- Flaum på Vojen-
Her ligg betongbryggene under sjøen pga mykje regn i desember. Bare rullesteinane mellom bryggene held seg over sjøen. Her er det Håelva renn ut i ei bukt kor sjøen hadde småe bølger, mens sjøen lengre ute hadde store bølger pga kuling. Sola har gått ned her, og med stativet i sjøkanten vart eg blaut fleire gonger.
Bildet inngår i albumet -Vojen ein vakkert stad ved sjøen- -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-18 22:48:44
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-01-19 01:45:34
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-55 f/ 2,8 IS USM
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker10s
  • FilmtypeDigital ISO 100
  • Nei
  • AnnetStativ og fjernutløysar
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger385
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234323} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Arild P.

Jeg likte bilde godt.

Likte spesielt gården i bakgrunnen, synes det skapte en god dybde i bilde ditt. Dette sammen med at du tar bilde fra ett lavt punkt og at det er en del steiner i vannet, lager ett intrykk av at det er mye vann. Noe som ligger i tittelen, dvs godt jobbet, synes jeg.

Kunne kansje hvert en tanke skarpere.

Arild
Steinulf L.

Som sedvanlig et velkomponert og teknisk bra bilde fra et av dine favorittsteder. Den lange lukkertiden gir fin tegning i vannet og hele bildet får et varmt og mykt preg. Men jeg ville nok klonet bort staken.
Torbjørn K.

Jeg synes du får frem et drømme-aktig preg i dette bildet, spesielt de ''fluffy'' skyene synes jeg er bra. Velkomponert, men jeg synes forgrunnen er noe mørk og tung. Dersom du har Photoshop, ville jeg prøvd meg med highlights/shadows for å lysne de mørkeste partiene litt.

Torbjørn
Avsluttet .

Dette er fint Tone,jeg liker dybden i bildet,steinene og alt vannet i forgrunnen:-)Syns fargene er fine for en kan se at det er en av disse gråe dagene med litt solgløtt innimellom:-)Og jeg er enig med Torbjørn om det litt drømmeaktige preget.Et fint bilde fra deg igjen.
Hilsen Tone!
Ingunn S.

Nydelig og stemningsfult bilde. Rosa tonene i vannet og på skyene, i kombinasjon med den lange lukkertiden, gir virkelig et drømmeaktig og sart preg på bildet. Du har et flott favoritt sted her Tone;-)

Hilsen IngunnS:)
Ivar S.

Veldig vakkert - nydeleg å kvile augene og sjela på. Harmoni.
Ole-Kristian T.

Hei, slutter meg til de andre her, liker bildet ditt veldig godt :) En fredfull stemning der grønntonene i steiner og gress står vakkert til det grå-blå fløyelsvannet, med det lille huset som et naturlig og harmonisk blikkfang i overgangen mellom jord og himmel. Synes det ble fint med en aning lysere steiner i #2. Et poetisk bilde synes jeg :)
Monika Frisvold V.

Hei

Et nydelig bilde igjen...dette gir sjelero! Fin sløring, å fin komp...
mvh monika
Rune S.

Nydelig og fredfullt bilde i flott komposisjon og fine toner. Liker det fine steinpartiet i forgrunden med flotte teksturer. Versjon #3 er best, synes jeg.

Mvh
Rune S
Odd Tore S.

Dette ser jo riktig idyllisk og vakkert ut, så bildet i seg selv er pent og behagelig.
Det står i nokså sterk kontrast til den beskrivelsen du gir av forholdene da du tok bildet. Jeg hadde vel ventet meg adskillig barskere saker under slike forhold. Selv om jeg begyner å bli litt kjent med Vojen gjennom bildene dine, er det ikke lett å få inntrykk av høy vannstand og bølger her.
Fint bilde som penbilde, men gir ikke mye inntrykk av naturkrefter.
Odd Tore
Tone A.

Hei
Takk for kommentarar og tilbakemeldingar.Jernstaken klarte eg ikkje å klona bort med fint resultat. Og nå har eg ordna teksten pga at dette er ei roleg bult kor Håelva blandar seg med sjøen.
Bak meg ligg opne sjøen med store bølger, mens denne bukta bare har småe krusningar. Difor har bildet eit roleg uttrykk. Så eg er lei for at teksten ga uttrykk av eit uversbilde. Det er den høge vannstanden eg ville få fram her, saman med den sløra sjøen som gir eit roleg uttrykk.
God helg! :) Tone
Tone A.

Skrivefeil'' Dette er ei roleg bukt'', skal det vera .
Odd E. k.

Hei Tone!

Et stemningsbilde fra vannkanten. Fin kameravinkel som dimensjonerer steinene i forgrunnen og gir en fin dybde i bildet. Bildet er skarpt og gir fine detaljer. Hytta i bildet er fint plassert i terrenget og blir som et festepunkt. Skyene inneholder et fint lys som speiler seg i vannet og livner opp bildet og gir en fin stemning. Komposisjonen er upåklagelig sammen med utsnittet. Et meget flott bilde som vanlig Tone!

Mvh
Odd E.
Brita Helen E.

Hei!
Et rolig og fredfullt motiv som jeg kan hvile øynene på leeenge...
Utrolig vakkert! Fint med det lett slørete vannet her. Komp. og lys er veldig bra. Synes best om v2 jeg.. Bra utført!!

Mvh Brita...
Bergliot E.

Her var det stemning til tusen. Flott komposisjon dær forgrunnen skapte fin dybde i bildet. v2 ble best syns nå jeg. Skulle jeg pirke på noe måtte det være at du kanskje fjernet den stokken midt i bildet. Flott med de ensomme naustan på andre siden av vannet.

Bergliot:)
Avsluttet .

Flotte farver og fin stemning i et ellers så vannfyllt og forblåst jærstrand.

Du har blitt så flink med disse bildene.

mvh arild
Avsluttet .

Henger meg på all velfortjente rosende kommentarer.. Flott gjennmomført.

Hilsen
Arne
Geir N.

Et godt eksponert bilde med fin stemning. Meget bra kamerastandpunkt ,god dybde , fine farver og godt lys. Jeg synes vers 2 er best.
mvh
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu