Når det f. eks gjelder dette selvportrettet ditt, skal det et godt øye for komposisjon til for å lage et slikt utsnitt. Synes det er et veldig flott utsnitt. :)
Det er bare en ting som komposisjonsmessig plager mine øyne litt med dette bildet. Øverst til venstre har du en trekant. Den ville jeg ha dempet noe, da den tar opp litt mye oppmerksomhet. Tror ikke du skal kutte på venstresiden av bildet for å ta den vekk for da kutter du også vekk den langstrakte slankheten på modellen. Bare dempe fargen på trekanten noe. Lage den bare litt mørkere er nok tilstrekkelig.
Synes du bør være riktig stolt av deg selv her. Lysforholdene er nevnt, og jeg er eniog i at de ikke er helt gode. MEn slikt er mye enklere å lære enn komposisjon. -men øye for kompososjon er tydelig at du har. :)
Gleder meg til å se dine fremtidlige prosjekter.
mvh Julie
kristine l.

Takk igjen for flotte tilbakemld på bildet mitt!

Jeg skal få ordnet meg et skikkelig redigeringsprogram og se om jeg finner ut av noe der. Så får jeg prøve å fikse og se om det blir litt bedre da!

Kjempegøy dette!! Og at dere skriver så gode kommentarer som jeg får god bruk for videre. Sånt lærer man mye av!
Takk!
Lars G.

Syns dette er veldig bra om du har så lite erfaring. Syns ''high key'' effekten på ansiktet gjør seg bra. (nytt ord igjen?). Kanskje ørlite for mye, men alt trenger ikke å ha detaljer. Ofte er det slikt som gjør at et bilde stikker seg ut. Komposisjonen er fin. Er enig i at trekanten oppe til venstre kunne dempes. Mvh Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu