Frossen...
Bildet inngår i albumet Fargeklatter og snø - Vinter er snø. I alle fall var det snø. Midt i alt det hvite kan man finne fargeklatter av ulike former og fasonger.
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234512} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Rune S.

Artig bilde i fin komposisjon. Jeg liker det å prøver å finne ut hvorfor. Mulig det er den maritime skriften som forsvinner. Som symbol på det utrygge. I kontrast til repet, sikkerhetslinen i grønnt, som er det trygge. Den var dyp:-)

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Jeg blir viss bare mer og mer glad i disse detaljebildene jeg,dette syns jeg heves pga.repet som går tvers over bildet og snøen selvfølgelig,lager en egen stemning:-)Bra igjen Anne-Lise:-)
Hilsen Tone!
Wenche J.

Hei Anne-Lise enda et interessant og flott bilde fra deg. Jeg fikk lyst til aa blaase bort snoen for aa lese teksten da jeg aapnet bildet:) Ser ut som nydelig puddersnoe. Nydelig komponert. Ser frem i mot flere bilder av serien. Dette fungerer.
Mvh Wenche
Anne-Lise S.

Tusen takk! :-)

Graver i arkivet fra snøvintre nå, for har hatt en slik serie om fargeklatter i snø i tankene en stund....

Anne-Lise
Terje K.

Du har en egen evne til å finne detaljer, som de fleste av oss går forbi Anne lise ;-) Har hatt dette oppe i et eget vindu i lang tid nå for å studere det, uten å komme noe særlig nærmere hvorfor jeg liker det :( Kanskje det er fordi jeg ikke helt klarer å se hva det er jeg ser...

Det ser ut som et skipsskrog, men får ikke det til å stemme med snøen som nesten ut til å ligge på et plan foran..? Det er jo det grønne repet som gjør bildet her, men jeg blir alltid ekstra nyskjerrig når jeg ikke helt ser hva det er :-)

Du er et klart eksempel på, at det er personen bak kamera som teller....ikke utstyret :-) Lykke til videre.

Terje
Anne-Lise S.

Hjertelig takk, Terje! Det er artig for meg å se at du har hatt bildet mitt oppe en stund og at du så har sitti og prøvd å finne ut hva dette egentlig er...? Ja, jeg er enig i at det er tauet som er hovedmotivet her, men da sammen med bakgrunnen på et vis. Tauet er en liten pekepinn på at dette er noe maritimt sett vinterstid. Snøen dekker for såpass mye av bakgrunnen at jeg fant det interessant selv, og utsnittet er valgt deretter. Du er absolutt inne på noe når du nevner skrog... ;-)

Jeg setter pris på det du sier om at jeg finner motiver som de fleste går forbi. Jeg tar det som et kompliment... ;-) Det er jo fler som har gitt meg kommentarer om akkurat det her inne, og det får meg til å undre meg litt over oss som holder på med foto.... Vi ser oss vel gjerne rundt på en litt mer bevisst måte, kanskje, enn alle som haster forbi. Det er jo også slik at jeg kan få spørsmål fra venner om årsaken til at jeg har tatt visse bilder, fordi de selv ikke hadde lagt merke til det eller fordi de selv ikke kan se noe spesielt i det. For mange er et bilde bare et bilde, og uten at de ser noe underliggende, noe mer... For meg kan også små detaljer gi mening pga mønstre, linjer, farger og lys. DET er også noe av grunnen til at foto for meg er så spennende. Jeg tror jeg er mer bevisst bak apparatet enn hva jeg kanskje ville vært uten den interessen?!

Anne-Lise
Tom E.

Dette blir favoritten min blant de siste bildene Anne-Lise! Enkelt, fint komponert og med masse muligheter til å spinne historier inn i bildet. Flott med teksten som nesten bare antydes pga. snøen. At skipet er russisk øker fabuleringsmulighetene, og dette forsterkes gjennom snø og is på tauet og skipssiden, samt beskjeden fargebruk. Bra!

Mvh TomE
Anne-Lise S.

Takker for god kommentar, Tom!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu