Kongeørn
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • Canon 400mm f/5,6 L USM
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/160s
  • Filmtyperaw iso 1250
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger465
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
andre n.
noko av det svarte i bakgrunnen kunne vært enda mer dempet, men det er bra at ørnen og den svarte bakgrunnslinja skaper to diagonaler.

andre
Thorbjørn R.
Skarp og fin fugl. Det beste hadde selvsagt vært om du kunne unngått trestammen i forgrunnen, men det lot seg vel ikke gjøre fra den vinkelen du tok bildet. Da hadde også utsnittet kunnet vært gjort tettere. Dersom du gjør utstnittet tettere nå, vil jeg tro trestammen blir alt for dominerende. Men et flott bilde likevel.
Gunnar K.
Heisan Stian. Det var ørna på plass ja. Litt kornete, men ikke så mye at det spiller noen rolle, ser av ISO at den er på 1250... Liker den duse bakgrunnen. Rota er litt i veien, men lite å gjøre med. Mvh Gunnar.
Jon Erik V.
Hei Stian.

Der er kongen ja, i herlig vinterlandskap omsider..
Utsnitt? Leit med rota ja, men denne kan være et fint element i bildet hvis den ikke dekker for mye. Det bli det bli..

Jon

Ole Martin D.
D bli itj ,d e. Det er jo ikke mange hundre som har et like bra ørnebilde.
Noe støy som d blir sakt men jeg synes det er en fin harmoni mellom rota og fuglen. Du er ein iverig sjel Stian og du kommer til å nå langt pga din iver og evnen/vilje til å lære noe nytt. ciao
Ole Martin D.
D bli itj ,d e. Det er jo ikke mange hundre som har et like bra ørnebilde.
Noe støy som d blir sakt men jeg synes det er en fin harmoni mellom rota og fuglen. Du er ein iverig sjel Stian og du kommer til å nå langt pga din iver og evnen/vilje til å lære noe nytt. ciao
Ole Martin D.
ja ja så vart det to da!!
Stian H.
Tusen takk for kommentarer!

Rakk et par bilder før den hoppet ned bak stokken, men de ble desverre litt for uskarpe. Det ville seg slik denne dagen at kongen følte for å sitte pent gjemt bak denne, for så å forsvinne på sterke vinger når den mente tiden var inne. Slik ble det i går, og det var ihvertfall ei ørn mer enn i dag ;-) Men Nøtteskriker er flotte å studere de også...

Siden det er den første Kongeørna jeg fester på brikken, er jeg fornøyd allikevel. Og uansett er det en stor opplevelse å sitte til bords sammen denne mektige fuglen.

Ble utrolig godt lys senere på dagen, men når fuglen kom var det magert. Høy iso gir jo støy, men bedre med støy enn intet bilde. Bildet består av to lag, hvor det øverste kun er fuglen uten støyfjerning, og det andre er resterende med støy fjernet i Neat image.

Martin; Tusen takk for at jeg får benytte dine flotte skjul! Som du sier, jeg gir meg ikke så lett, så vi får se hva som dukker opp i Ole Martins rike...
Terje S.
Fin start på Kongeørn dette Stian. Blir vel flere muligheter utover våren så kvaliteten blir nok bedre når lyset kommer tilbake.

Mvh Terje
Knut Børge S.
Se her ja, et bra bilde av Kongørna i det den kikker opp på fotografen. Jeg tror nok vi får se mange gode bilder av kongeørner fra din side fremover. Lykke til!
mvh KBS
Jon Erik V.
OM:

Helt enig, det e.. bare så det e sakt.. og æ sei det å gjerne to gång!

Jon:)
Marius O.
Hei stian. Bra bilde, æ e imponert over ka du får te me så lite lys som det va. Hadd en go del blåstikk i bildan som æ fekk.

Vi får ta en tur igjenn, om ikke læng!!

Marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu