Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger711
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232606} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Rune Edvin H.
Hei. For et deilig bilde. .
Knallfine toner og passe mange fugler. Kunne kanskje tenke meg noen milimeter mer svarte ting på bunn, men det er mulig det også ville bli kjedeligere.
Rune
Lars Kristian A.
Er enig med Rune, flott stemning. Men jeg ville definitivt hatt med litt med i bunn av bildet.
Thorfinn B.
Runes ord ''deilig bilde'' er ganske så dekkende for mitt syn også. Nydelig flatebruk og stemning samt litt skjevt som seg hør og bør. Fuglene har passe bevegelsesuskarphet som lager en deilig dynamikk i bildet. Klassebilde!
Dag T.
Jeg føler ikke noe sterkt behov mer i bunnen. Fint som det er.
Arne S.
Du er så tro mot ditt uttrykk at det nesten gjør vondt. Med det mener jeg å si det motsatte. Du har et imponerende blikk for det nonshalante. Effektivt og bra. Tynn, svart stripe i bunnen er på sin plass.
Erik B.
Herlig! Nok sagt!

Hilsen Erik.
Anne Lene B.
Hei Merethe
Et lekkert bilde som trigger!! Flott flatebruk og plassering av elementene og fine toner!! Jeg savner ikke noe i bunnen.

Hilsen Anne Lene
Julie E.
Dette er så vakkert at det er nesten rørende.
mvh Julie
Bente K.
Tja, her var det mange rosende ord. Jeg har forsøkt å forstå hvorfor, men finner ikke ut hva dere ser som ikke jeg ser. Dette fører til at jeg blir veldig nyskjerrig på hvorfor dette bildet blir rost opp i skyene.
Jeg har sett mange fasinerende bilder tatt av deg, men her klarer jeg ikke å finne noe meningfullt.
mvh Bente


Carl Martin N.
ja her er det stemning. elsker sånne bilder og dette er intet unntak!
Ann T.
Hei, dette bilde er lagt ut på bilde kritikken og jeg må si at jeg er enig med Bente her. Jeg kan ikke se hva mange andre er fasinerte av i dette bilde og det er veldig interessant. Er det for avansert for meg som amatør fotograf, tenkte jeg? Dette i hvertfall understreker for meg at vi kan ha veldig forskjellige oppfatning av hverandres arbeid. Men uansett, det er rom og behov for alt på foto.no. Det lønner seg absolut å eksperimentere i hver sin retning, men denne gangen kan jeg dessverre ikke forstå hva du prøver å frembringe.

Mvh. Ann
Espen A. I.
Her går min fantasi til kort, og jeg skjønner faktisk ikke noe av dette verket, for meg ser det ut som et helt vanlig sommerbilde. Beklager, du har myyye bra, men denne tok jeg ikke...

mvh Espen
Andreas Quale L.
Hmm, jeg må si meg enig med de to siste her, men om det ligger i at jeg ikke skjønner herligheten i bildet, eller om jeg ikke er enig i herligheten, det er vel kansje en debatt for andre forum enn kommentarene til dette bildet. Et godt innlegg til en slik debatt vil bildet uansett være.
Merethe W.
Her var det enten eller:) Enten liker man bildet godt, eller så skjønner man ikke vitsen med det i det hele tatt - sett ut fra denne samlingen av kommentarer.

Til dere som ikke ''ser noe'' i bildet, kan jeg bare si at det er vel bare slik det er. Når ikke bildet taler til dere, så har jeg ikke kommunisert på en måte som når fram til dere. Helt greit! Og fint at dere gir tilbakemelding, slik at bildet blir så nyansert som mulig.

Til dere som reagerte positivt på bildet, kan jeg bare si takk; det varmet:) At det i tillegg var flere av mine favorittfotografer på dotten som så noe i bildet, er selsagt heller ikke vondt:) Arne: Hyggelig å høre.

Jeg føler ikke for noen sort linje selv; men ser poenget.

Takk alle.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu