Sjekk også med sort bakgrunn. Grå og sort bakgrunn gir relativt ulike uttrykk. Det var nok uttrykket med grå bakgrunn jeg opprinnelig så for meg.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger609
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234415} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anne-Lise S.
Så enkelt. Så elegant. Liker dette. Stilig format også.

Anne-Lise
Erik B.
Syns ikke dette formidler stemning på samme måte som ditt forrige fuglebilde. Det blir noe mer statisk og ''arrestert'', på en måte. Jeg liker godt formatet og nedre halvdel av bildet, men har litt problemer med fuglen, uten at jeg klarer helt å sette fingeren på hvorfor. Jeg skulle vel egentlig ønske at den hadde vært mer en antydning, tror jeg.

Hilsen Erik.
Cato R.
Hei Merethe.

Jeg må si meg enig med de andre angående formatet, det er veldig tøft.

Er enig med Erik om at det er noe som ikke blir helt 100% i dette bildet. Tror det kan være litt med forskjellen i detaljer i de to motivene, et eller annet som skurrer litt men vet ikke helt hva. Det er som er veldig tøft er at man blir sitende å se på bildet av den grunn:)

Mvh

Cato
Arnstein P. F.
Et bilde med så få elementer burde vært enkelt å gi merknader til, men.... Det som fenget min oppmerksomhet her var at bildet bestod av kun to hovedelementer og ellers ingen forstyrrende effekter samt et svært så passende format.
Mvh Arnstein
Audun S.
Flott dette, men jeg ville beskåret ca 1/3 nedover mot fuglen.
Likte at fuglen har ikke er helt sort og overgangen ned mot landskapet.

En fugl, hva er det? Jo, den er seg selv og har sine mål. Vi, hva er vi? Jo, vi er vi og har våre mål i kontrast til naturen rundt oss. (Bare noen tanker jeg fikk, men kanskje du legger noe helt annet i bildet ditt?)

Knut-Inge J.
Du held stilen. Bilde som får tankane mine til å fly.... Syns ikkje du skal kutta bildet - fuglen bør ha fluktrom over seg.
Tom E.
Du har en svært interessant stil på de siste bildene dine. Det har tatt litt tid og flere turer innom, men jeg begynner å få veldig sans for den stilen. Liker godt frihetsfølelsen jeg får av dette bildet med fuglen som hovedelement mens resten bare antydes nede i hjørnet. Har sans for både kornetheten og flatebruken i bildet.

Mvh TomE
Julie E.
HEi igjen!
Bewstandig spennende med bilder fra deg.
Jeg liker dette også, jeg!
Det er godt mulig at der finnes en liten irritasjon for øyet her. Hvor den sitter vet jeg ikke og for meg spille det ingen rolle heller. For hjertet er dette bildet perfekt og da trenger ikke jeg som betrakter noe mer.
Bildene dine gir en fri og åpen følelse....litt som å hoppe ut fra et sted som egentlig er noe høyere enn hva man tørr. SOM jeg liker den følelsen. Jeg opplever at du antyder mer enn du gir svar. Det liker jeg også.
mvh Julie
Julie E.
Synes forresten den grå bakgrunnen er fin. (siden du nevner bakgrunn) Kunne man bare valgt og vraket i bakgrunnsfarger, ville jeg vel foretrukket gråfargen noe mørkere, men svart blir for hardt. Ja, altså etter mitt syn, da. :)
mvh Julie
Brita Helen E.
Hei!
Et enkelt,men likevel så flott og dekorativt. Likte høydeformatet her.
Et rent og pent bilde . Enig ang. litt beskjæring oppe. Ellers tøft dette! :)

Mvh Brita...
Merethe W.
Takk skal dere ha! Mange gode kommentarer som jeg skal ta med meg videre... Som vanlig forskjellige synspunkter, og det er interessant.

Jeg går nok for grå bakgrunn som jeg tenkte først. Og ønsker ikke å kutte bildet noe i toppen; det har som Knut-Inge sier med fluktrommet over fuglen, eller hvor luftig bildet skal være. Tom: Det er jeg glad for å høre! Takk for det.
Arne S.
Motivet og feelingen i bildet er som vanlig superb. Som nevnt før har jeg litt problemer med så (til de grader) strekte høydeformat. Men det er smak og behag og skal ikke oppfattes som en innvending. Ville likevel beskåret den lille svarte fliken under.
Merethe W.
Hei, Arne! Takk, takk. Ja, man har gjerne sine favorittformater og på samme måte de man ikke elsker over alt på jord:)

Det med den svarte fliken skal jeg vurdere! Jeg tenkte slik at bildet ''lander'' i bunnen når den er der, men det er ikke sikkert det er nødvendig...
Veronica P.
Syntes bildet var kjempe kult, spess formatet. Fuglen er fanget i formatet på en måte:-) Likte at skyggene er symetriske på begge vingene og detaljene er borte. mvh veronica
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu