Strandløperen
Dette er en gammel sandwich fra tiden hvor Fujichrome 50 og Gepe rammer var det store.
Jeg liker lyset, fargetonene og kontrasten i bilde. Et bilde som kan gi ulike opplevelser utfra betrakterens egne preferanser.
Utstyr
  • Olympus 0M4ti
  • Tamron 180/2,8if-ld
  • Brennvidde180mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/2000s
  • FilmtypeFujicrome 50
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234617} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ronny U.

Du skulle brukt levels mer, litt mørke farger, kødda. Flott bilde liker den surrealistiske stemningen, er det natt eller dag ? ble kanskje litt mørkt mellom hodet på løperen og himmelen, men det er jo litt vanskelig å kontrollere når man lager en sandwich, morsomt å se manuell fotoshop, Ronny
Astrid Merethe N.

Morsomt bilde....

Astrid M:)
Tommy G.

jeg også likte dette bildet godt, virker veldig old school :) uten at jeg noen gang har vært en del av den skolen.

Mvh.,
Tommy
Eivind B.

Megatøft! Spesiell, nesten overnaturlig stemning her. Liker blåtoningen og lyset. Et dagbilde gjort om til nattbilde eller? Mvh Eivind
Vidar S.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger :o)

Dette er et mine favoritter og er egentlig veldig enkelt bygd opp. Lysbilde 1 er av en strand og jogger i motlys og lysbilde 2 er av sola som så vidt bryter gjennom skydekket. Begge lysbildene er lagt i samme ramme og vips...!

mvh Vidar
Viggo Strand K.

Dette bildet lurer jeg på om du har tatt under fjerne himmelstrøk. Gutten/personen på bildet synes jeg virker usikker/redd, og det gir bildet spenning.

Viggo
marianne k.

Hei Vidar.
Så igjennom bildene dine, og da falt jeg med en gang for dette motivet. Utrolig facinerende med spill av lys og farger her. Eneste jeg har å utsette på dette bildet er at kvaliteten kunne vært hakket bedre, og hodet til gutten som falt litt vekk i den svarte natta er litt uheldig...Men ellers liker jeg det veldig godt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu