isende bevegelser i blå
Waves roll
Lift us in blue
Seep right through
And color us blue

-David Gilmour
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-11 21:27:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • tamron 90mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger624
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Geir F.
Heisan!
Dette var et bilde med særdeles tiltalende og dype blåtoner. Du har fått til en fin dybde med forgrunnen og den mer slørete bakgrunnen. Og en spennende deling av billedflaten. Man kunne muligens vurdere et lite kutt i toppen men et flott bilde er det.
-fløde-
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Så bildet, aha, Ingebjørg tenkte jeg og ganske riktig.
Det ligger i samme gata som ditt bilde nr. 275304. Synes dette er mye bedre.
Kanskje litt mye i øvre del?
Kanskje litt uskarp det som skal være skarpt?

Skjevheten, ja vi kaller den horisont:) ja det liker jeg at du har det sånn, finner litt dynamikk i et ellers stille bilde?

Oppsummering: Bra, men en skal lete lenge for å forstå poenget. Og kanskje trenger man ikke et poeng i det en ser. Jeg ser: Like før krasjlanding i havet. Du setter iallefall fantasien i sving ser du:)

mvh arild
Arne S.
Liker tilnærmingen, blåfargen og utnyttelsen av flater. Ikke innertier, men absolutt godkjent.
Brita Helen E.
Hei!
Et nydelig og delikat bilde i blått! :)
Liker valg av fokuspunkt her,man får følelsen av å flyte på bølgene innover i bildet.
Fin stemning. Utsnittet er fint,men ville ha beskjært litt oppe i bildet,kanskje så langt ned som til det mørke partiet. Ellers var dette utrolig lekkert! :) Malerisk og abstrakt! Bra!

Mvh Brita...
Kjell Sigurd S.
Lekkert. Synes bevegelsen nederst i bildet er fin, det er ikke så lett å se hva det er og det kler bildet. Blåfargene er fyldige og fine. Komp og utsnitt sitter som alltid fra deg. Vellykket etter min mening.

Kjell S
G. Hanna W.
Hei hei
Dette er et veldig Ingebjørg bilde!
Liker at du har et så eget preg på bildene dine!!!
Lekkert

Mvh G.Hanna
Mari W.
Enda et nydelig et fra deg, Ingebjørg. Dette var enkelt, friskt og rent, liker det rolige uttrykket. Flotte farger og deilig lys. Godt jobbet :)
Eivind B.
Kikket gjennom bildene dine og fant en rekke vidunderlige macromotiver med blått som tema. Det er en nydelig, nærmest musikalsk farge og også i dette motivet skaper du et drømmende flott uttrykk av blånyansene. Godt jobba. Mvh Eivind
Anne-Lise S.
Du e bare go`på disse blå bildene dine, Ingebjørg! Også her lykkes du godt i å få frem denne fine stemningen med god dybde, og så denne deilige blåfargen da... Et skikkelig Ingebjørg motiv! :-)

Anne-Lise
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, og takk for hyggelige kommentarer.

Jeg tenkte meg at forslag om kutt ville dukke opp, og velkomne er de! Men.. jeg er blitt så glad i stående format, at jeg ikke klarte å dy meg. Legger nå ut en kuttet versjon (både opp og til venstre for å beholde utsnittet).

Arild - jeg er enig med deg om at dette er bedre enn det du henviser til, den store forskjellen er at dette er tatt på land og at havet ligger bak meg istede for foran meg. Når det gjelder skarpheten, så synes jeg faktisk at den er veldig god på det lille området hvor den ligger.

Da man kommer til poenget med bildet, er det opp til hver enkelt å sette opp egne tanker rundt det. Jeg har mine og jeg synes at det er interessant å høre deres. ''Også de som leser dikter: er med-diktende, de er mangen gang mer poesifulle enn dikteren selv'' har det en gang kommet fra Ibsen. Det samme kan kanskje gjelde fotografer!? Spennende er det uansett.

-ingebjørg
Odd E. k.
Hei Ingebjørg!

Flotte blåtoner som forandrer seg innover i bildet, der fokusplanet og den klare tyngden ligger nederst. De diffuse lagene ligger innover i bildet der en kan fornemme en skjev horisont eller et skille . Flott fremstilt der komposisjonen og utsnittet passer fint Ingebjørg.

Mvh

Odd E.
Nina S.
Nydelig fargetoner og fin blå flate i forskjellige blåtoner.
Diffust i front og innover, ser nå at skarpheten er der, men blikket mitt flyter litt her.
Fin dybde, spennende med de hvite is?formasjonne.
mvh Nina
Brita Helen E.
Hei igjen! :)
Liker begge versjonene,men synes kanskje at
v2 ble den aller beste komp.messig!

FotaPå!

Mvh Brita...
Øyvind A.
Pent og dekorativt, fin farge. Om det er pirrende nok til å vare utover førsteinntrykket, gjenstår å se. V1 stemmer best for min del.
Ø.
Helge R.
Hei Ingebjørg.
Du har en minimalistisk tilnærmelse til motivene dine som er besnærende, masse grobunn for merkelige tanker i uttrykkene dine.
Komposisjonen er god, liker den skjeive, bølgete flaten. Lys og et minimum av farge tiltaler meg, totalt igjen et topp bilde fra deg, hilsen
:)Helge
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere fem siste!

Nina - ja, det er is på et berg ved havet. -på vei opp mot skogen.

Ha en fortreffelig fin helg!
Hilsen Ingebjørg
Espen A. I.
Nja, jeg liker det, enkelheten og tomheten - men da kommer spørsmålet om det blir litt FOR enkelt og tomt? Jeg synes kanskje det, men ved første øyekast er dette fortryllende og drømmende.

mvh Espen
Ole E.
Herlig blåfarge! Flott og abstrakt, dette liker jeg. Absolutt dekorativt, dette hadde vært noe å hatt på veggen.
Rune S.
Nydelig, enkelt og i vakre blåtoner. Dekorativ abstraksjon. Enig med Ole. Hadde vært vakkert på veggen.

Mvh
Rune S
Magnar B.
fine tonar og litt uvanlege former i vakker blåtone… falt for dette… Mulig kutt i toppen… ellers spennande abstraksjon… !
Inger-Lise S.
Et bilde jeg har stor sans for. Liker godt formatet her, samt komppsisjonen. Fine blåtoner.Jeg syns bildet kler den manglende skarpheten.De diffuse øvre 2/3 er svært behagelig å se på-
Tror dette bildet først kommer til sin rett i stort format på veggen.
Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu