Soupe de poisson
Bon appetit
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S Nikkor 12-24mm 1:4G ED DX
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/180s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger459
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233175} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Bjørg S.

Artig bilde fra bordet det her. Kan nesten kjenne lukten av suppen.
Flott fokus på suppeskålen og tilbehøret til høyre, selvom det sto litt av hvert på toppen av bildet, men klart det skal være vin med. ;)
Håper suppen var like god som den så ut.
Som sagt...et artig bilde.

Bjørg
Brita Helen E.

Hei!
Sier det samme som B.N.,jeg kjenner nesten lukten av suppen gjennom skjermen her,, hehe! :) Stilig bilde! Ville kanskje ha sett hele den hvite skålen til høyre der,men pyttsan! Bildet fikk iallefall meg sulten igjen! ;)

Mvh Brita...
Tone A.

Hei Steinulf
Nå er det lenge sidan eg hatt hatt fransk, men er det ikkje fiskesuppe?
Det som er så flott her er det samstemte fargane mellom duk,suppe og tilbehøret i den kvite skåla. Flott komposisjon med diagonalen med gjentekne linjer frå høgre og skeia, skåla og brødkorga frå venstresida i diagonal.
Glaset med vatn? bak har flott refleksjon av friske grøntonar med fotografen og fotoapparatet midt i. Flotte fargar som får fram maten og fint lys.
:) Tone
Tone A.

Hei Steinulf
Mens eg kommenterar bildet ditt så anbefalar du bildet mitt. Tusen takk skal du ha, det set eg stor pris på. God helg!
:) Tone
Anne-Lise S.

Blir sulten av å se på dette her, Steinulf! Smakte det? Liker godt hvordan du velger å fremheve de gjentakende formene på bordet. Osten er kanskje litt for lys og ville kledd litt mer kontur slik at vi så ostestrimlene noe bedre. Ellers et fint dokumentert bilde av et måltid som så absolutt frister.

Anne-Lise
Anne Kari Berg K.

Hei,

syns du har mange fine bilder - men dette kunne vært bedre. Ser ut som du har tatt det på restaurant - det er vanskeligere enn hjemme.
Liker ikke fargene og det direkte flate lyset. Syns ikke suppen ser noe bra ut - du burde i det minste ha en synlig reke eller bit av en poisson - noe purre kanskje? Det oransje som har satt seg på kanten av den hvite suppebollen burde du tatt vekk. Askebegeret og den oransje papirduken, vekk med den.
Sorry ;) Men jeg så¨på bildet og merket meg at samtlige kommentarer var positive. For meg, som matbilde i en kokebok e.l., ville dette ikke holdt. Men som jeg sa, jeg vet det er vanskelig å få bra bilder på uterestaurant i Frankrike...


mvh Anne Kari
Rune S.

Vakkert og hyggelig stillebenbilde. Skarpt og i fine farger. Appetitvekkende også:-)Enig i at osten var litt lys.

Mvh
Rune S
Céline F.

Stemningfullt!
Men det heter ''soupe de poisson'' ;)
Jeg elsker Muscadet flaska i backgrunnen!!!
Céline
Bergliot E.

Flott stemningsbilde. Ble neste sulten igjen av alt det gode på bordet her. Ville nok ha hatt med hele den skålen i høyre side og tonet ned lyset litt her. Spesielt på osten.

Bergliot:)
Steinulf L.

Takk for korreksjonen, Celine. Tittelen er behørig korrigert.

Ellers er jeg enig i at det nok er litt rotete, men det er også autentisk. Hadde det vært reker og purre i suppen, ville det nok blitt avbildet.:-)
Avsluttet .

Hei Steinulf
Har sittet og stirret en stund nå på bilde ditt. Det jeg med et følte var at suppebollen med tilhørende fat svever over bordduken.
Men nok om det. Til å være tatt i et slikt miljø synes jeg du kommer godt ut. Skarpt og fint over det meste, men osten ble litt uspiselig.
Forstår du liker Frankrike og landets delikatesser.

mvh arild
Jan Frode A.

Kamerstandpunktet sammen med utsnittet, gir et lett småkaotisk utsnitt fra et resturantbord. Pater Pollestad har sagt at 'Maten er halve føda', og dette understreker vel det utsagnet. Synsinntrykket sammen med vin og tilbehør, og selve stemningen, er en viktig del for helheten. Du har noen lignende bilder fra tidligere husker jeg, med ymse oppdekning. Jeg har i alle falle sansen for dette, og tidligere bilder av arten 'livsnyter', for jeg tror jammen der bor en sånn en i deg :-)
Så er det bare å lene seg tilbake, nyte synet, og prøve å mane fram smaker og dufter.

mvh Jan Frode
Odd Tore S.

Skulle ikke vært meg imot dette, slik ''giftsuppe'' kan jeg nyte med god vin til. Atie tryller også frem slikt når hun er inspirert.
Ser rent og lekkert ut, kanskje vel mye oppdekking pr. m2 til fotobruk. Kanskje gjør noen små forenklinger i oppdekkingen seg under slike forhold.
Odd Tore
(som tross alt ikke strøk i fransk)
Bente K.

Dette må kunne kalles hverdagsrealisme. Skarpt og naturlig rotete.
Suppen ser ikke umiddelbart fristende ut, men i de omgivelsene vi ser den i, vitner det om en kulinarisk opplevelse.
mvh Bente
ingeborg w.

Hva vil du? Lage kokebokbilde eller ta annerledes feriebilder? Hvis det er er det første vil jeg si det er for rotete og du burde fjernet matranden i bollen. Jeg gjetter på at det er det siste du vil og da er det ganske vellykket vil jeg si. Samstemte farger og tatt før maten er nesten spist opp og sneipene begynner å fylle seg opp i askebegeret. Tips til alternativer: Mulig det ville gitt et mer spennende bilde om du hadde tatt med noens hånd, kelnerens eller din kones.
Steinulf L.

Takk for kommentarer som er kommet til. Ingeborg, tipset med hånden tar jeg med meg..:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu