Bak porten
Dette bildet er fra mine ''yngre'' dager hvor man eksprimenterte med ulike filmtyper. Dette bilet er tatt på s/hv slides og skannet.
Herlig blikk, men det gir ikke svar på om hunden er fornøyd og er uinteressert i meg eller om det er en lengsel om å slippe ut.
Utstyr
  • Olympus OM4ti
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeS/hv dias
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Espen S.

Flott komposisjon, og jeg er enig i blikket. Det kan tolkes på så mange måter at man ikke helt får taket på stemningen. Jeg savner litt mer skarphet, men på en annen side funker det myke uttrykket.
Nok et bevis på at digitalt ikke er i nærheten av film når det gjelder svart-hvitt.
hilde b l.

Dette syns jeg var et fantastisk bilde. Liker veldig godt uttrykket her. Og stemningen. Flott sort/hvitt som kler motivet. Fin plassering av hunden mot bakgrunnen. Rasen var jo også perfekt til dette motivet. Thumbs up!

-hilde b
Anne Lene B.

Hei Vidar
For et blikk!! Jeg elsker gode s/h bilder og dette var fantastisk!! Knalltøff komp, lekre toner og keg liker bruken av skarphetsplan!! Bokmerket og anbefalt!! :-)

Hilsen Anne Lene
Vidar S.

Tusen takk alle sammen :)
Julie E.

Hei hei!
Det er sikkert noe galt med mitt hodet, men jeg ville liksom helst hatt hunden på andre siden av bildet. Når det er sagt spiller det liten rolle....for uttrykket du har fanget i denne hunden er bare superb! Gleder meg til å se på dine andre bilder også.
mvh Julie
Eivind B.

Ja dette er spennende saker, blikket til dalmatineren er ikke helt til å bli klok på. Men hvorfor det brutale kuttet på venstre side? Mvh Eivind
Ulf G.

Flott bilde. Likte det med en gang.
Vidar S.

Hei Eivind. Takk for kommentaren. Det brutale kuttet skyldes rett og slett en fæl svart portstolpe. Dessuten ville jeg beholde symmetrien i bildet ved å midtstille huset. Det gjør også at fokuset forsvinner fra det dominerende huset og oppmerksomheten dras til hundens venstre øye som nesten ligger i det gyldne snittet.
Det er spennende at vi ser og opplever bilder forskjellig...slike tilbakemeldinger er viktig verktøy for alle som liker å fotografere.
mvh Vidar
Melissa T.

La ikke merke til med en gang at hunden stikker frem hodet mellom sprinklene. Jeg likte bildet med en gang. Og som nevnt før, rasen passer jo perferkt til et svart/hvitt bilde!
Blikket er dystert, noe jeg syns er stilig.
Karl-Johan V.

Fantastisk bilde og dybden støtter opp hunden perfekt! Dette er ett av de best jeg har sett ikveld!
Margrethe A.

Dette hadde både spennende motiv og komposisjon. Likte det veldig godt. :)
Tuva K.

Jeg elsker alt med det, enkelt og greit!
Vidar S.

Takk for alle tilbakemeldinger! Setter stor pris på det! :o) Vidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu