Le Vieux Bassin, Honfleur
Håndholdt, ca kl. 21.30 om kvelden.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-11 23:36:10
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 mm
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/40s
  • FilmtypeISO 1600
  • Nei
  • AnnetLe Vieux Bassin, le port et le coeur de Honfleur : Ce bassin à flot fut créé, sur les instances d'Abraham Duquesne, et par ordre de Colbert, en 1681

    Honfleurs hjerte, det gamle havnebassenget inkl. sluse for å holde på høyvannet, ble iverksatt av Frankrikes store statsmann, Colbert i 1681.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232861} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Brita Helen E.

Hei!
Skarpt og fint til å være håndholdt sent på kvelden. Ellers synes jeg bildet blir litt for rotete. Klarer ikke å feste blikket mitt på noe her.
Absolutt en fin kveldsstemning du har fanget her langs kaikanten,men tror bildetnivået hadde steget flere hakk hvis ikke disse stolpene/båtmastrene el hva det nå er hadde vært med. Det er di som forstyrrer meg,og lager litt småkaos for øynene mine:)

Mvh Brita...
Avsluttet .

Og jeg som trodde du var gammel og skjelven som jeg er:) Dyktig gjort, men jeg tror du har lent deg mot et eller annet:)
Også dette er en grei reiseskildring. Det blir for oss betraktere ganske mye å forholde seg til men det kan beskues som det er, og sikkert enda mer severdig for de som kjenner området.

Jeg går ut ifra at du ikke har fjernet noe støy i bildet, og jeg synes at det er slett ikke ille med en iso på 1600. Det er jo spesielt på flater en merker isoen.

mvh arild
Bergliot E.

I utgangspunktet var bildet veldi rotete, men så fant jeg ut at bildet kanskje var tatt fra en båt. Da ser jeg med en gang for meg en stemning med glade mennesker av ulik art, nye inntrykk, fremmed språk, god mat, varm sjøluft og lyd av bølgeskvulp. Dermed gav bildet meg noe, å det er jo det som er meningen med bilder. Flott arbeid til å være tatt uten stativ og med så høy iso.

Ha en fin dag!

Bergliot:)
ingeborg w.

Imponerende til å være håndholdt ja, men allikevel noe uskarpt. At det skjer mye i bildet ville vært lettere for meg å godta hvis skarphet og mangel på støy hadde vær under kontroll.
Nina S.

Må si meg enig med forrige taler, det blir altfor uskarpt. Bildet formidler en stemning, en sydfransk en tror jeg, og det varmer jo mitt hjerte, men litt for diffust til at jeg tar helt av.
Mvh Nina
Steinulf L.

Takk for kommentarer. For meg er det en varm stemningsfull sommerkveld, men rotete, det er jeg enig i. Har lagt ut hele bildet, det er enda mer rotete. Honfleur ligger forøvrig i Normandie, litt sør for Le Havre.
Bjørg S.

Jeg likte godt stemningen i bildet, og at det er litt rotete er en del av sjarmen når det er mye folk, båter, bygninger og stemning.
Likte best v2 da det viser mere helhet enn v1, og det er tydelig at beskjæringen har noe med støyen på v1 å gjøre, for v2 har ikke samme støyen som v1.
Bildet er artig det synes jeg.

Bjørg
Brita Helen E.

Hei igjen! :)
Ville bare stikke innom for å si at jeg likte v2 mye bedre:) ...men det er nu en smakssak det da hva man liker og ikke liker :-)
Jeg personlig synes bildet fikk en helt annen stemninng nå der man får se hele bildet i sin helhet,særlig med kaia i forgrunnen. Flott! Nå forklares liksom rotet litt mer med at båtene er med i bildet. Ser forøvrign ut som det er en riktig så koselig liten by du har feriert i! :)

Mvh Brita...
Kjetil N.

'Skarpt'', ''Fint'', ''Imponerende'' og ''Dyktig gjort''? HALLO? Er dere fra samme planet som meg? Sorry at jeg blir provosert, men synes at du er en såpass dyktig fotograf at du fortjener ærlige tilbakemeldinger når noe ikke er helt bra.

Dette ble stort sett veldig uskarpt og kornete. På 70mm er det ikke spesielt vanskelig å få det til skarpere med lukker 1/40 s. Innholdet var veldig rotete og uklart. Du kan MYE bedre, og har masse flotte bilder i porteføljen!
Jacob V.

Er enig med kommentatoren ovenfor. Dette ble for rotete, alt for mye støy og uskarpt. Kort sagt...dette bildet her var ikke noe særlig bra. Jeg har sett hva du kan, og du kan en del bedre enn dette her.
Steinulf L.

Takk for ærlige svar, jeg setter pris på det. Er dog noe forundret over at '' kornete'' nødvendigvis er negativt. De av oss som har opplevt filmtiden har nok sett mer '' kornete'' bilder enn dette. Hvem har sagt at alle bilder skal se ut som de er laget av plastikk?

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu