TVILLING
Har så mye vann i arkivet så jeg fant denne.
Utstyr
  • Canon 350
  • Tamron 18-200 mm
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/20
  • Lukker2s
  • Filmtypeiso 100
  • Nei
  • AnnetBeskåret
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger406
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232954} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Anne Lene B.

Hei Inge
Dette var virkelig et flott vannbilde!! Flott komposisjon og sløring gir et litt drømmende og magisk uttrykk!! Nydelig!! :-)

Hilsen Anne Lene
Monica F.

Hei Inge!
Et annerledes vannbilde - og det ble skikkelig flott :-) Ser nesten ut som to slips som henger ned.. Liker det slørete vannet! Dette var godt utført!
- Monica
Marit O.

Pent var det, liker utsnitte ditt pent slør og enig med Monica, at fossene ser ut som slips her flott og pent formidlet Inge :)
Mvh Marit
Andreas S.

Hei

Nydelig bilde Inge. Herlige, myke toner takket være et godt valg av lukker. Dessuten er komposisjonen din veldig god her, fine linjer. Kunne nesten tenkt meg en egen s/h-versjon her (siden jeg er så svak for det)! :)

Mvh. Andreas D.
Eli B.

Dette var veldig bra og mye annerledes. Et bilde man legger merke til og som man ikke glemmer. Du har nok truffet riktig med både lukkertid og blender.
mvh Eli
Anders R.

Lite annorlunda och stilig vattenbild, vattnet bjuder på mycket liv. Jag får känslan av att stenarna, som fungerar som en neutral bakgrund harmoniserar bra med motivet och grenarna som ligger på skrå i förgrunden.

Bra!!

Mvh
Anders
Erik J.

Igjen et flott vannbilde fra deg. Dette var spesielt rent med få fargetoner, så rent det nesten er svart hvitt allerede, og det liker jeg. Fint utsnitt og format, stokkene nederst hever det hele.
Avsluttet .

Du gjemmer på de gode bildene du forstår jeg:-)
veldig fint dette her,komposisjonen syns jeg er veldig god her og sløret på vannet likeså,dette er noe du kan:-)Også fine farger.
Hilsen Tone!
Stig Børre E.

Må nok gå litt mot strømmen her. Syns dette var litt kjedelig og grått. Får ikke helt taket på komposisjonen i det langstrakte formatet. Mulig jeg begynner å bli mettet av sånne bilder...

StigB
Inge S.

Hei.
Takk skal dere ha for gode tilbakemeldinger. Hyggelig.
Mvh Inge
Ellen Marie R.

Hei!
Flott bilde av fosser!!! Et anderledes bilde, som skiller seg ut.
Ellen
Avsluttet .

hehe, et flytene arkiv, ny vri på arkivering. Må bli mye rot når det i tillegg kanskje er sterk strøm.
Artig format som funker bra til motivet. Det var vel her du ødela canonen:)

Bildet er bra det, men jeg liker i grunnen bedre vannslørings-bilder med noe tilbehør uten at det skal gå utover dette bilde som også er rent teknisk meget bra.

mvh arild
Bjorn F.

Stilig format som passe bra.Flott sløring.Er litt usikker på om jeg liker stokkene i bunnen.Synns de bryter med ''renhetens'' følelsen jeg får ,- om du forstår hva jeg mener.
Hilsen Bjørn.
Peter W.

Hej

Mycket läcker komposition här, gillar verkligen atmosfären i bilden!

Mvh Peter

Linn Beate A.

Heisann. Nydelig bilde, likte veldig godt at dei stokkane kom med i bildet, dei gjorde sitt =)

Mhv Linn Beate
kåre l.

Pent og med et spennende utsnitt/format :-)
Men uten de stokkene nederst tror jeg bildet ville virket veldig grått.
Brita Helen E.

Hei!
Likte høydeformatet veldig godt,samt det stramme og tette utsnittet du har valgt. Bra!
Et flott bilde av en slørete fin foss. Bra valg av eksponeringtid. Uten stokkene så hadde bildet fort blitt litt for tradisjonelt. Synes di ga det lille ekstra i bildet,og bør derfor være med! :)

Mvh Brita...
Anne-Lise S.

Dette er heeelt Inge! ;-) Helt supert format som kler dette motivet, og jeg liker spesielt godt hvordan dine øyne og kamera har funnet og foreviget disse to slipsa, eller tvillingene som du sier, i fin sløring nedover i bildet, mot greinene i bunnen. Greinene skaper kontraster til det våte og kanskje kalde, mens disse bærer varme farger. Er egentlig litt usikker på om de skulle vært med; et bilde uten disse ville gitt mer ro i bildet, men samtidig kunne bildet blitt mer ''glatt'', om du forstår. Ergo mener jeg de bør være med. Utrolig bra! :-)

Anne-Lise
Inge S.

Hei.
Takker og bukker :-) Og selvfølgelig må stokkene være med:-)

Mvh Inge
Bergliot E.

Dette var et spesiellt fossebilder på flere måter. Både at du fanget to fosser samtidig, at de krysser hverandre og det stramme tette utsnittet du har valgt. Velkomponert dykk i arkivet ditt. Du ska bare kle på deg dykkermaska og ta flere dykk. Sikkert mye bra på bunnen av arkivet ditt....hehe

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu