Den som flyr alene
Bildet er tatt fra nøyaktig samme spot som ''Guds Øyne''. Et sted med dramatisk vær og sultne fugler.. Den største fuglen er limt inn fra et annet bilde - Følte øynene trengte noe umiddelbart å sikte på. Ellers kurve og fargejustert.
Bildet inngår i albumet Fra vinduet - Dette er snapshots tatt fra vinduet mitt på Ullanhaug.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-12 18:47:36
    Versjon #2
Utstyr
  • D70
  • Nikkor 105 mm f/2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233206} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Brita Helen E.

Hei!
Så enkelt,men likevel så flott!! Veldig bra utført med den største fuglen fint plassert i bildet. Liker også at den fremste fuglen flyr stødig og rolig,mens di bakerste vakler litt og ikke helt vet hvor di skal hen,men følger strømmen. Slik velger jeg å tolke bildet,men dette er et bilde som inneholder mye synes jeg. Lyset er mektig og vakkert!
Flott levert!!

Mvh Brita...
Avsluttet .

Hei!

Dette likte jeg umiddelbart. Et enkelt, men severdig bilde. Mulig jeg ville latt være med den pålimte fuglen. Den ødelegger ( i mine øyne ) naturligheten i bildet ditt.

Med vennlig hilsen Jon Martin
Laurberg G.

Et dejligt billede af disse ufortrødne måger der klarer lidt af hvert. mvh. lau
Eivind B.

Takker for kommentarer!
Er enig i at manipulasjonen blir litt unaturlig, men synes den skaper mer dybde, liv og romantikk i bildet. Så jeg foretrekker det altså med fugl. Ser nå at jeg fjernet et lag for mye i V.2 (sikkert et justeringslag). Hehe, jaja, en koselig fredagsblunder. God helg! Mvh Eivind
Anna Rosa L.

Hei vetu hva, jeg liker V2 jeg.
liker det du har gjort i V1, men synes V2 er flottest!
-Rosa-
Helge R.

Hei Eivind!
Går for v2, den første blir litt mye pålimt.
Visuelt et bra bilde, dramatiske skyer, flotte fugler i flukt, lyset og blåtonen hever bildet, jeg liker dette hilsen
:)Helge
Bergliot E.

Knallbra manipulasjon. Støtter meg til de kommentarene du alt har fått.

Bergliot:)
Andreas S.

Heisann

Nydelige skyer og en flott himmel! Liker v2 uten den nærmeste fuglen, bra teknisk arbeid med levels/curves også! Fine silhuettmåker dette!

Mvh. Andreas D.
Nils G.

Versjon 1 for meg. Uten den pålimte fuglen synes jeg bildet blir ''flatere''. Fuglen har imidlertid et noe unaturlig underlys som ikke stemmer med resten av bildet.

Nils
Avsluttet .

Liker begge versjonene dine her Eivind,men holder nok en knapp på V2,syns faktisk ikke bildet trenger den ekstra fuglen for det er så flott og mektig i lys,skyer og stemning i seg selv.Du har fått fram en utrolig fin dramatikk i lyset og skyene,fargene er også bra.dette likte jeg godt.
Hilsen Tone!
Julie E.

Hei!
Har sett på dette bildet flere ganger, og undrer meg hver gang over hvor forskjllige to bilder kan være som egentlig er sååå like.
V1: for meg er dette et innblikk i noe drømmeaktig noe. I retning eventyr.
v2: en fugleskildring
Jeg kan derfor ikke velge mellom disse versjonene fordi jeg opplever dem så absolutt forskjellig. Begge fine på hver sin måte.
mvh Julie
Odd E. k.

Hei Eivind!

Et flott skapt bilde, der komposisjonen er meget bra. Tunge skyer som blir besøkt av måkene gir en flott stemning. Den forreste måken er flott plassert i bildefeltet og skiller seg noe ut fra di andre, noe som er naturlig i henhold til plasseringen av de som er noe lengre bak i bildefeltet. Flott skapt og fanget i et fint utsnitt Eivind!

Mvh

Odd E.
Rune S.

En flott kreasjon i flott komposisjon og fine toner. Den litt ulike måken fikk meg til å tenke på en populær bok ifra 1972 som heter ''Jonathan Livingstone Seagull''. Det var i overført betydning om en måke som gikk egne veier.

Mvh
Rune S
Inger Margrete P.

Synes dette er et dramatisk og severdig bilde, meget bra.
Hilde H.

Dette får meg til å tenke på boka om måken Jonatan som er en vakker bok forøvrig :-)
Hilde
Karine A.

Lekkert bilde Eivind!!!!!!!!!!!!!!
Effektfull himmel go syns at ''fuglene'' passer bra jeg!!!
Spennende!!

:) Karine
Eivind B.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger om dette bildet. Artig å høre at noen får assosiasjoner til bøker og eventyr :) Mvh Eivind
Ivar B.

Versjon 2 fallt veldig i smak hos meg. Nydelig lys, farger, estetisk tilltrekkende og en flott stemning og sug i bildet. Bra! Mvh Ivar.
Morten W.

Synes bildet er flott med eller uten ''kunstig'' fugl.
Stein Oleiv B.

wuwu... dette var stili gitt. passende farger, fin ballanse, og ganske bra plassering av måka. med ganske bra plassering, mener jeg at den sitter bra der den er, men føler den hadde gjort seg bedre litt lavere (bare litt), og litt mer til høyre. på denne måten er den mer på vei ''ut'' av bilde. spessielt lyset på denne måka fasinerer meg. selv om den er lagt på, har du funet helt riktig lys, men i en annen tone enn alt det andre, noe som hever bilder mye. likte dette jeg! ser ut som jeg heller ike er alene om det;)
Marit O.

Fint og dramatisk dette, med eller uten fugl :)
Mvh Marit
Carina H.

Kjempeflott og se på! Skikkelig bra dybde i bildet.

- Carina
Eivind B.

Tusen takk for ytterligere kommentarer på ''gammelt'' bilde! Kult at du likte lyset på måka i front Stein Oleiv. Måtte dodge litt for å få til det underlyset. Mvh Eivind
Stian H.

Hei.

Likte dette veldig godt, både med og uten fugl. Dramatisk lys, og flotte fargetoner!
Anderledes, spennende og bra!

Stian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu