fluefiske
Utfordringen var å kunne fryse et fluesnøre i rask bevegelse med lav kveldssol som eneste belysning. Godt fornøyd.
Utstyr
  • Canon EOS 300
  • Sigma macro 90 mm
  • Brennvidde90mm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeSensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232597} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

For et herlig bilde,et nydelig lys og allikevel så er det action i bildet også,men her falt jeg bare pladask for lyset:-)Flott.
Hilsen Tone!
Thomas F.

Veldig bra bilde! Rolig og fint lys men samtidig action i bilde!
Veldig bra!
Men, klarer ikke helt å bestemme meg om jeg liker treet oppe i venstre hjørne eller ei, synes det muligens forstyrrer litt og trekker blikket noe bort fra fiskeren og fluesnøret.

Thomas
www.fossephoto.com
Steinulf L.

Dette var vellaget. Liker stemningen du har fått frem, at vi er vitne til spenningen hos fiskeren. Ville nok lysnet skogen noe med shadow/highlight.
Knut H.

Dette var et spennende bilde.
Spenningen godt gjeskapt fra
elvebredden.
Mvh Knut
magne f.

Takk for respons.

Til Tone og Knut:
Det var spesiell stemning og lys, en heldig situasjon å kunne fange. Tilfeldighetene ville det slik at jeg hadde fått tilbake makroobjektivet fra reparasjon. Det skulle testes, og uten så lyssterkt objektiv ville det ikke vært mulig å fryse bevegelsen. Tror lyset på bildet er ganske likt virkeligheten.

Til Thomas og Steinulf:
Mulig den lyse greina oppe til venstre stjeler fokus og gjør bildet litt sidetungt. Synes likevel bildet taper atmosfære og romlighet om greina beskjæres bort. Videre, slik jeg ser det, bærer gjenskinnet i snøret lys med seg fra venstre mot høyre - leder lys innover i bildet.
Synes du, Steinulf, har løftet lyset altfor mye i forslaget du mailet. Ser likevel et poeng i å gi bildet noe (litt) mer lys, men er usikker på om det virker positivt for stemningen totalt sett.

Noe jeg trodde ville bli kommentert var den lyse refleksen bak hodet til fiskeren, helt i venstre bildekant. Den kan enkelt fjærnes ved beskjæring (eller kloning som jeg ikke har peiling på). Grunnen til at den er med, er at jeg tror det er fiskeflua. (Kan også være driv på vannet).
Terje B.

Hei.

dette bildet var for meg det beste jeg har sett på ei stund!

det har vel litt med å gjøre at jeg er en ihuga sportsfisker selv :) men det er et veldig godt bilde, godt exponert fine farger og kontraster, akkurat passe bevegelse i fluesnøret til å gi det den aktion dette fortjener. Godt lys!

God helg!

-Terje-
magne f.

Terje.

Takk for kommentaren. Dette er kanskje det av alle bildene jeg har tatt som jeg er best fornøyd med. Årsaken er vel at jeg tvilte på om resultatet ville bli brukbart, så det var en god dag da filmen kom tilbake fra fremkalling.

God helg ønskes tilbake :)

Magne.
Avsluttet .

Hei Magne

Bildet ditt har jeg jo sett før, og dette er en av de beste bildene dine. Denne er bare så råbra!

Mvh Eva
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu