Capitán
16. aug 2oo6: Brasil har nettopp utlignet mot Norge på Ullevål i treningskampen som endte 1-1. Kapteinen på Brasil gir sine medspillere klar beskjed om at de på ingen måte skal tape mot Norge nok en gang.. På bildet er bl.a. Edmilson (5), Gilberto(6), Fred(9), Robinho(10) og målscorer Daniel Carvalho(11).
Liker primært situasjonen her. Dessuten synes jeg s/h fungerer fint. Utsnittet er jeg litt mer usikker på, så alle forslag/kommentarer mottas med takk.
Bildet inngår i albumet Norge - Brasil 1 - 1 [2oo6] - Noen situasjonsbilder fra kampen --> fra rad 28 i VG-svingen.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 70-200 f/4L USM
  • Brennvidde200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stine J.

Hei Andreas,

Jeg er langt fra noen ekspert på fotballbilder, men uttaler meg ut fra hva jeg oppfatter du vil vise. Du nevner at kapteinen på Brasillaget instruerer spillerne sine om å ikke tape. Uttrykket til kapteinen er sterkt, men han forsvinner litt i mengden av ryggene til de øvrige spillerne. Et tettere utsnitt med kutt fra venstre tror jeg ville gitt bildet mer kraft. Når det er sagt, så er det ikke så enkelt å komponere et bilde fra 28.rad og få det spennende samtidig. Teknisk ser det bra ut, god skarphet og fint i s/hv. Kanskje motivet hadde gjort seg enda bedre med litt lenger lukkertid for å få vist farten og spenningen i situasjonen?

mvh Stine
Camilla S.

Yo Andreas!

Jeg synes dette fenger meg skikkelig!
Øynene mine blir sugd rett mot kapteinen som virkelig får sagt hva han mener, det er det ingen tvil om i allefall.
Alle de andre har ryggen vendt, så jeg synes du har løst dette på en meget god måte. Kunne ikke tenkt meg å sett dette annerledes.
Fine gråtoner også;)

-Camilla
Andreas S.

Tusen takk for kommentarer Stine og Camilla.

Stine: Takk for tipsene og ikke minst innspill til forbedring. Jeg skal sjekke ut noen alternative utsnitt senere.

Mvh. Andreas D.
Ellen Therese R.

Hei Andreas!
Bra fanget! Er forøvrig enig med Camilla her, blikket rettes mot kapteinen og betrakteren blir sugd inn i situasjonen. Jeg synes det fungerte svært godt i s/h.
Kunne ikke tenkt meg noe annet utsnitt her, jeg synes dette passer helt topp.
Komposisjonsmessig: Spillernes trekantede formasjon fører blikket fremover. I tillegg har du 15-metern(?) (nesten) på 1e horizontal, en linje som i tillegg ''krysser'' overkroppen til kapteinen og plasserer øyets fokus akkurat der det skal være, altså ved kapteinen som roper instruksjoner til sine medspillere. Slike komposisjonsmessige løsninger har jeg sansen for: det forsterkeer den visuelle opplevelse.
Videre fortsetter blikket fremover, mot spissen av trekanten, og følger den forresten spilleren som er på vei ut av bildet og inn i kampen. Man ser også at spillerne er i bevegelse, i hver sin retning, noe som gir fart i bildet. Forslaget om bevegelsesuskarphet kunne ha vært en løsning, men ettersom det er mye bevegelse i uttrykket fra før av, lurer jeg på om det kan bli smør på flesk :-)
Hilsen Ellen
Hanne S.

Jeg sier: eyecandy. Og legger til: Liker uttrykket til kapteinen. Intenst.

-Hanne.
Andreas S.

Tusen takk for kommentarer til dere to siste også!

Mvh. Andreas D.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu