Refleksjon i rennende vann.
Bildet inngår i albumet Refleksjon -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger407
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Anne Lene B.

Hei Stig Børre!!
Ai ai dette var lekkert!! Nydelig komposisjon og farger i et bilde jeg kan drømme meg bort i!! Nydelig!! :-)

Hilsen Anne Lene
Anne Lene B.

P.s
Bokmerket!!

Hilsen Anne Lene
Line M.

Nydelig! Flotte farger :-)
Mvh
Line
Avsluttet .

Jeg sitter her ennå jeg:)
Dette lignet veldig på marmor.
Spesielt og veldig abstrakt. Liker det delvis, men er litt usikker. Jeg prøvde å flippe det vertikalt og syntes det ble litt bedre.

Takk for idag.

mvh arild
Anne-Lise S.

Får inntrykk av noe marmorert her, og jeg liker ekstra godt den sterke oransje fargetonen i bildet. Greinene skaper fint mønster ift linjer og former. Ikke ditt beste, men absolutt severdig!

Anne-Lise
Ole E.

Hallo Stig Børre.
Dette var meget flott. Abstrakt og impressionistisk. Flott vri på solnedgangsbildet. Skal man prike litt, så er vannringene øverst til venstre litt plagsomme. Men dette er uansett flott!
Avsluttet .

Spesielt og et bilde jeg må se på og vil se på flere ganger.Det har noe,et eller annet som fenger,lyset fra solen,mønsteret,severdig er det iallefall:-)
Hilsen Tone!
Tone A.

Hei
Her er det både litt dystert med alle desse mørke greinene og litt optimistisk pga dei varme orangetona felta, som bryt den tunge hauststemninga i bildet.
Dei diagonale stripene i bildet gir ei kjensle av at det bles. Fargespelet med grå- og orangetonar og alle desse småe kvistane som er reflektert, gir bildet eit spesielt uttrykk.
Eg likte best bildet flippa vertikalt pga at det får eit rolegare uttrykk då.
:) Tone
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer!
Skal teste ut flippet versjon (får ikke gjort det med nettleseren - mac er bra - men funker ikke alltid like godt på nettet...).

StigB
G. Hanna W.

hei hei !
Ja du produserer mer bilder enn andre produserer snørr i en god vinter forkjølese!!
Hehe godt ment! Så lenge bildene dine holder en god høy standar slik som her er det jo bare å fortsette! Dette er et stemmningsfullt og delikat bilde! Liker fargene!

Mvh G.Hanna,
Stig Børre E.

Takk - herlig kommentar.... :-)
Jeg får abstinenser (seriøst!) hvis jeg ikke har et ferskt bilde liggende ute.
Kone og nærmeste omgivelser har med god grunn bekymringer om min mentale helse...
Har sluttet å røyke - det var langt enklere enn å begrense bildespammingen på foto.no :-)

StigB
Steinulf L.

Ikke lett dette, jobber med samme motivet, men har ikke et akseptabelt resultat foreløpig. Jeg synes dette fungerer brukbart. For meg er kriteriet for at det fungerer at motivet er tilstrekkelig abstrakt, ikke at det er ''reflekser i vann'', om du forstår. Det synes jeg du har lykkes med her. Utsnittet synes jeg imidlertid blir litt tilfeldig. Ville nok plassert området der greina deler seg nær det gyllne snitt.
Espen S.

Sjekk negativ versjon... synes den ble tøff jeg..:) Vakkert bilde..
Anders R.

Läckert! Lite annorlunda reflektionsbild som ger en känsla av en verklighet lite bortom vår verklighet. Jag gillar färgerna och ''otydligheten'' i bilden.

Mvh
Anders
Karl-Johan V.

Helt spesielt bilde. Nydelig!
Stig Børre E.

Takk for nye hyggelig kommentarer!
Steinulf: Enig ikke lett - en sjanger uten fasit dette. Alt er i bevegelse utenom kamera og stativ. Etter en hel mengde eksponeringer med forskjellige lukkertider var dette det beste. Helt klart en drøss med beskjæringsalternativer.

StigB
Odd E. k.

Hei Stig Børre!

En kan ikke alltid se rett frem eller opp når en er ute med kameraet. Det å se ned kan også gi flotte motiver, slik som her. Et flott sett og fanget motiv, der vannet trærne, horisonten og sollyset har gitt deg er et nydelig bilde. Meget bra Stig Børre!

Mvh

Odd E.
Rune S.

Vakker og enkel abstraksjon. Man skal treffe meget bra med farger og komposisjon for å lykkes med et slikt bilde, tror jeg. Ser mer på det som et artig eksperiment. Men det ligger nok litt utenfor mitt område:-)

Mvh
Rune S

Wenche J.

Hei Stig Boerre. Har endelig faatt tid til aa bla litt her inne og stoppet opp ved bildet ditt. Fallt pladask for pastellfargene og linjene i utsnittet ditt. Flott speiling.
Mvh Wenche
Stig Børre E.

Takk, takk og takk. Hyggelig med all responsen - trodde i utgangspunktet bildet ble for sært.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu