reingjerde på vintervidda
Fikk være med samene på reingjerde på på de nordsvenske viddene her om dagen.Vi har nesten ikke lys her oppe nå for tiden, så jeg mener jeg har klart å fange det iskalde blåe morgenlyse som så vidt presser seg fram i over 20 kuldegrader denne morgenen.
Har fokus på reinen til venstre, og meningen er at resten skal være noe mer uklart.
Utstyr
  • eos 300d
  • sigma 28 70 f:2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger471
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232542} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tommy G.

Har du blitt inspirert av Trym Ivar Bergsmo? Jeg har sett et bilde fra ham på fotografi.no som er minner meg mye om dette bildet. http://www.fotografi.no/portfolio.php

Men, det har egentlig ikke noe med saken å gjøre. Jeg digga bildet ditt :) Fokuset på den reinen til venstret gjør jo at jeg får blikkontakt med bildet ditt med en gang, og at de andre reinene er i bevegelse gjør bilde dynamisk og spennende. Virker som ''reine'' kaoset :) Utrolig bra i mine øyne!


Mvh.,
Tommy
Robin J.

Enig i dine egne vurderinger. Bra bilde dette. Du får si fra neste gang du skal dra med samene? Mvh RJ
Torgeir Pande B.

Dette var veldig bra! At den ene reienen er i fokus er veldig vikitig og hever bildet betraktelig opp. Man må ha noe å feste blikket på. Liker blåfargen veldig godt! Bra:)

MVH:
Torgeir!
Frode F.

Knalltøft. Fullt av liv og mye dramatikk. Liker de oppsperrede øynene, det forteller mye om øyeblikket. Jeg synes jeg hører gryntingen og trampingen...

Flott formidlet stemning.

FF
Avsluttet .

Hei Michael!
Takk for kommentaren til bilde nr. 292351.
Flott bilde du har her, bra gjengivelse av ''kaoset''. Her er det fart, reinen er stressa. Får følelse av å stå inne i silen og bli klemt opp mot gjerdet. Kjenner kulda, det biter i kinnene og på tærne!

Liker blåtonene og lyset. Bra eksponering. Enig med de andre når det gjelder fokus.Bra jobba.
Hils kjente du også.

Hilsen Bård
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu