forslag???
Bildet er tatt i Singapore, julen 06/07
Jeg liker fargene, og alle linjene man så tydelig ser i bildet
Utstyr
  • Nikon D50
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger300
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234238} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjetil L.

Hva syntes dere? jeg vil gjerne ha litt kritikk så jeg kan bli bedre.
Tom E.

Kul bystemning her, men syns bildet har alt for mye info/komponenter. Broen har en del ok former i brupillarene, men foreslår at du kutter hele broa! I tillegg kan du ta av i toppen til ca 1- 2 cm over den høyeste bygningen. Gir et ryddigere inntrykk og en bedre flateinndeling tror jeg.

Mvh TomE
Oddrun B.

Liker bilde ditt. Ville ha kuttet i toppen av bilde , slik at du får bare litt luft over skyskraperen. Er litt usikker om du skal kutte det litt i bånn synes det fungerer bra. Fine farger og liker selfølgelig paret som er de viktigste elementer i bilde :)

mvh Oddrun
Ole-Kristian T.

Hei, synes bildet er bra jeg, liker også de fine diagonale linjene i det. En av dem skapes av broa, så den ville jeg beholdt, ville heller prøvd meg fram med et lite kutt på høyre side, mellom damen med rødt skjørt og bygningen med den opplyste, blå flaten. + øverst som foreslått. Ellers vil jeg anbefale hvit ramme, fordi bildet er så mørkt. Slik det er nå, er det vanskelig å se skillet mellom bilde og bakgrunn.
Wenche J.

Et flott bilde av vakre Siigapore Kjetil. Henger meg paa forslaget til Ole-Kristian. Da blir det mer fokus paa paret og alle ''trekantene'' kommer bedre frem:) Et stemningsfullt nattbilde.
Mvh Wenche
Dag E.

Kjempefin atmosfære! Også enig med Ole-Kristian- kutt akkurat til venstre for det røde skjørtet. Fargespillet i vannet under brua er så fint at det må bare være med!
Olav Ø.

Det er bra med mye bildeelementer og litt kaos når du skal beskrive en by som Singapore. Det er fint lys i bildet ditt og fint med kjærestene som står og er kjærester. Jeg ville beskåret litt på venstre side, slik at den uskarpe skyskraperen ble borte. Litt av den mørke himmelen også kanskje. Ellers er jeg enig med Ole Kristian om bruk av hvit ramme. Det strammer bildet opp.
Atle J. G.

Jeg synes du skal gå tilbake ditt, og ta ett nytt bilde! Men ikke glemm å ta med meg da :)
Egentlig er det meste sett ovenfor. Jeg ville ha croppet til høyre. Broa er nemlig også en bro mellom for- og bakgrunn. Keep up the works.
Mvh Atle
Kjetil L.

Tusen takk for tilbakemeldingene!
Atle kan bli med! - Det er vel aknsje fler som kunne tenkt seg det =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu