Ny bølge
Utstyr
  • Canon 1D MKII
  • sigma 12-24mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger751
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234372} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Anne-Lise S.
Pga fargevalørene ser jeg her egentlig to mulige bilder i dette ene. Det ene er i øvre halvdel og det andre i den nedre. To panoramaer som hver for seg ville fungere svært godt. Det er et mektig bilde du viser oss her, med mange detaljer.

Anne-Lise
Magnar B.
Likar bildet godt slik det er… herlege fargetonar, og ein rytme av kvitt i hav, fjell og himmel. Grønfargen i sjøen tiltalar meg, sammen med dei raude lauva på stranda, fin kontrast. Den litt lange lukkartida gjer forgrunnen spennande. Finn ikkje på noko negativt å sei… bra!
Avsluttet .
hei et flott bilde nydelig valører og den lave bildevinkeleen gjør bilde veldig spennende, hvor lang lukkertid benyttet du her?.
Er enig med Anne - Lise det er to bilder i ett og mektig vakkert.

Rune
John-Tore G.
Hei dere, og takk for hyggelige kommentarer. Joda det er muligheter for å kutte, å lage to bilder. Det er tatt på 0,5 Sek.
Det er spennende å ta bilder når det er ruskevær :-) Det er ganske riktig lavt standpunkt her.

Mvh John-Tore
Lars G.
Helt klart mulighet for to blder her. Men hvorfor lage to når ett fungerer?Bildet er flott, og med perfekt lukkertid. Godt du ikke falt for fristelsen og laga ett av de romantiske slørete vann bildene som det er altfor mange av. Komposisjonen er god fargene er bra. Godt jobba!
Odd Tore S.
Her må man holde seg fast for ikke å bli dratt med i dragsuget!
Ikke det jeg vil kalle vakkert, men skikkelig dynamisk og med lys og vær som understøtter det.
Jeg ser ingen grunn til å kutte her, og ser heller ingen grunn til å finmyse på bildet for å se om detaljer kunne vært gjort annerledes.
Det er førsteinntrykket her som teller, og det er bra.
Odd Tore
Per Harald O.
Nydelig, dramatisk og kunstnerisk dybdevirkning!
Tore M.
Utrolig kult bilde på flere måter: Liker at vannet drar blikket fra høyre hjørne og utover i horisonten. Usedvanlig vellykket bruk av kort lukkertid! Som mange andre har kommentert er valørene et annet stort pluss.. Den dramatiske, grå og litt truende horisonten er prikken over i-en som i inspirerende og imponerende bilde!
Arne S.
Et av de bedre landskapsmotivene på en stund. Fine valører, god tilnærming og herlig sug i bølgen. Liten minus for krum horisont.
Bergliot E.
Oi...her blir man dratt skikkkelig inn i bildet. Utrolig dybdeføleles du har formidlet her. Et nydelig bilde.

Bergliot:)
Inger-Lise S.
Et meget flott bilde! Topp komposisjon, skikkelig sug i bildet og lekre fargenyanser. Fin slør og også dramatisk. herlig stemning!

Inger-Lise
John-Tore G.
Heisan! Veldig hyggelige og inspirerende tilbakemeldinger fra dere.
Uvær er spennende fotovær, og det er jo noe vi til tider vi har nok av her på ''berget''. Må bare lære meg å utnytte det!

Ha en flott helg dere.
Mvh John-Tore
Odd E. k.
John-Tore!

Et meget flott landskapsbilde, der vannsløringen er meget flott. Fine detaljer i fjæra. Vannet er koldt og noe grønnlig og indikerer et kaldt værsystem. Skarpheten og dybden i bildet er meget flott, ser også skyene gir et tyngende lokk på stemningen. Meget flott komponert og behandlet i PS. Et severdig bilde John-Tore!

Mvh

Odd E
Nils G.
Jeg fanges av suget. Bølgene på vei ut drar meg med utover. Jeg liker godt de litt dystre og mørke fargene. For meg ser det ut som det går en regnbyge der ute og det bare understreker suget der jeg blir fanget i regnet.

Nils
Stine J.
Skikkelig bra sug i bildet. Snøen på fjelltoppene understreker kulden i bildet og jeg kan formelig kjenne den kalde luften mot kinnene mine. :) Må visst en tur på stranden i ruskeværet i morgen. ;)

mvh Stine
Terje S.
Dette er ''bare'' ett drit bra lanskapsbilde med ett hærlig sug. Velkomponert og teknisk fin utførelse.


Terje
Espen A. I.
LEKKERT!

mvh Espen
John-Tore G.
Tusen takk for kommentarene til dere siste som har vært her inne.

mvh john tore
Aleksander M.
Hei
Flott bilde med fine bevegelser i bølgene.

Mvh Aleksander
Chr. G.
Joda, suget er der - og mer til.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu