Serenity
Variant av bilde utlagt på galleriet tidligere
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger693
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234539} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
John H.
Hei
Tror jeg har kommentert et lignende bilde fra din hånd. Dette tiltaler meg når det gjelder komposisjon og uttrykk. Liker godt high key effekten, men det er noe som ikke stemmer i overgangen fra vannspeilinga og over i det hvite. Det virker litt applikert. Bakgrunnen er fin og skaper spenning i kompet.
John
Avsluttet .
Jeg likte denne versjonen selv om de andre også var pene. Det er en fin drømmeefekt. Det er en fin og rolig komposisjon.

liker formatet ;)

perarne
ingebjørg fyrileiv g.
Ikke så tullete dette, Fred. Tonene treffer meg og det rene uttrykket i bildet passer svært godt. Komposisjonen med trerekka til høyre og en anelse av en skogtopp bak gir bildet en god balanse og det er dermed bedre å se på. Kontrastene er også gode og forgrunnen ser bedre ut enn på den første versons v#2. -Men jeg ville ha gjort pittelitt mer foran trærne til venstre. Jeg blir ikke helt enig med meg selv om jeg synes at det blir litt tomt oppe til høyre, men etter litt for og imot, blir konklusjonen nei.

Jeg liker bildet veldig godt og det blir et helt annett uttrykk enn den forrige versjonen, men jeg velger ingen favoritt. Det står sterkt og du viser forskjellige muligheter et bilde kan ha. Mer vet jeg ikke å utrype meg.

vh ingebjørg
ingebjørg fyrileiv g.
Det gikk litt fort over her, jeg mente selvølgelig utdype.

-ingebjørg
Are-Martin S.
Jeg kan ikke si annet enn at jeg synes dette var vakkert.

Mvh
AMS
Fred S.
Takk for kommentarer. Sikkert noe i det du sier her, John, har jaget vekk flere fugler fra bildet, har dessuten spedd på med en dash diffuse glow, og da kan de gå slik du antyder.
Ingebjørg: Ikke å lett å hverken utrype eller utdype seg selv bestandig. Synes ellers at det er helt ok at du lurer på om det blir for tomt med alt det hvite, og forstår at noen vil synes det; jeg har også fått kommentarer som går på at de vil ha alt sammen helt hvitt bak trærne, så hvem vet. Vi får kalle det et kompromiss...

vh fred
Brita Helen E.
Hei!
Utrolig delikat og lekkert dette.
Likte det rene og enkle uttrykket i bildet.
Det eneste å utsette på bildet er at det ble litt for tomt og hvitt oppe til høyre.
Savner noe jeg kan feste blikket på. Ellers flott utført synes jeg! :) Fargetonen du har valgt kler bildet veldig godt.

Mvh Brita...
Stine J.
Hei Fred,

Jeg likte originalversjonen, men denne versjonen er enda bedre. :) Nydelig toning og en ro i motivet som bare er helt fantastisk. Bra jobbet!

mvh Stine
Brita Helen E.
Hei igjen!
Etter å ha kikket på originalen/første versjon der jeg fikk se litt mer landskap så tror jeg jammen at jeg liker dette bildet slik det er!
Måtte bare få visshet om at det fantes noe bak der... :-)
Bra jobba!!

Mvh Brita...
Tone A.
Hei Fred
Dette bildet likte eg enda betre enn originalversjonen, der kloninga av endene ikkje var heilt vellukka.
Her blir dei eit anna uttrykk, der rekka med trea som står med vatnet høgt opp, dominerar bildet. Speglingane av desse bare trea er ein fin kontrast mot det lyse partiet i forgrunnen, og mot det lyse partiet som dominerar bakgrunnen på høgresida. Med den tittelen synes eg at bakgrunnen må vera slik, for at denne trerekka med sine greiner skal dominera bildet så halvvegs under vatn dei er.
Speglinga på høgresida blir ei fin motvekt til fjellet bak på venstresida og her står det jo kun eit einsleg tre framfor. Skodda som hyllar inn fjellet bak gir bildet noko mjukt og draumaktig i kontrast mot desse trea i forgrunnen som også har litt skoddedis øverst på greinene.
Vakkert bilde med ei stemning av stilla og med mjuke svart/kvitt tonar i skoddeheimen.
:) Tone
Bergliot E.
Hei,
Ja ser at det er likt det andre, men dog har dette sitt eget preg. Skikkelig drømmestemning her. Likte virkelig dette. Vært flott som veggpryd. Stilrent, enkelt og elegant. Fin komposisjon.

Bergliot:)
Cato R.
Hei Fred.

Liker dette bildet veldig godt. High key effecten er veldig fin men jeg synes at det blir litt for tomt øverst til høyre. Det dominerer litt og trekker øyet bort fra trærne i bunnen og spesielt mitt favoritt tre til venstre:)

Mvh

Cato
Torbjørn K.
Her vel skrevet kommentar på den forrige, men denne synes jeg ble bedre. Den er mer ''jomfruelig og ren'' i tonene og ikke så tung som den forrige. Komposisjonen er også veldig bra etter min mening. Fin stemning og bra at du ikke har gått for 100% sort hvitt her, men at du har lagt på antydning til brue/sepia-farger?

Torbjørn
Nils G.
Jeg liker veldig godt en slik rendyrking av tresilhuettene som du har fått til her. At bildet er etterbehandlet synes men hva gjør vel det? Dette virker veldig fascinerende på meg og det gjør seg spesielt godt i sv/hv.

Nils
Anne-Lise S.
Rett og slett helt nydelig! Henger meg på alle positive kommentarer skrevet før!

Anne-Lise
Fred S.
Hjertelig takk for kommentarer til alle dere. Grunnen til at jeg ikke har vært innom før er en bekymringssak for meg: Mistet foto.no på PC`en hjemme fredag, og sida har ikke dukket opp igjen, umulig å komme inn på den. Her på jobben går det greit, var en snartur innom lørdag og fant ut at alt var ok, så jeg skjønner ingen ting. Noen som har kidnappet foto.no fra hjemme-pc`en min ?

vh fred
Espen A. I.
Veldig Fredsk og trolskt. Liker tonene svært godt, der de blir mer og mer utydelig etter hvor lengere du kommer til høyre i bildet.

mvh Espen - stå på med stilen
Erik J.
Nydelig! Fint format, og akkurat nok detaljer til at dette blir skikkelig severdig!
(Pussig at du ikke fant foto.no, jeg får heller ikke lov å komme inn hjemme)
Fred S.
Takk til Espen/Erik: Og puuuuh, endelig inne igjen. Ikke det at jeg kommer til å bli særlig aktiv med det første, men foto.no er et savn okke som er, selv i små doser. Har ikke gjort noe, det kom ''av seg selv'', håper de andre som har savnet dotten også har tilgang igjen.

vh fred
Avsluttet .
Det meste er sagt om dette bildet, min kommentar er ....Fantastisk......


Vennlig hilsen
arne
Avsluttet .
meget lækkert billede, fin billedkunst i mine øjne
mvh. Leif
Tor Olav O.
fantastisk vakkert. Det skriker etter en stor kopi som veggdekor.
mvh
Tor Olav
Fred S.
Tar tilbake en del av det jeg sa i forrige kommentar, savnet av dotten viste seg å være en overdreven affære, det var mest det å ikke komme inn pga teknisk bug som gjorde meg litt nervøs....
Men uansett, kjekt å se at dette bildet fortsatt ''lever'', takk for tre nye kommentarer............

vh fred
Avsluttet .
Hei Fred.
Dette er etter min smak akurat slik det må være.Sitter og ser for meg bildet i farger,NOE som ikke ble enkelt.Siden roen i bildet er til og ta og føle på så kan jeg nesten ikke tenke meg dette med farger.
MEGET flott komponert.
Jostein
Anne Ø.
Et utrolig stemningsfullt bilde!!!!!!
Et bilde i særklasse.
Godt jobba!!!!!!!!!

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu