''A young girl''
Eksponeret ved forhåndenværende dagslys fra vestvindue. Frilagt og sepiatonet i Micrografx ''Picture Publisher''
Jeg kan godt lide Wicki´s positur og den måde lyset falder på hendes ansigt. Især kan jeg godt lide øjnene og den kontakt de giver betragteren. Jeg har derimod svært ved at afgøre om billedet skal vises i sepia, i color eller i gråtoner
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-15 20:13:48
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-01-15 20:14:41
    Versjon #3
Utstyr
  • Fuji Finepix 9500
  • Zoomlins
  • Brennviddeca 40mm
  • Blender-
  • Lukker1/20s
  • Filmtypedigital
  • Nei
  • AnnetBilledbehandlet i PSP og i Micrografx Picture Publisher
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233817} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

Syns dette var et nydelig portrett og jeg liker alle versjonene så jeg klarer ikke å bestemme meg hvorfor et jeg liker best:-)Men tror kanskje jeg holder en knapp på V1 og V3.Syns du har fått fram et nydelig utrykk i modellen,liker utsnittet og at det er så mørkt rundt,det fremhever modellen.Likte dette veldig godt:-)
Hilsen Tone!
Laurberg G.

En stor tak til Tone for din kommentar og dit positive syn på mit billede her. mvh. lau
Bjørg S.

Et flott portrettbilde med en nydelig modell- synes hun har et ettertenksomt uttrykk i øynene som du virkelig har klart å få frem i bildet ditt.
Enig med Tone at v1 og v3 var best, og at det mørke rundt fremhevet det vakre ansiktet du har avbildet.
Bra portrett.
Bjørg:)
Are-Martin S.

Vakkert uttrykk på modellen. Du har tatt bildet i rett øyeblikk. Om det er versjon 1,2 eller 3 som er best, er vanskelig å si. Alt kler den smukke :-)

Mvh
AMS
Brita Helen E.

Hei!
Synes dette var et veldig vakkert og fint portertt.
Mykt og behagelig lys her. Avslappet og naturlig uttrykk på modellen. Utsnittet er veldig bra. Savner kanskje litt lys på håret hennes.
Et lite bakgrunnslys over modellen hadde gjort seg
for å få litt mer liv i det mørke håret.
Ellers bra utført!! :)

Forresten,digger sepiaversjonen jeg.. (sepiatone-fan :-) ... men di andre versjonene var flotte di også! ) Eneste liiiite pirk er at det ble liiitt for mye rødstikk her. Men absolutt godkjent!

Mvh Brita...
Anne Lene B.

Hei Laurberg
Et nydelig portrett dette!! Fint komponert, behagelig lys og en naturlig og avslappet modell, med fin blikkkontakt!! Jeg velger meg v1 og v3, spesielt sepiversjon falt i smak!! :-)

Hilsen Anne Lene
Eivind B.

Hei! Det er et uanstrengt, naturlig og karakteriserende uttrykk du har fanget her, som det myke lyset er med på framheve. Jeg liker portrettet meget godt og har sans for den mørke bakgrunnen. Men du kunne med fordel hatt en svak spot på bakgrunnen bak hodet hennes for å få mer tegning i håret. Mvh eivind
Renato M.

Setter pris på kommentare nesten altid men ''vandalisert'' er ikke et pen ord å bruker.
mvh. Renato Manzi
Laurberg G.

Hej Renato :-) . Der for var det også sat i gåseøjne. Betyder kun at jeg syntes at billedet til venstre var top mens det til højre var en foringelse. Mente ikke noget ondt på nogen måde. Blot tænkt som humoristisk. Ked af det. Med venlig hilsen, lau
Renato M.

Takk for svaren og ha forsatt en hyggeli kveld!
Renato Manzi
Geir F.

Fantastisk vakkert.
Tror nesten jeg går for versjon 1. Det er moe tidløst og drømmende ved det hele som går best hjem i versjon 1.

-fløde-
Erik J.

Jeg er helt klart tilhenger av versjon 1. Jeg er ingen portrettfotograf, og kan lite om kunstig lyssetting, men for meg er det ofte en kvalitet å unngå detaljer. Jeg ville ville derfor ikke satt på ekstra lamper her, det er fint at detaljene holdes på et minimum. Bra!
Tone A.

Hei
Dette vakre portrettet har eg sett på fleire gonger. Det er eit spesielt uttrykk du har fanga hos denne nydelege modellen, dvs at ho har eit litt melankolsk uttrykk med desse klare augo som ser på deg.
Den mørke bakgrunnen er ein flott kontrast som rammar inn ansikt, hals skuldre og bryst. Pelskanten gir ein mjuk diagonal nederst. Eg er ikkje heller nokon portrettfotograf, med lyset her får fram flotte detaljar hos kvinna . Håret på venstresida har litt glød som gir ein fin effekt i versjon 1 med sepiatonar som eg likte best, pga at den gir litt varme til portrettet. Eg ville også gjerne hatt eit bilde utan smykke med så fine linjer og modell som her. Kjempebra jobba.
:) Tone
christopher t.

tydelig å se at du er en fagmann på området - alle versjoner er utmerket
Avsluttet .

Hei,
Lar meg begeistre av dette bildet. Posituren husker jeg å ha sett på flere kvinneportretter, oftest av litt eldre dato. Ynde og stolthet er kanskje det første som signaliseres.
Dernest synes jeg det er tidløshet som preger modellen. ”A young girl,” , ja, og Kvinnen skimtes også. Ansiktet er ungt, men ikke pregløst. Blikket forekommer meg å være intelligent avventende. Også med en smule mer trygg selvbevissthet/erkjennelse enn man ofte ser hos unge – kanskje her fremhjulpet av fotografen.
Fordi jeg selv liker å fokusere på det tidløse, vil jeg velge versjon 1 eller 3. Når det er sagt, jeg synes også veldig godt om fargeversjonen. Her kommer fregnene over nesen tydeligere fram. Dette forsterker ungpike – inntrykket. Dermed fungerer den malte munnen – og også at sminken ved øynene virker mørkere - som kontrast, med ”voksen” assosiasjoner. Helhetsinntrykket blir likevel harmonisk.
Men altså – hvis målet skulle være å framstille en tidløs ung kvinne, ville jeg si versjon 1.
Et meget behagelig portrett, dette.
Mvh Rune
Nina R.

Et flott bilde dette :) Likte nok versjon 1 best, så 3..

Mvh Nina :)
joachim g.

Veldig fint portett. Selv om hun så litt lei seg ut:)
Likte versjon 1 klart best.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu